G4Media.ro

VIDEO Filmul lui Martin Scorsese „Killers of the Flower Moon” va fi…

sursa foto: Captură video

VIDEO Filmul lui Martin Scorsese „Killers of the Flower Moon” va fi lansat în cinematografele americane în 6 octombrie

Noul film al lui Martin Scorsese „Killers of the Flower Moon” va fi lansat în cinematografe înainte de a fi disponibil pe Apple TV+, transmite News.ro.

Potrivit platformei, „Killers of the Flower Moon”, care marchează cea de-a şasea colaborare dintre regizor şi actorul său preferat, Leonardo DiCaprio, va fi lansat în cinematografe pe 6 octombrie în Statele Unite.

Filmul va fi vizibil pe Apple TV+ în Statele Unite din 20 octombrie. Întârzierea dintre lansarea în cinematografe şi distribuţia pe platforme este în prezent de 17 luni.

Anunţat în 2018 apoi filmat din aprilie 2021, „Killers of the Flower Moon” este inspirat din cartea omonimă a lui David Grann care spune povestea adevărată a masacrului din anii 1920 al tribului indian Osage după descoperirea petrolului pe pământurile lor.

Pe lângă Leonardo Di Caprio, Martin Scorsese l-a cooptat în acest lungmetraj şi pe Robert de Niro, pe care l-a regizat în cel mai recent film al său „The Irishman”, lansat pe Netflix în 2019. Aceasta este a zecea lor colaborare după „Taxi Driver”, „Raging Bull” sau „Goodfellas”.

Actorii Brendan Fraser („The Whale”), Jesse Plemons („Breaking Bad”, „Black Mirror”), Brendan Fraser şi Lily Gladstone completează distribuţia acestui western al cărui buget este estimat la 200 de milioane de dolari.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...