G4Media.ro

VIDEO Îmbrânceli și oameni bolnavi care așteaptă în ploaie la Spitalul de…

VIDEO Îmbrânceli și oameni bolnavi care așteaptă în ploaie la Spitalul de Urgență Ploiești

Situație tensionată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unde bolnavii veniți pentru investigații sau proceduri medicale la Ambulatoriu așteaptă în ploaie, scrie Ziarul Incomod. Din cauza măsurilor de siguranță anti-Covid, pacienții veniți din tot județul trebuie să parcurgă un traseu complicat, iar vremea urâtă complică situația.

Astfel, pacienții trebuie să aștepte la cortul de triaj, unde intră câte unul să li se ia temperatura și sunt întrebați la ce secție a spitalului vor să meargă. Aici se așteaptă cel mai mult timp în ploaie, nefiind niciun loc acoperit.

Oamenii spun că au așteptat 30-45 minute să li se facă triajul, apoi au mers câțiva metri mai în spatele curții, unde așteaptă să intre în spital. La rând au stat inclusiv oameni în scaune cu rotile sau în cârje, care aveau nevoie de consultații la ortopedie.

La această intrare a spitalului oamenii așteaptă ca o infirmieră să iasă și să strige specializarea/secția la care să intre următorul pacient. La intrarea în spital există o copertină, iar oamenii bolnavi se îngrămădesc acolo, pentru a se feri de ploaie. Consecința este că nu mai există niciun fel de distanțare socială.

Citește tot articolul pe Ziarul Incomod

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. pai lor le convine, ca doar de asta au votat pana acum .

    • Am fost răcită și medicul de familie ma obliga sa fac testul COVID. I-am explicat ca nu am 340 lei sa îl fac și mi-a zis sa ma duc la Spitalul Județean. Acolo nu m-au primit ca nu aveam temperatura. Asa ca, la fel ca mii de ploieșteni, m-am tratat după ureche și cu leacuri băbești și am stat în CO acasă 15 zile. Unde sunt drepturile noastre ca din salariu se opresc lunar 600-700 lei pt. Asigurări de sănătate.?!!

  2. spitalu’ nu mai e pentru voi, fraierilor!
    gata s-a inchis, mergeti acasa si luati oscillococcinum

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.