G4Media.ro

VIDEO Ploaie înghețată pe mai multe drumuri din centrul țării. Materialele antiderapante…

sursa foto: DRDP Brasov/ Facebook

VIDEO Ploaie înghețată pe mai multe drumuri din centrul țării. Materialele antiderapante sunt imediat acoperite de gheață, avertizează Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov (DRDP) anunță, duminică seara, că mai multe sectoare de drumuri naționale și autostrăzi din centrul țării sunt acoperite de ploaie înghețată.

„Utilajele DRDP Brasov intervin în județele Sibiu și Brașov pentru a combate lunecușul de pe carosabil. Însă ploaia înghețată este un fenomen foarte greu de combătut pentru că materialele antiderapante sunt imediat acoperite de gheață”, se precizează în înformarea DRDP.

Drumarii fac apel la șoferi să reducă viteza dacă trec prin zonă, iar pe sectoarele de autostrăzi să respectei recomandările afișate pe panourile de avertizare: reducerea vitezei la 60 km/h și păstrarea unei distanțe mai mari față de autovehiculele din față.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Asa se intampla cand materialele antiderapante sunt pufuleti si pufarie iar de restul banilor se face maradona

  2. nu trebuie sa intervina natura mult ca sa scoata la iveala cit de putred si ticalos este sistemul asta condus de junta-militaro-mafiota-legionara-bolsevica in frunte cu hotul ciuca.

  3. „materialele antiderapante sunt imediat acoperite de gheață”
    Get the f…. outta here!

  4. N-am uitat când madam „sârma, bă” a spălat străzile din București cu soluție de deszăpezire că rămăsese cu ea pe stoc, nefiind pic de zăpadă sau gheață până la momentul respectiv,și după două săptămâni, când chiar a nins, nu a mai avut cu ce da.

  5. Fără mașini până se topește gheața și cu miliția la pândă, totul pentru un trafic adecvat anotimpului actual, mulțumim VOUĂ!!!