G4Media.ro

VIDEO Mesajul unei profesoare de la miting pentru Iohannis: Nu a fost…

Sursa: G4Media

VIDEO Mesajul unei profesoare de la miting pentru Iohannis: Nu a fost niciodată profesor, nu a înțeles niciodată ce înseamnă să fii profesor – un standard pentru viitorul României și pentru copiii noștri

O profesoară care participă, marți, la mitingul din Piața Victoriei, a declarat pentru G4Media.ro că îi transmite președintelui Klaus Iohannis că „este doar un om într-o funcție publică”, care „nu a înțeles niciodată ce înseamnă să fii profesor”, adică un standard pentru viitorul României și pentru copiii noștri.

„Profesia de profesor în ziua de astăzi  a devenit echivalentul umilinței din punct de vedere al salarizării, din punct de vedere al relaționării și al dialogului social. Nu suntem la piață, dar dialog social însemană negociere, a ne întâlni undeva la mijloc”, a spus aceasta.

Întrebată ce dorește să îi transmită președintelui Iohannis, aceasta a afirmat: „Faptul că nu a fost niciodată profesor. Îmi cer mii de scuze, este doar un om într-o funcție publică și nu a înțeles niciodată ce înseamnă a fi profesor nu numai în România, ci ce înseamnă a fi profesor în general. A fi profesor este un standard pentru viitorul României, este un standard a ceea ce vor trăi copiii noștri.”

Mii de profesori protestează, marți, în Piața Victoriei. Manifestații vor pleca într-un marș spre Palatul Cotroceni, liderii de sindicat cerând să fie primiți de către președintele Klaus Iohannis.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Nu-ți ia nimeni pensia specială, stai liniștit. Daca pică PNL-ul, te poți linguși la PSD, oricum PSD și PNL sunt la fel.