G4Media.ro

VIDEO Ministrul Apărării, în campania pro-vaccinare: Pentru mine vaccinul conține îmbrățișările pe…

VIDEO Ministrul Apărării, în campania pro-vaccinare: Pentru mine vaccinul conține îmbrățișările pe care nu am putut să le dau părinților mei, momentele în care n-am putut să mă văd cu camarazii

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, afirmă că revenirea la normalitate depinde de voinţa fiecărui cetăţean de a se vaccina.

 • „Consider că acest vaccin reprezintă singura cale pentru a putea să ne apropiem de normalitate şi vă spun din proprie convingere că această revenire la normalitate, practic, depinde de fiecare dintre noi şi voinţa noastră de a ne vaccina”, spune Ciucă într-un videoclip postat, sâmbătă, pe Facebook.

Ministrul declară că, pentru el, vaccinul conţine clipele pe care nu le-a putut petrece cu familia.

 • „Sunt unul dintre milioanele de români care s-au vaccinat şi vreau să vă împărtăşesc că pentru mine vaccinul conţine clipele pe care, în toată această perioadă, nu le-am putut petrece cu familia, cuprinde îmbrăţişările pe care nu am putut să le dau părinţilor mei, cuprinde clipele pe care nu am putut să le petrec împreună cu toţi cei dragi şi cu prietenii. De asemenea, cuprinde acele momente în care nu am putut să mă văd cu camarazii şi să pot să am întâlnirile care altădată ne ofereau prilejul să putem să fim împreună, să discutăm şi, de ce nu, să dezbatem orice fel de problemă”, adaugă Nicolae Ciucă.

Acesta îl provoacă pe şeful Statului Major al Apărării, general-locotenent Daniel Petrescu, dar şi pe secretarii de stat în MApN Simona Cojocaru şi Marius Bălu, să spună ce înseamnă pentru ei vaccinul.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Ce insemana pentru voi IUBIREA DE TARA!!!Aceasta e INTREBAREA!

 2. Eu, de exemplu, m-am înscris pe Lista unui centru de-al lui ciuca din București în 16 martie 2021, eram in jurul poziției 1 000.
  Rapid, Lista a ajuns la 5 500 de civilache fraieri care doreau să se vaccineze. Si am asteptat o saptamana, doua, trei, prietenii mei înscriși pe alte Liste din București chiar și la poziția 6500 se programau, eu, canci. După o lună și ceva, am constatat cu stupoare că nu mai sunt în jur de 1 000, dar nu că avansasem, ci aterizasem chiar mai jos. Așa că m-am cărat, ca multi civilache fraieri in altă parte.
  Azi, în momentul acesta, singurii 54 de proști de pe Liste la nivel national sunt la un centru de-al lui ciuca din București. Asa zice vaccin.live
  Ce doream să vă spun: experimentand ce inseamna vaccinarea civilachilor in asemenea centre, nu mă interesează nicicum vorbele pompoase ale șefului epoletilor.

  • Serios..noi am vazut altceva..camarazii vin ciorchine..cand e ziua sefului…evident la ..pupat in k.r

 3. din ciclul „noi vorbim nu gandim”. zicerile lio Ciuca pot intra cu succes in continuarea cartii nui Radu Paraschivescu.
  din fotbal. „Hagi penduleaza cand pe dreapta, cand pe centru, cand fatalmente pe stanga” . pesedist Hagi asta. Cuica e neutru?

 4. Din ciclul „Daca taceai, destept ramaneai”. Nu-i asa domnu conducator de osti? Se intoarce Stefan in mormant cand aude de voi.

 5. Slugá a strainatatii!
  Rebut…