G4Media.ro

VIDEO George Simion, respins în Aeroportul Internațional Chișinău. El a fost trimis…

VIDEO George Simion, respins în Aeroportul Internațional Chișinău. El a fost trimis vineri seara înapoi la București, având interdicție de a intra în Republica Moldova până în 2024

Deputatul formațiunii extremiste AUR, George Simion, a fost întors vineri seara din Aeroportul Internațional Chișinău, dat fiind că are interdicție să intre în Republica Moldova până în 2024. El a fost obligat de Poliția de Frontieră să se întoarcă în România, cu următoarea cursă aeriană.

Liderul AUR a relatat pe contul său de facebook că i-a fost interzis accesul în Republica Moldova, deși fusese invitat oficial de Parlamentul țării, împreună cu toți ceilalți parlamentari români, în cadrul ședinței comune efectuate în comun, sâmbătă, de cele două parlamente.

„Toţi parlamentarii români au fost lăsaţi să treacă, doar eu încă nu”, a scris inițial George Simion pe contul său de Facebook.

Simion a enunțat cauze „separatiste”, subliniind că separatiștii sunt cei care-l întorc la București.

„Există doar un singur popor, românesc. Moldovenismul e o invenție rusească”, a comentat Simion, după ce a spus că va fi trimis în România cu o cursă aeriană de la ora 05.00 dimineața.
Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

31 comentarii

  1. Toti vontantii de partid aurolac, rusofilii sa suga P..AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  2. Ce e domn șef? Nu te-au lăsat rusnacii tai sa intri? Vai, ce rusinica ai pățit! Sa ii torni matale la nenea Putin, sa le dea o bombita acolo! Hai Georgele, nu mai plânge, tata!

  3. Scandalagiul asta pare redus mintal. Daca are interdicție chiar crede ca-l vor accepta moldovenii asa, pe ochi frumoși?

    • O fi gresit avionul, a crezut ca-i de Moscova🤣

    • Nu este de râs, dacă asemenea fenomen a reușit sa intre în parlamentul nostru nimic nu ne mai miră. Un golan ,un bătăuș analfabet ajunge să stabilească destinele unei tari ,suntem pierduți.

    • Este prin parlamentul de șmecheri analfabeți strecurații pe listele electorale.

  4. Dar cum s-a urcat în avionul de pe Otopeni, dacă are interdicție pe Moldova? La scanarea pașaportului iti apar „problemutele” si nu prea ai cum să te sui in avion dacă ceva „agatat” in pasaport. Sau parlamentarii români beneficiază de privilegii si la urcarea intr-un amărât de avion?
    Doamna de la Aeroportul Chișinău i-a inchis si „live-ul”, offff, măi, nene de patriot român de caterincă.

  5. Extremist e cel ce acuză de extremism.

  6. Bravo, Moldova!

  7. Ai de capul meu =)))

  8. Vadim avea talent maxim la mi ze rii d’astea. Asta e un ba ga bont de doi bani si care la noi a devenit vedeta. Vai de steluta noastra!

  9. Maia Sandu știe ce face. Golanul de peluză bun de făcut scandal a reușit să prostească doar români, nu și moldoveni. De când a luat 0,2 la sută sau pe acolo la alegeri în Moldova, au crescut moldovenii în ochii mei.

    Prostovanul care face scandal în România și nu i se aplică legile care li s-ar aplica altor cetățeni români, nu e dorit într-o țară în care autoritățile își fac treaba.

    • Problema e mai amplă: moldovenii nu l-au votat pentru că Simion îi tot dă înainte cu unirea. Or, moldovenii nu vor să se unească cu România în primul rând pentru că vor și în căruță, și în teleguță. Prieteni cu toată lumea, beneficii de peste tot: locuri de muncă în UE, dar și făbricuțe de Jack Daniel’s în păduri.
      Iar Maia Sandu nu face altceva decât să prelungească ce au făcut Voronin (comunist, fost sovietic, pro-rus), Nicolae Timofti (fost judecător sovietic, torționar) și Dodon (pro-rus, declara că unioniștii sunt cei mai mari dușmani ai R. Moldova, vrea „reîntregirea țării” prin alipirea Moldovei de dincoace de Prut). Interzicerea lui Simion continuă, dar motivul e altul: are potențialul de a ajunge un nou Orban, iar marxiștii UE (printre care doamna Sandu se numără) vor să evite acest lucru. Simion e catalogat ca pro-rus pentru că e împotriva UE, ca și Putin, dar, din nou, motivele sunt diferite.

  10. Cred ca din cauza ca era în carantina suspect de variola maimuței deaia l-au trimis inapoi

  11. Respecta legile, penibilule!

  12. Amatorism politic și probabilă ignorare tupeistă a sfatului consilierilor a lua avionul de Chișinău în actualul context de război al apropierii MD de UE.

  13. Locul ăstuia e la ghenă

  14. Bine ți-au făcut ,analfabet primitiv! Vezi tembelule, ce faci cu poezia aia. Ca te mai dai și intelectual

  15. Citești toate comentariile și tragi o singură concluzie: proști, dar mulți.

  16. Asa e cand nu mai e Dodon la chisinau. Maia nu accepta astfel de huligani.

  17. I-aș băga pe hauriști alături de udemeristi într-un container să stea acolo până îi chem eu

  18. Cati bani o fi costat facerea politica a acestui Simeon ?Media tv.stie cel mai bine,fiindca ea transpira sa-i stearga zoaiele de cocalar rusofil acestui fost maidanez de stadioane.
    Semeoane,vezi ca acolo se pune serios de-o democratie sau tu nu sti d-astea.Tu mare personalitate politica pan-europeana sa nu fii primit nici aici,ca la Madrid nu te-au cunoscut incultii aia din politica marginala!?

  19. Bravo, Moldova!

  20. asta nu e om, e vierme RUS

  21. Bravo, Moldova! Asta, fără circ și intrigi, e rupt de foame. Nu știe sa dea nici cu sapa, e doar un golan. Rusine noua ca asta voteaza legi!

  22. Nu te a invitat nimeni, ai vrut tu si te ai trecut pe lista participantilor si cred ca nimeni nu ti a reamintit va nu poti intra in Republica Moldova pana in 2024, chiar de te ti tu un mare patriot si sef de partid. Aia e Republica Moldova si nu Romania.

  23. Ce-ai facut Bobita !? S-a facut Unirea fara sa o pui tu , live, pe fb ?! Fara Covrig si Unire , ce mai haulesti tu inca doi ani ?

    • Problemele ridicate de Simion sunt reale. Corupția la noi este generalizată. Republica Moldova nu dorește unirea cu România. Vor doar banii și ajutorul românilor. Aceste lucruri sunt certe. Nu avem bani pentru pensionari și îi omoram prin înfometare dar cheltuim sume mari de bani cu susținerea Republicii Moldova. De ce? De ce aruncam cu banii în interese străine și pe o parte din români îi condamnăm la sărăcie și moarte? De ce? De ce românii bogați îi urăsc pe românii săraci atât de tare? De ce? România are o lume a îmbuibaților și i lume a săracilor. Aceste lumi nu se întâlnesc niciunde. Dar au paradoxal un element comun și anume ura.