G4Media.ro

VIDEO Primarul sectorului 2: Lacul Fundeni e o bombă ecologică / În…

VIDEO Primarul sectorului 2: Lacul Fundeni e o bombă ecologică / În numai 5 zile, dintr-un singur depozit de gunoi ilegal, echipele Administraţiei Domeniului Public au scos 343 tone deşeuri

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunţă că, în doar cinci zile, echipele Administraţiei Domeniului Public au scos 343 tone deşeuri de pe malul Lacului Fundeni. ”Situaţia acolo e atât de gravă încât utilajele nu se pot apropia suficient de apă până nu eliberăm drumul de câteva straturi de gunoi”, a transmis primarul.

”În numai 5 zile, dintr-un singur depozit de gunoi ilegal, echipele Administraţiei Domeniului Public au scos 343 tone deşeuri de pe malul lacului Fundeni. Situaţia acolo e atât de gravă încât utilajele nu se pot apropia suficient de apă până nu eliberăm drumul de câteva straturi de gunoi”, a transmis, duminică, primarul, într-o postare pe Facebook.

Radu Mihaiu afirmă că, în lac, ”insulele de deşeuri se întind aşa de mult încât cei de la Apele Române vor fi nevoiţi să aducă un utilaj special şenilat cu care să ajungă atât de departe”.

”Lacul Fundeni e o bombă ecologică, dar nu ne vom opri până nu îl limpezim. Persistenţa învinge rezistenţa”, a mai scris primarul. (Sursa: News.ro)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Pai cum vine asta? Nu a fost o femeie la primărie? Zicea acum 5 ani că Bucureștiul are nevoie de o femeie că sa facă curățenie. Cum plm a ajuns asta primar, eu daca as fi fost femeie nu as fi votat asemenea ipochimen

 2. cum zic patriotii verzi? „huuooo UE! Strainii isi arunca gunoaiele in tara noastra! „

 3. Cam asa este peste tot in tara , romanu e murdar de fel si nepoliticos dar a tot cunoscator .
  Un exmplu ,sa treci granita in ungaria , unde dupa primul metru nu vezi urma de pet de punga , totul e ordonat si civilizat .

 4. Mizerabil popor suntem.

 5. In Anglia, cand s-a constatat jegozirea tarii cu gunoi aruncat la intamplare pe teren public sau terenului altuia, s-au creat acele skips, unde lumea isi arunca gunoiul mare gratuit. Taxa de proprietate locala, de reula plasata chiriasului, acopera costurile primariei. Se da amenda, daca arunci ca prostul in afara skipului.

 6. In Anglia, cand s-a constatat jegozirea tarii cu gunoi aruncat la intamplare pe teren public sau terenului altuia, s-au creat acele skips, unde lumea isi arunca gunoiul mare gratuit. Taxa de proprietate locala, de regula plasata chiriasului, acopera costurile primariei. Se da amenda, daca arunci ca prostul in afara skipului.

 7. DACA ESTE ilegal, CE FAC organele STATULUI ? NIMIC ? AU ATATEA PRIVILEGII INCAT NU LE MAI AJUNGE TIMPUL DECAT SA LE NUMERE ?

  • Organele statului sunt alea pe care tu le votezi de 20 de ani. Din 2000 si pana in 2020, sectorul 2 a fost condus de PSD, cu votul oamenilor.

   Asa ca, astia de stam in sectorul 2, eu printre ei, sa ne uitam bine in oglinda inainte de a deschide gura.

   Si inca ceva: primarul asta ar trebui ajutat, caci pare ca incearca sa schimbe ceva in groapa uriasa de gunoi care a ajuns sectorul 2 dupa 20 de ani de PSD.