G4Media.ro

VIDEO Președintele Zelenski face apel la organizarea de manifestații în numele păcii…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

VIDEO Președintele Zelenski face apel la organizarea de manifestații în numele păcii în întreaga lume: „Întâlniţi-vă în pieţe, pe străzi, arătaţi-vă şi faceţi-vă auziţi!”

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut miercuri seară cetăţenilor din întreaga lume să iasă în stradă pentru a protesta împotriva invaziei ruse, transmite AFP, citată de Agerpres.

„Continuaţi cu simbolurile ucrainene pentru a apăra Ucraina, pentru a apăra libertatea, pentru a apăra viaţa!”, a afirmat preşedintele Zelenski într-un mesaj video în limba engleză.

„Întâlniţi-vă în pieţe, pe străzi, arătaţi-vă şi faceţi-vă auziţi!”

https://youtu.be/aoV1BIwRAhk

Într-un discurs înflăcărat în ajunul datei ce marchează o lună de la începerea invaziei ruse, preşedintele Zelenski a cerut lumii „să se ridice împotriva războiului începând cu 24 martie”.

„Exprimaţi-vă, manifestaţi-vă din birourile voastre, din casele voastre, din şcolile şi universităţile voastre, manifestaţi în numele păcii!”, a insistat preşedintele Ucrainei.

Sute de civili au fost ucişi, alte sute au fost răniţi şi peste trei milioane de ucraineni au fugit din calea războiului după ce Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie pentru a pune capăt înclinaţiilor sale pro-occidentale.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. SUA si EV mai tăiati-i ăstuia din rol, e deja prea mult.

  • La summitul Nato de azi sper sa numească o echipă de negociere, pacea e mai importantă decât Zelenski sau Putin… clovnul a depășit deja limitele, lipsa de diplomație a generat acest conflict, armele livrate de Nato nu fac decât să mărească durata războiului și a pagubelor, viețile oamenilor nevinovati vad ca nu contează….sancțiunile afecteaza Rusia, dar au efect și asupra cetățenilor europeni, criza energetica nu se rezolva din pix, m-am săturat să scumpesc săptămânal pretul transportului, asta se rostogolește în pretul de la raft…

 2. ne strangem la un microdozaj comemorativ pentru cei o mie de morti din teatru

 3. Mai bine ne uitam la desene cu Scooby Doo.

 4. Totuși, ușurel Zelenski, simpatizam, ajutăm, dar sa ne lăsăm manevrați de d-ta?! Vorbești de parca ne cunoaștem! Pana la război ne cunoșteai, ne-ai ajutat cândva!
  Se întrece măsura!

 5. Ușurel Mr. president! Simpatizam, ajutăm, dar nu ne lăsăm conduși de dumneata.
  Se întrece măsura!

 6. Lu domnu de la cenzura stitzi ce i dorim!