G4Media.ro

VIDEO ”Greu de despachetat”: Firea i-a oferit primăriței Madridului un cadou pe…

VIDEO ”Greu de despachetat”: Firea i-a oferit primăriței Madridului un cadou pe care s-au chinuit să-l scoată din cutie cinci oameni

Cinci oameni s-au chinuit aproape 2 minute ca să desfacă un cadou adus de Gabriela Firea pentru primarul Madridului, Manuela Carmena. Obiectul de artă (o vază) oferit de primarul Gabriela Firea era învelit în două rânduri de hârtie, care acoperea o cutie urâtă de carton, murdară și lipită cu bucăți de bandă adezivă. Informația apare pe pagina de Facebook a jurnalistului Felix Damian, care a postat și o înregistrare video a momentului.

Ce a mai scris Felix Damian pe Facebook:

Întâlnirea de la primăria Madridului a fost gestionată de Ambasada României, a cărei conducere a fost mult mai preocupată de cenzurarea presei, decât de evitarea unor situații penibile de protocol precum aceasta.
Și asta nu e tot!

Pare incredibil pentru o țară europeană ca România, dar șeful de presă de la primăria Madridului a fost certat de conducerea ambasadei pentru că a chemat presa, adică pe subsemnatul și pe Annamaria Damian.

Să se știe! Nu ne-a chemat nimeni! Am aflat noi, în ciuda eforturilor Ambasadei de a ne ascunde orice activitate de interes public în care sunt implicate autoritățile României!

Bineînțeles că spaniolii nu s-au supărat pentru lipsa de tact a diplomaților români (purtători de valize diplomat), antrenați doar ca să smulgă telefoanele mobile din mâinile cetățenilor. Vezi cazul încă nesoluționat al fostului purtător de cuvinte al Ambasadei de la Madrid!

Excesul de zel de pe vremea răposatului nu a dispărut, nici vechile apucături securiste, iar ambasada de la Madrid ne dovedește încă o dată că nu are nicio legătură cu spiritul european al transparenței și cu respectarea dreptului la libertatea de exprimare.

Uitați-vă la acest clip, ca să înțelegeți de ce nu se dorește presă la astfel de întâlniri la care „se muncește mult”.

PS: Chiar era nevoie de o delegație de 21 de oameni la semnarea unui simplu acord de colaborare?

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Musai sa si vada lumea cat suntem de cretini…… Demonstratie in forta.

 2. PARANGHELII, IEPURASI, PENTRU PROSTIME.
  CONTRACTE BABANE FARA LICITATIE PENTRU PARTID, PENTRU CLIENTELA.
  SI CE ZICEAI MADAME ? CA ESTI CERTATA CU DADDY ? OAU!

 3. Pai cum sa nu fie nevoie ? S-a vazut doar… In lipsa ajutorului membrilor delegatiei, sarmana primarita a Madridului mai despacheta si acum la cadoul primit de la Firea ! :)))))))

 4. Această vizită a lui Firea în Madrid are un singur scop; Exportul de ridicol !

  Gabriela Firea are, cel mult, nivelul unui administrator de asociație de locatari. Bucureștiul este prea mare pentru ea.

  Madrilenii au dat dovadă de diplomație pentru că au ascultat oarecum cuminți discursul anteniștica.

  Firea a mers în Madrid ca să-și etaleze cunoștințele, mai exact necunoștințele, de spaniolă.

  • Te inseli!
   Un administrator de bloc nu are consilieri platiti, care sa-i sufle la fiecare miscare. Trebuie sa se descurce in situatii in care nu-l ajuta nimeni.
   Eu n-as alege-o pentru Administrator nici sa ma roage in genunchi.

 5. Orice om de pe fața pământului este liber să se facă de căcat atâta cât , unde și când ìși dorește , fără ca nimeni să aibă dreptul de a i se opune !…In extenso , orice țară , prin ambasadele sale , prin ambasadori , prin reprezentanții acoperiți sau nu , ai acestora, prin curvele de servici , prin „experții” în filaj la colț de stradă , ce însă nu pot să desfacă ambalajul lipit de limbile late ale colegilor lor de la…”capitală”…Până la urmă , noi ce să făcem , să râdem (ca proștii) sau să plângem ?…Că de căcat, oricum ne-am făcut !…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.