G4Media.ro

VIDEO Propagandiştii Kremlinului de la televiziunile rusești, Vladimir Soloviev și Margarita Simonian,…

Photo by Mikhail METZEL / SPUTNIK / AFP

VIDEO Propagandiştii Kremlinului de la televiziunile rusești, Vladimir Soloviev și Margarita Simonian, îngrijoraţi de posibilitatea ca Rusia să fie învinsă în războiul din Ucraina

Prezentatorul pro-Kremlin Vladimir Soloviev a ridicat problema unei înfrângeri a Rusiei în Ucraina luni, la Rossiya-1, o rară deviere de la versiunea Guvernului rus, comentează Le Figaro, citată de News.ro.

”Ar fi un dezastru care s-ar abătea asupra ţării noastre. Nu este o opţiune. Nu trebuie să pierdem războiul”, i-a răspuns invitata zilei, Margarita Simonian, redactora-şefă a postului de propagandă al Kremlinului Russia Today.

”Lăsarea altui cartier din Kiev fără curent nu va schimba amploarea catastrofei care se va abate asupra ţării noastre dacă pierdem. Este de neimaginat. Nu putem pierde”, a declarat ea, citată de postul francez BFMTV şi publicaţia belgiană La Libre Belgique.

Ucrainenii ”se pregătesc să ne ia Crimeea. Atunci vom face singurul lucru pe care-l putem face în această situaţie; să-i bombardăm”, a declarat redactora-şefă a RT, un post interzis în Uniunea Europeană la începutul invaziei ruse a Ucrainei, din cauza discursului său propagandist.

”Rusia nu bombardează de plăcere. Dumnezeu ştie că nu vrem asta. Nimeni nu voia asta. Iar eu ştiu că Guvernul nostru nu voia nici el”, a dat ea asigurări.

Jurnalista a evocat apoi temerea unor comandanţi militari cărora, deplânge ea, le-ar fi frică de represalii judiciare în cazul unei victorii ucrainene.

Margarita Simonian a denunţat această stare de spirit.

”Din nefericire, cunosc mulţi oameni care gândesc aşa. Inclusiv oameni din cele mai înalte sfere”, a declarat ea.

”Le este frică şi nu îndrăznesc să spună clar lucrurile, de frică faţă de ceea ce ar putea gândi acei oameni acolo”, adică cei de la Curtea Penală Internaţională (CPI) de la Haga, care judecă crime de război şi crime împotriva umanităţii.

”Eu scuip pe ceea ce gândesc ei acolo. Celor care le este frică de Haga ar trebui să le fie mai degrabă frică să piardă războiul, să fie umiliţi şi să trădeze poporul”, a mai declarat şefa de la RT.

Animatorul a conchis, atunci, provocând fiori pe platou, că ”Haga nu va mai exista dacă se va întâmpla aşa ceva. Nu va mai exista nimic. Întreaga lume se va transforma în cenuşă”.

Cei doi propagandişti propuneau, într-o altă emisiune, în aprilie, ca prizonierii ruşi de război, nişte ”monştri şi nişte nenorociţi”, să fie folosiţi ca sclavi în reconstrucţia oraşelor ucrainene distruse de către ruşi.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

13 comentarii

 1. Cotarlelor, ceasul ticăie,tic,tac…

  • Cam acesta este adevărul.

  • Unde mai pui ca vor plăti despăgubiri de război. Nu-i va ierta nimeni, vor manca doar capete de porc, asa cum ne-au ținut ei 20 de ani când ne-au luat totul. Nu trebuie sa mai aibă nimic: industrie, agricultura, electricitate… Sa aibă mâncare pe cartela, resursele luate sistematic. Sa le iasă imperialismul din cap. Care imperialism ghici de unde vine? Exact de la Ecaterina, nemțoaica nesatula care i-a făcut sa și-o ia în cap.

  • Gogule nu uita să pui pe YouTube cum te bați tu cu rușii.
   Si poze cum pui tu steagul albstru/galben pe primăria din Moscova.

 2. daca nato e atacat …kremlinu trebuie ras de pe fata pamantului…‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

  • Văd că spume faci grămadă mai trebuie doar să vorbești cu Gilette să îți facă un brici mare să razi Kremlinul de pe faîa pământului.

 3. Cartagena adica Putinismul tarist-bolsevic-pravoslavnic trebuie ras de pe supratata pamantului!

 4. daca astia au inceput sa discute asa inseamna ca treaba-i nasoala rau, nasoala ptr. ei dar benefica ptt. tara. Putinismul invins da sansa Rusiei sa devina o tara democratica.

 5. “Celor care le e frica de Haga?” Dupa ce ca aveti un site de toata mila, nici nu stiti sa scrieti corect.

  • Nu-ti place siteul? Atunci ce cauti pe aici?

 6. Caut sclavi . Corporație puternic comunistă capitalistă .

 7. Vedeți pe YouTube reportajul lui Nemtov înainte cu 3 ore de a muri . Sinteza curata cu iz de previziune.