G4Media.ro

VIDEO Federația de Fotbal prezintă imnul României pentru EURO 2024 / Cântă:…

Sursa foto: Captură video

VIDEO Federația de Fotbal prezintă imnul României pentru EURO 2024 / Cântă: Smiley, Andreea Esca, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose și Irina Rimes

”Visăm Împreună” este imnul oficial al echipei naționale pentru EURO 2024, iar FRF a prezentat marți videoclipul melodiei care îi va însoți pe tricolori la competiția din acest an.

Piesa “Visăm Împreună”, lansată special pentru acest moment de casa de producție Hahaha Production, îi aduce la un loc pe fotbaliștii echipei naționale, pe unele dintre cele mai cunoscute vedete PRO TV (Smiley, Andreea Esca, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose, Irina Rimes, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși) și pe suporterii tricolori.
Campionatul European va începe pe 14 iunie și va putea fi urmărit la PRO TV. România face parte din grupa E și va întâlni Ucraina, Belgia și Slovacia în prima fază a competiției.

“Imnul Naționalei este mai mult decât o simplă melodie; este o expresie a unității și a dorinței noastre comune de a susține tricolorii. Prin campania ‘Când visăm împreună, ne adunăm împreună’, ne propunem ca alături de PRO TV să îmbinăm pasiunea pentru fotbal cu spiritul de comunitate, aducând suporterii mai aproape de echipa națională și contribuind la crearea unei atmosfere de susținere necondiționată pentru jucătorii noștri. Ne dorim ca vara acestui an să fie una în care să ne bucurăm de cea mai mare sărbătoare fotbalistică, iar acest imn să devină un simbol al mobilizării noastre colective”, a spus Iulia Cuciurean, Head of Marketing Federația Română de Fotbal.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. aoleu .. avem si imn pentru mediocritate :))))

 2. La asa echipa, asa imn…Interpretii insa, sunt cireasa de pe tort. A tunat si i-a adunat. Mai lipseau coana Aneta si Bursucul balerin…

 3. Toți dărâmații României își dau aere de vedete .Comercialul ajuns la rang de arta împroașcă Romania cu cct.Feriti-va ,pute

 4. Irina Rimes e singura care nu e praf de pe lista aia.

 5. E amuzant. Iar numele casei de productie e cat se poate de potrivit.

  • Ha ha 😃
   Sunt câteva personaje de care nu poți scăpa prezente peste tot și abonate, de foarte multe ori, la basmul public: așa zisul Smiley, Haura.
   De Theo Rose nu am auzit și nici nu simt nevoia să și cine e, dar asocierea cu asemenea așa-zis VIP-uri, nu sună prea bine.
   Rămân uimit de cum cultul Lenuței Ceaușescu, multilaterală, a tot cunoscătoare în toate domeniile, este in continuare la mare preț în România: de la politicienii analfabeți la cititoarea de prompter. Acum Esca este și cântăreață.
   Felicitări profesioniștilor de la butoane care au reușit să taie schelălăielile și să iasă în cântec chinuit.

 6. Redacția G4 a uitat să-l menționeze și pe marele cântăreț de manele, dl. Haura Băluță 😃

 7. Urât, urât, nu o sa-l tina minte nimeni. Poate ii transmite cineva autorului, că nu pot să-l numesc compozitor, că un imn frumos, mobilizator, ușor de fredonat, trebuie sa fie in tonalitate majoră. (Să întrebe un elev cls 3 școală de muzică, ce e aia). Cele mai frumoase, mai celebre, sunt in tonalitate majoră: Marseilleza, imnul Angliei, al USA, cele vechi, românești compuse de Ciprian Porumbescu, Trei culori, Pe-al nostru steag. Sau Un estate italiana (Gianina Nanini), 1,2 3 RickyMartin, Imnul Rapid al lui Socaciu, le canta lumea și astăzi, etc, etc sunt majore. Astea sunt consecințele dictaturii „Specialiștilor” români, fara scoala
  Amatori, după ureche.