G4Media.ro

VIDEO Poliția din Dubai a salvat o pisică din inundațiile provocate de…

Sursa foto: captură video

VIDEO Poliția din Dubai a salvat o pisică din inundațiile provocate de ploaia record/ Pisica se agăța de portiera unei mașini

Echipa de căutare și salvare a poliției din Dubai a salvat o pisică de la înec în urma inundațiilor din emirat, după ce o furtună a adus ploi record în Emiratele Arabe Unite și a inundat aeroportul din Dubai, scrie Gulf Today.

Imaginile publicate pe rețelele de socializare au arătat cum poliția din Dubai a salvat o pisică agățată de ușa unui vehicul parțial scufundat.

Ploaia a început luni târziu, udând nisipul și drumurile din Dubai cu aproximativ 20 de milimetri de ploaie, potrivit datelor meteorologice colectate la Aeroportul Internațional Dubai. Furtunile s-au intensificat marți în jurul orei locale 9.00 și au continuat pe tot parcursul zilei, aruncând mai multă ploaie și grindină asupra orașului.

Până la sfârșitul zilei de marți, peste 142 de milimetri de precipitații au udat Dubaiul în 24 de ore. Într-un an mediu, în aeroportul internațional din Dubai se înregistrează 94,7 milimetri de ploaie.

La aeroport, apa stătătoare se prelingea pe căile de rulare în timp ce aeronavele aterizau. Sosirile au fost întrerupte marți seara, iar pasagerii s-au luptat să ajungă la terminale prin apa care acoperea drumurile din jur.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează