G4Media.ro

VIDEO Poliția Română, după ce sindicaliștii au reclamat calitatea proastă a noilor…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

VIDEO Poliția Română, după ce sindicaliștii au reclamat calitatea proastă a noilor uniforme: Au fost convocați furnizorii pentru remedierea problemelor. Uniformele sunt în perioada de garanție / Echipamentele vor fi evaluate într-un laborator de specialitate

Inspectoratul General al Poliției Române anunță, luni, într-un comunicat de presă, că, după ce sindicaliștii au reclamat calitatea proastă a noilor uniforme, au fost convocați furnizorii pentru remedierea problemelor, având în vedere că uniformele sunt în perioada de garanție.

De asemenea, echipamentele vor fi evaluate într-un laborator de specialitate.

Sindicatul Europol a transmis, joi, printr-un mesaj publicat pe Facebook, că noile uniforme ale polițiștilor nu au ”nicio legătură cu specificațiile din caietele de sarcini și cu toate acestea, au fost recepționate, plătite și distribuite”.

Și Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual a reclamat calitatea proastă a noilor uniforme.

Comunicatul Poliției:

Cu privire la informațiile vehiculate în spațiul public privind noua uniformă a polițiștilor, Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele:

În urma semnalărilor realizate de unele sindicate și a informațiilor apărute în spațiul public, pe parcursul săptămânii trecute, reprezentanții Inspectoratului General al Poliției Române au solicitat celor 42 de unități teritoriale de poliție (DGPMB și IPJ-uri) să transmită dacă au semnalări din partea polițiștilor, cu privire la noua uniformă.

După primirea informărilor, reprezentanții I.G.P.R. au convocat reprezentanții operatorilor economici, pentru prezentarea aspectelor semnalate, solicitându-le schimbarea elementelor de uniformă, având în vedere că acestea sunt în perioada de garanție.

De asemenea, echipamentele vor fi evaluate într-un laborator de specialitate.

Facem precizarea că echipamentul se află în perioada de garanție, iar, în cazul unor semnalări, echipamentele vor fi schimbate pe cheltuiala furnizorului.

Totodată, au fost transmise în teritoriu recomandări cu privire la portul corect al uniformei, în special cu privire la poziționarea corectă a centurii.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

19 comentarii

 1. Pai au folosit si ei niste materiale mai proaste, ca pe langa profit, mai trebuiau sa dea si o gramada de spaga la baietii care au aprobat licitatia. Nu poti sa ai si stat corupt si echipamente de calitate. Rusia si echipamentele ei militare sunt cel mai bun exemplu.

  • Pentru impostura celor de-o teapă cu tine vor exista întotdeauna explicații aparent pertinente.
   Întrebarea cea mai corectă ar fi:
   poate exista un stat necorupt dacă el este locuit doar de impostori?!

  • Se întâmplă…. Nu e legat de corupție neapărat decât în mintea unora care cred că asta este explicația supremă! Scoția: „Police officers buying own trousers due to ‘poor quality’ uniform.” Caută pe Google! Sunt mii de articole din toată lumea!

 2. Ai dovezi? Când legea zice că 80% din punctaj e dat de prețul cel mai mic cam ce crezi că se întâmplă? Privatul hoț și șmecher a adus materiale de proastă calitate. Mie mi se pare că s-a procedat corect. Dacă cineva a dat șpagă și acum e pus să schimbe toate uniformele neconforme să meargă la parchet să reclame!

  • Urmareste celelate articole in care se detaliaza ce ar fi trebuit livrat. E diefernta mare, nu semna nimeni de luare in primire fara „ordin”.

 3. De la frecat menta, de acolo uzura aia. Si nici un material nu ar rezista la atit frecat de menta cit exista in militia romana.

 4. Vestele antiglont,le-a verificat cineva?Sau cand va murii purtatorul o sa se constate ca erau umplute cu carton.Pai ce numai bolsevism am importat de la rusi?
  Ce-o sa facă garantia,mai mult decat o carpeală?Mare minune sa le înlocuiască,fiindca e vorba de fibră.Ar trebuii..Nu cumva asta este un alt semnal ca fibra poporului roman……?Unde e Semeon sa ne salveze,ca p-astea nu le vede!?Numai d-alea cu gandaci,cu antipandemii,cu uniri,cu traditii……

 5. E nevoie de experti platiti gras care sa constate ca pantalonii rupti sunt rupti 🤣🤣🤣

  • Pai nu mai stii cazul in care politistul nu a putut sa constate existenta unui bloc (ridicat ilegal, desigur), pentru ca nu i s-a dat voie sa intre pe santier? Daca politita nu poate vedea un bloc, normal ca pentru o amarata de ruptura in pantaloni are nevoie de specialisti.

  • @Sile – ești genial ca orice USR-ist! De Fane nu mai zic! Minte lui puțină de USR-ist crede că dacă nu ai o expertiză făcută de un specialist ai șanse în instanță. Vai de capul vostru!
   E vorba de asta? „O consilieră USR din Timișoara a construit ilegal un bloc între case.” USR == partidul corupților cu tupeu!

  • @Ionuț
   Bai peeezda 0beza, nu zic eu, zice Politia.

  • @Ionut Am ras cu lacrimi cand am citit ca tu crezi ca asta va ajunge in instanta.
   Rolul comisiei e sa temporizeze putin lucrurile pana se inteleg baietii destepti ce e de facut.

 6. Multumesc pentru excludere. Cineva acolo sus nu ma iubeste.

  • Multumesc ca ati publicat faptul ca nu m-ati publicat. Iertati-ma, dar sunteti pur si simplu caraghiosi!

 7. Cum ati facut mai, de.ati reusit sa filmati doar cand o devoreaza chiar sub ochii camerei?.
  Nucumva, ciudatilor ati vanat.o chiar voi , lasat lesul acolo ca apoi sa ne aratati”spectacolul induiosator”
  Stilul cinic al spectacolelor safari….

 8. Se mai trezeste cate UN GARCEA care n are ce face si…zije si el ceva
  LA MUNCA BA
  La dat zapada

 9. @ Probabil că cer banii de haine pentru a-și cumpăra fiecare haine de lucru, care să îi reprezinte ca gusturi și personalitate, uniformele fiind probabil un factor de inhibare a dezvoltării personalității și aptitudinilor individuale, ?

 10. & Chiar și în școli s-a renunțat la uniforme pentru dezvoltarea personalității indivizilor, propunându-se și transformarea Poliției într-o instituție civilă, prin instalarea de miniștri civili la conducerea MAI, ?