G4Media.ro

VIDEO Momentul în care polițiștii rutieri desfac plăcuțele de înmatriculare M..E PSD

VIDEO Momentul în care polițiștii rutieri desfac plăcuțele de înmatriculare M..E PSD

Răzvan Ștefănescu, șoferul autoturismului Audi cu numerele M..E PSD, a postat pe Youtube un clip în care arată momentul în care polițiștii de la briada rutieră București au dat jos plăcuțele de înmatriculare M..E PSD.

Momentul a avut loc luni dimineața, pe Bd 1 Decembrie, unde Răzvan Ștefănescu a fost interceptat în trafic de un echipaj al Poliției Rutiere, după cum a declarat acesta pentru G4Media.ro.

Poliția i-a luat plăcuțele de înamtriculare, i-a reținut permisul și a deschis dosar penal pentru că nu ar fi avut dreptul să circule cu plăcuțe preferențiale din Suedia pe teritoriul României. Ambasada Suediei la București arătase însă duminică seară că șoferul are voie să circule în România cu plăcuțe preferențiale obținute în Suedia.

UPDATE 1: Poliția Rutieră a deschis dosar penal în cazul mașinii M..E PSD. Polițiștii au confiscat plăcuțele de înmatriculare și i-au reținut permisul șoferului

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  1. Legea-i lege si pentru snowflecii haștag! La bulău!

    • muie la asistati

    • Asistat, esti cel mai mare vierme de om pe care l-am vazut. Tu nu ai ce cautat sa deschizi gura si nu ai ce cauta in tara asta. Nu cunosti limba romana, urasti tara, insulti pe toata lumea, esti fericit de necazul altora, esti ipocrit nevoie mare si nici scoala generala nu ai terminat-o. Eu nu inteleg cum de inca mai esti in viata. Este clar ca cineva sta sa iti bage in gura in fiecare zi rahat ca sa nu mori de foame.

  2. Recomandam caraliilor sa foloseasca placutele in momentele de ”autostimulare”, in locul revistei Playboy…Satisfactia va fi una …garantata…

  3. Slugi de la Militie actionand la cererea sefilor. Nu va faceti probleme ca mesajul va aparea inmiit mai mult…mai tineti minte cum se laudau comunistii ca imprateau manifeste? Ei cam asa o sa fie mesajul M…E PSD!

  4. Ce plânge tânărul frumos și liber. :-))

  5. Asta e tara in care trăim. Dragnea circula fara rovinieta si nici una din slugile de la M…oliție nu a îndrăznit sa il amendeze. Dar dc ai un numar care deranjază PSD #Ciuma Rosie gata sar pe tine ca hienele milițienii. Ne întoarcem in comunism mai repede decât ne putem imagina. Copiii noștri vor fi sclavii copiilor PSD-istilor.