G4Media.ro

VIDEO Primele imagini din serialul documentar despre Harry şi Meghan, produs de…

Sursa foto: Captură video

VIDEO Primele imagini din serialul documentar despre Harry şi Meghan, produs de Netflix  / Va fi lansat pe 8 decembrie / ”Când mizele sunt atât de mari, nu are mai mult sens să auzim partea noastră de poveste?”

Serialul documentar aşteptat cu nerăbdare de familia regală britanică despre Harry şi Meghan va fi lansat pe 8 decembrie pe Netflix, a anunţat joi biograful cuplului, gigantul de streaming lansând un scurt trailer, informează Agerpres, care citează AFP.

Potrivit biografului Omid Scobie, serialul în şase episoade va „împărtăşi cealaltă faţă a poveştii lor de dragoste şi a provocărilor cu care s-au confruntat”.

În trailer, intitulat sobru ”Harry & Meghan”, sunt prezentate fotografii alb-negru ale cuplului pe o muzică dramatică. ”Nimeni nu poate vedea ce se întâmplă în spatele uşilor închise”, spune Harry. ”A trebuit să fac tot ce am putut pentru a-mi proteja familia”, adaugă el.

Anunţul survine în plină vizită în Statele Unite a prinţului William şi a soţiei sale Kate, aflaţi în relaţii reci cu Harry şi Meghan, care locuiesc acum în California.

Vizita prinţului va culmina vineri cu cea de-a doua ediţie a premiului său pentru mediu „Earthshot”, care va avea loc la Boston (nord-est).

William, moştenitorul coroanei, a fost în mod notoriu în dezacord cu fratele său de când el şi Meghan au dezvăluit anul trecut că un membru al Casei regale a pus sub semnul întrebării culoarea pielii fiului lor, Archie, înainte de naşterea acestuia.

De atunci, cei doi fraţi au apărut împreună doar în rare ocazii, cel mai recent în septembrie, la câteva zile după moartea Elisabetei a II-a, într-o atmosferă rece la Castelul Windsor.

”Când mizele sunt atât de mari, nu are mai mult sens să auzim partea noastră de poveste?”, spune şi Meghan în trailer, care descrie lansarea seriei de documentare drept un „eveniment global”.

Prinţul Harry urmează, de asemenea, să-şi lanseze memoriile la începutul lunii ianuarie, promiţând, de asemenea, o serie de dezvăluiri jenante.

Începutul vizitei prinţului William în Statele Unite a fost deja perturbat de o controversă rasistă care a avut loc marţi seară la Palatul Buckingham. Lidera de culoare a unei organizaţii de auto-ajutorare a afirmat că, la o recepţie, naşa prinţului şi prietenă apropiată a Elisabetei a II-a, Susan Hussey, a insistat să îl întrebe de unde „vine cu adevărat”.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. Nu văd nimic nepotrivit la cuplul asta. Care este problema oamenilor?

    Ea este foarte frumoasa, o actrița educata si talentata cu o cariera solida in spate (nu o po.citanie submediocra educational &intelectual si pu.turoasa întreținută). Iar el – nu este chiar frumos, nici foarte inteligent sau bogat. Se potrivesc din toate punctele de vedere.

    Ar fi fost ceva dubios cu probabilitate de zero demnitate si pwla mica, dacă el era făt frumos si milionar din munca proprie si își lua o po.citanie needucata under-achiever puturoasa an.alfabeta si uzata de alții pe deasupra – cum am văzut ca au făcut unii Luzari de România!

  2. In general, când este o compatibilitate intelectuala, la valori, aspirații si o chimie fizica excepțională între doi oameni, nimic nu i se mai poate opune acelei “iubiri” – nicio lupta interioară, nicio alegere anterioară sub-mediocra de complezenta si cu obligațiile care decurg din ea, nicio diferența de culoare a pielii, nicio neînțelegere si cearta. Dacă două inimi sunt menite să fie împreună, indiferent cât de mult va dura, indiferent cât de greu ar părea, soarta le va aduce împreună pentru a-și împărtăși dragostea pentru totdeauna!

    The heart wants what it wants.

  3. Fac bani din orice astia doi