G4Media.ro

VIDEO Filmul românesc „Taximetrişti” a debutat pe locul secund în box office-ul…

Foto oficială

VIDEO Filmul românesc „Taximetrişti” a debutat pe locul secund în box office-ul de weekend. Avatar, pentru a şasea săptămână pe primul loc

Filmul „Avatar: Calea apei”, regizat de James Cameron, a rămas pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, după şase săptămâni de la debut, filmul generând venituri de 1,4 milioane de lei, în total 33,9 milioane de lei, transmite News.ro. La nivel mondial, „Avatar 2: The Way of Water” este al şaselea film din istorie care depăşeşte încasări de 2 miliarde de dolari.

Filmul românesc „Taximetrişti”, în regia lui Bogdan Theodor Olteanu, după un scenariu de Bogdan Theodor Olteanu şi Adrian Nicolae, a debutat pe locul al doilea în clasament şi a adunat 1.038.308 de lei, potrivit datelor cinemagia.ro.

„Taximetrişti” îi are ca protagonişti pe Lică (Alexandru Ion) şi Liviu (Rolando Matsangos), doi taximetrişti care în cursul unei singure nopţi întâlnesc personaje şi situaţii care le dau viaţa peste cap. Printre aceştia se regăsesc Anişoara (Monica Bîrlădeanu), prima clientă a lui Liviu, agitată şi misterioasă, aflată în urmărirea unei maşini, dar şi Mircea (Andi Vasluianu), gazda unei emisiuni de noapte, un tip sătul de părerile altora, dar bine intenţionat.

Trailerul filmului Taximetriști:

Pe locul trei a debutat comedia „Babylon”, în regia lui Damien Chazelle, cu Brad Pitt, Margot Robbie, Li Jun Li, o poveste despre ambiţie exagerată şi excese scandaloase, care urmăreşte ascensiunea şi decăderea mai multor personaje în timpul unei epoci de decadenţă şi depravare fără margini la începutul Hollywood-ului. Filmul a fost văzut în săli de 20.060 de spectatori şi a avut încasări de 582.524 de lei.

Comedia românească „Romina, VTM” a coborât două locuri, până pe patru, în al treilea weekend de la debut, încasând 434.005 de lei.

„Motanul încălţat: Ultima dorinţă” a urcat un loc, până pe cinci, în al şaptelea weekend de la premieră. Animaţia a fost văzută în cinematografe de 17.496 de spectatori şi a generat venituri de 401.094 de lei.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. La fel ca Teambuilding, filmul va avea probabil succes în România, la urma urmei statistica spune ca avem 60% analfabeți functionali deci înjurăturile și prostul gust sunt pe sufletul romanului de rând

  2. Haurarii și pesediștii au același limbaj, cu siguranță vor aprecia filmul. Deh, realitatea nu convine.