G4Media.ro

VIDEO Meghan dezvăluie că ea și prințul Harry s-au căsătorit cu trei…

VIDEO Meghan dezvăluie că ea și prințul Harry s-au căsătorit cu trei zile înaintea ceremoniei oficiale/ Cuplul așteaptă o fetiță, au anunțat ducele şi ducesa de Sussex în interviul acordat celebrei Oprah Winfrey

Prinţul Harry şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit în secret cu trei zile înainte de grandioasa ceremonie oficială urmărită de milioane de persoane din întreaga lume în 2018, a dezvăluit ea într-un interviu difuzat duminică seara la CBS, scriu Reuters şi AFP, citate de Agerpres.

„Cu trei zile înainte de nunta noastră, ne-am căsătorit”, a spus ducesa de Sussex, povestind că şi-au spus da în faţa arhiepiscopului de Canterbury, Justin Welby, înainte de măreaţa ceremonie din 19 mai 2018.

„Nimeni nu ştie. Dar l-am chemat pe arhiepiscop şi i-am spus: <Acest spectacol este pentru lume, dar noi vrem ca uniunea noastră să fie între noi>”, i-a destăinuit ea gazdei sale, Oprah Winfrey.

Ducele şi ducesa de Sussex au dezvăluit de asemenea că aşteaptă o fetiţă, al doilea copil după naşterea lui Archie, un băiat, în mai 2019.

„Să ai un băiat, apoi o fată, ce putem cere mai mult?”, şi-a exprimat bucuria prinţul Harry, care s-a căsătorit cu Meghan Markle în 2018.

Cuplul şi-a justificat frecvent retragerea şi plecarea din Marea Britanie prin dorinţa de a scăpa de presa britanică, dar a lăsat să se filtreze public şi disconfortul în cadrul instituţiei regale.

De altfel, prinţul Harry a afirmat că niciun membru al familiei regale nu a vorbit despre articolele rasiste referitoare la Meghan. „M-a durut”, a izbucnit el.

Meghan Markle a dezvăluit şi că a avut gânduri sinucigaşe ca urmare a mediatizării sale intense de către presa britanică, iar familia regală a refuzat ca să primească ajutor.

„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare”, i-a spus cu ochii în lacrimi ducesa de Sussex lui Oprah Winfrey.

„Şi m-am dus să văd instituţia şi am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”, a adăugat ea.

Pe de altă parte, Meghan Markle a insistat îndelung asupra faptului că s-a simţit întotdeauna bine primită de regina Elisabeta a II-a.

sursa foto: Facebook/ Prince Harry, Duke of Sussex

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Dragostea e oarba si e frumos sa iubesti.
    Din pacate nu e cazul si aici. Aici e vorba de un copil rebel, spalat la creier. Care a avut nenorocul unui implant profesionist, si nu ma refer la unul dentar.

  2. Băi ce seamănă ăsta cu morcoveață !!!
    Doar că pare mai prostălău.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.