G4Media.ro

VIDEO Mai mulți bolovani s-au desprins dintr-un perete de piatră la Cariera…

sursa foto: Captură video

VIDEO Mai mulți bolovani s-au desprins dintr-un perete de piatră la Cariera Roșiuța/ Cariera a fost vizitată inopinat de ministrul Popescu după tragedia de la CE Oltenia

Mai mulți bolovani s-au desprins dintr-un perete de piatră la Cariera Roșiuța din județul Gorj și pun în pericol muncitorii și utilajele conform gorjonline.ro.

Echipa de muncitori a fost obligată să oprească lucrul, privind cum întregul perete se crapă și se prăbușește. În înregistrarea video făcută de angajați muncitorii se aud înjurând și îndemnând la îndepărtarea cât mai mult posibil de locul de unde se desprind pietrele.

Cauza desprinderii bolovanilor ar fi solul îmbibat cu apă și modul în care a fost excavată zona respectivă.

Conform Gorj TV, Cariera Roșiuța a fost vizitată inopinat de ministrul Energiei, Virgil Popescu, în 20 ianuarie, în urma tragediei de la CE Oltenia, în care trei muncitori și-au pierdut viața.

În urmă cu trei săptămâni, trei angajaţi ai CE Oltenia au murit, după ce vehiculul cu care erau transportaţi spre Cariera Jilţ Sud din Mătăsari s-a răsturnat, pe un pod din incintă. Alte 10 persoane au fost rănite.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. s-au desprins pt ca nu asa se exploateaza o cariera, acolo doar au bubuit si au luat ce a cazut. normal si sigur se exploateaza in trepte

  2. Omul sfințește locul, iar politicianul îl spurcă.

    N-ați vrea să știți ce face Câinele, că v-ați revolta!

    🙂