G4Media.ro

VIDEO Liderul partidului extremist AUR, George Simion, a forțat intrarea în biroul…

VIDEO Liderul partidului extremist AUR, George Simion, a forțat intrarea în biroul liderului PSD, Marcel Ciolacu, de la Camera Deputaților

Liderul partidului extremist AUR, George Simion, a forțat, marți, intrarea în biroul liderului PSD, Marcel Ciolacu, de la Camera Deputaților. Simion a reușit să treacă de prima ușă în anticameră, dar a fost o oprit să intre în biroul în care se afla Marcel Ciolacu. Liderul AUR a stat sub un minut în anticameră.

Mai mulți lideri ai partidului extremist AUR protestează marți în fașa biroului lui Marcel Ciolacu de la Camera Deputaților față de conduita UDMR.

”Ciolacu e sluga UDMR. Înțelegem că PSD ține UDMR la guvernare, că liberalii nu i-ar vrea neapărat. Asta înseamnă că Marcel Ciolacu e sluga UDMR”, a declarat George Simion, președintele AUR. Simion a declarat că dorește să-i ofere liderului PSD tricolorul maghiar, nu cel românesc. Liderul AUR a lagat o panglică cu verde/ alb/ roșu (tricolorul maghiar) de ușa de la intrarea în biroul lui Marcel Ciolacu.

Parlamentarii AUR poartă un banner imens pe care scrie ”UDMR Afară”, ei cerând scoaterea de la guvernare a formațiunii conduse de Kelemen Hunor.

Citește și

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Da, menținerea cotei „unice” si mărirea cu 60% a impozitului pe dividende! 😄

  2. Ciuca noastră de 50 de bani cu peneleaua lui spun mereu ca mențin cota unică dar eu nici acum nu am înțeles cât e cota aia „unică” a lor?!