G4Media.ro

VIDEO Premierul Ciucă, pus la punct de ministrul Bode la un eveniment…

Foto: Captură video

VIDEO Premierul Ciucă, pus la punct de ministrul Bode la un eveniment public: ”Deci, încă o dată: noi am pus A7 pe hartă” / În aceeași zi, ministrul Cîmpeanu a întârziat zece minute la un eveniment la care vorbea prim-ministrul

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, l-a pus la punct pe premierul Nicolae Ciucă miercuri, la finalul unei conferințe desfășurate la Suceava. După ce premierul a făcut câteva referiri la autostrada A7 care leagă Moldova de București, Lucian Bode – fost ministru al Transporturilor – i-a transmis premierului un mesaj ferm.

”Deci, încă o dată: noi am pus A7 pe hartă”, i-a spus Bode lui Ciucă la finalul conferinței de presă, fără să își dea seama că microfoanele din sală au captat replica. Premierul Ciucă nu a avut nici o replică.

Vezi momentul înregistrat pe transmisia LIVE realizată de guvern, de la minutul 35 și 40 de secunde:

Evenimentul s-a produs la Consiliul Județean Suceava, în prezența prim-vicepreședinților PNL Gheorghe Flutur și Rareș Bogdan, care se aflau la aceeași masă.

Tot miercuri, în debutul zilei, premierul Nicolae Ciucă a fost protagonistul altui moment controversat. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a întârziat circa zece minute la întâlnirea premierului de la ora 10.00 cu Forumul Studenților de Pretutindeni.

Premierul Ciucă a remarcat în discursul său întârzierea ministrului Educației, spunând că ”împreună cu domnul ministru Cîmpeanu, care sper să ajungă în timp oportun, am reuşit să identificăm şi să începem acele modificări prin care, cu adevărat, să recunoaştem acest nivel excepţional pe care tinerii din România au reuşit să-l demonstreze atât în ţară, dar şi în afara ţării” (sursa).

Notă: Informația a fost publicată de publicația Stiripesurse, dar articolul a fost sters ulterior. El a rămas în memoria cache a Google.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

16 comentarii

 1. bode… HA HA HA HA ! bode L-A PUS LA PUNCT… HA HA HA ! bode.. AUZI ? bode … HA HA HA A

 2. Pe vremuri ponta era pus la punct ba chiar certat de vanghelie, trebuie sa recunoastem ca politica a evoluat, orice s-ar spune. Sau nu?…😕

 3. Vrajela

 4. Daca nu le facem noi atunci cine?!!….
  I-i doare-n k o o r , olteanu abia astepta sa termine vorbaraia ca are o problema cu ea….dezarticulat ca un oligofren.
  Cat despre Somnorila, trebuia el sa manance la rahat sa stie boborul ca ei fac autostrada…daca nu noi …???

 5. Sa te ia bode la maciuci, asta spune multe :-))))

 6. e clar, ciuca-al-lor va fi „ejaculat” (vezi definitia data de vanghele).

 7. Și zici dl „Foaie” l-a pus la punct pe dl „ă”?

 8. Stan și Bran. Măcar ăia aveau haz! ăștia, doar prostie cât cuprinde și foarte multă, multă impostură și slugărnicie!

 9. Urmăriți video-ul. Dl. Ciucă a zis bine ce a zis – la sfârșit. Bode așa, cu sfială, repede, a spus ceva după terminarea conferinței, și după ce s-au ridicat să plece, în timp ce era ignorat (probabil a zis ce ați spus dvs., dar nu se înțelege cu sonorul la nivel normal)

  Așa că știrea mi se pare o exagerare.

  Ce o fi pățit la mână Bode?

 10. Cum o fi asta? Sa ramai fara replica la Bode?
  Daca il face din vorbe Bode nici nu vreau sa ma gandesc cum arata discutiile dintre Ciolacu/Klaus si Ciuca. Probabil un monolog care se termina inevitabil cu „Sa traiti, sefu!”

 11. Â Â Â

 12. Oare cine are nevoie de asemenea conducători, Mafia sau Poporul ?

 13. A pune pe hartă e una, iar a pune în teren e cu totul altceva, ceea ce nu va face niciodată partidul ciu.cilor.