G4Media.ro

VIDEO Instalație ilegală de producere a alcoolului și 7 tone de alcool…

sursa foto: Captură video

VIDEO Instalație ilegală de producere a alcoolului și 7 tone de alcool descoperite și confiscate în județul Constanța

O instalație ilegală de producere a alcoolului și 7 tone de alcool au fost descoperite în județul Constanța și confiscate de polițiștii de frontieră.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu inspectori vamali şi comisari ai Gărzii de Mediu au descoperit, în urma punerii în aplicare a două mandate de percheziție domiciliară, o instalație ilegală de producere a alcoolului, 32.700 lei și 6.960 litri de băutură alcoolică, în valoare totală de 140.000 lei”, a transmis, marți, Garda de Coastă.

„În data 15.11.2021, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța şi comisari ai Gărzii de Mediu, continuând cercetările într-un dosar penal, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară emise de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța, pe raza localităților Ostrov și Lipnița”, se mai arată în comunicat.

Astfel, cu această ocazie, a fost descoperită o instalație ilegală de producere a alcoolului și 6.960 litri de băutură alcoolică, în valoare totală de 140.000 lei, care aparțineau unui cetățean român, în vârstă de 57 de ani. Totodată, a mai fost descoperită şi o sumă de bani, în valoare de 32.700 lei.

Poliţiştii de frontieră continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “producerea de produse accizabile înafara unui antrepozit fiscal autorizat”, iar întreaga cantitate de băutură alcoolică, sumele de bani descoperite și instalația de producere a alcoolului au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Din ce e facuta?

  2. 6960 litri, chiar rotunjit la 7000, nu e totuna cu 7 tone, alcoolul avind o densitate (greutate specifică) mult mai mică decît apa cu care sîntem obișnuiți să facem echivalența litru-kg.

    • Avand in vedere ca facea tuica la maxim 40 grade, putem considera ca nu e o diferenta atat de mare. Ca doar nu facea el etanol astfel incat 6960L sa insemne 5492 Kg :))). Dar da…. daca vreti cantitatea exacta….avea 6372,6 Kg de tuica !

  3. Deci este ilegal sa faci cu cazanu’?
    Aoleo! Sper ca se supara producatorii din zona rurala.

    • Nu este ilegal sa faci țuică cu cazanul. Ilegal este sa o comercializezi. Putin probabil că 6 mii și ceva de litri plus ce o mai fi produs omul, să fie destinat in totalitate consumului propriu. Nu interzice nimeni sa valorifici fructele in alcool și sa-l comercializezi dar respecta legislația!

  4. Încă o piedică pusă antivaccinistilor. Se știe că alcoolul e cel mai bun antidot administrat preventiv. Deci , brațul lung al Ursulei de la Bruxelles a ajuns in toate colțurile țării. Împreună cu cei doi asociați de la București ,,,șeful ,, statului și ,,șeful,, guvernului împart mită de la Pfizzer.