G4Media.ro

VIDEO Primarul Romei, mesaj de susținere pentru Gabriela Firea: „Suntem două mari…

sursa foto: Facebook / Gabriela Firea

VIDEO Primarul Romei, mesaj de susținere pentru Gabriela Firea: „Suntem două mari capitale europene, ne dorim ca împreună să promovăm politici social-democrate / Abia aștept să lucrez împreună cu tine”

Primarul Capitalei Italiei, Roma, a transmis un mesaj de susținere pentru Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria București.

Roberto Gualtieri spune că își dorește „ca împreună să promovăm politici social-democrate” și că „abia aștept să lucrez împreună cu tine”.

„Este o surpriză plăcută să știu că mă sprijină în lupta de la București primarul celei mai importante capitale europene, un om cu bogată experiență politică si administrativă, fost ministru al Economiei și Finanțelor în Italia”, a spus, la rândul său, Gabriela Firea.

„Draga mea, vreau să-mi exprim toată susținerea pentru campania electorală pe care o conduci la București. Orașele noastre sunt legate de o istorie profundă, care a pus bazele unei prietenii privilegiate, între cele două popoare ale noastre. Roma se bucură de o mare și frumoasă comunitate română, care are o contribuție esențială la dezvoltarea capitalei noastre. Chiar și la București italienii se simt ca la ei acasă. Munca lor întârește zi de zi legăturile dintre noi. Avem foarte multă muncă împreună, luând în considerare schimbările climatice, conservarea și valorificarea patrimoniului cultural și arhitectural, mobilitatea sustenabilă, inovația, locuri de muncă, dezvoltarea și ajutorul pentru cei mai defavorizați. Suntem două mari capitale europene, prin urmare ne dorim ca împreună să promovăm politici social-democrate în orașele și țările noastre, dar și în Europa. Succes și abia aștept să lucrez împreună cu tine, pentru binele Romei și al Bucureștiului. Mult noroc și spor la treabă, Gabriela”, este mesajul integral transmis de primarul Romei.

După acest mesaj, Gabriela Firea a punctat importanța colaborării dintre Roma și București:

„Este cu adevărat importantă colaborarea dintre Roma și București, pentru toți românii care sunt în Italia, dar și pentru o viață la fel de bună ca acasă italienilor care s-au stabilit la noi. Ca primar general al Bucureștiului am avut legături strânse cu primarii celorlalte capitale europene pentru că este important să aducem și la noi proiecte care funcționează cu succes în alte părți. Așa voi facem și în viitorul mandat!”, a conchis candidatul PSD la Primăria Capitalei.

Partidul Social Democrat – Organizația Mun. București CMF 21240002

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează