G4Media.ro

VIDEO Monument inedit la Caracal cu poreclele locuitorilor din cartierul ”Bold” și…

VIDEO Monument inedit la Caracal cu poreclele locuitorilor din cartierul ”Bold” și o sculptură care înfățișează un bold. Ce supranume au localnicii

Primăria din Caracal a construit în cartierul Bold un nou loc de joacă pentru copii, însoțit de un monument inedit: un bold din bronz, pe al cărui soclu sunt inscripționate poreclele unor locuitori din zonă, potrivit anunțului oficial al instituției.

Inaugurarea de vineri seară a locului de joacă s-a făcut în prezența primarului Ion Doldurea, care a explicat cum i-a venit ideea monumentului: ”Ne-a venit ideea să facem un monument semnificativ pentru Bold. Și am făcut un bold. Am pus toate poreclele localnicilor. De ce? Vrem identitate, vrem ca oamenii de aici să știe că sunt boldeni, că de aici li se trage seva, că aici s-au bucurat de copilărie”.

Printre poreclele de pe soclu se numără Glonț, Căcărează, Chistaimoc, Artistu, Balauru, Broscoiu, Butoi, Băsănete, Curvaru, Litră, Pipotă, Doi Lei, Malagambu sau Arac.

Imagini foto și video realizate de Primăria Caracal:

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Caracalu nu se dezminte. :))))

  2. Daca nu stiati, se pregateste un alt monument ” semnificativ” pt ” seva” orasului, respectiv statuia unui car rasturnat! Pe soclu vor fi trecuti toti cei aflati in car: DD tv, Marius Tuca show (taman se intorcea de la Taverna vecinilor din Serbia), Iordache „alta intrebare” samd :))

  3. Gheorghe Dincă, Remus Rădoi zis „Codiţă”, Clanul Oacă, Clanul Vacă, poliţistul Mirea, soţia tot poliţistă Mirea, poliţistul Dumitrescu, poliţistul Alexe, poliţistul Pistol, procurorul Popescu, prim-procurorul Zăvoianu şi toţi securiştii care conduc traficul de fiinţe umane.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.