G4Media.ro

VIDEO Gimnasta Simone Biles scrie istorie: Americanca a devenit prima femeie care…

Sursa foto: Simone Biles Twitter

VIDEO Gimnasta Simone Biles scrie istorie: Americanca a devenit prima femeie care reușește să execute săritura cu dublă piruetă Yurchenko

Simone Biles și-a anunțat duminică revenirea pe scena mondială în mare stil, întrucât se află pe primul loc în calificările feminine la concursul general de la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică din 2023 și a devenit prima femeie care a reușit să execute săritura cu dublă piruetă Yurchenko la o competiție internațională, notează CNN.

Biles a pășit la săritură, s-a lansat înalt în aer, răsucindu-se într-o neclaritate albastră unghiulară, și a aterizat cu un singur pas înapoi pentru a face istorie.

O abilitate de mare dificultate, practicată în trecut doar de bărbați, elementul constă într-o întoarcere pe trambulină, urmată de o săritură cu mâinile în spate pe masa de sărituri, care se termină cu o dublă întoarcere în aer și aterizare.

Biles a înregistrat un scor general de 58,865 pentru a se situa pe primul loc la finalul sesiunii de calificare și într-o poziție dominantă pentru a ajunge în toate cele patru finale individuale și în finala generală mai târziu în cursul săptămânii.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...