G4Media.ro

VIDEO „Faţa reală a Pro România este ex-SRI si ex-KGB!”. Ponta acuză…

VIDEO „Faţa reală a Pro România este ex-SRI si ex-KGB!”. Ponta acuză PSD că promovează o „mizerie”

Liderul Pro România, fostul premier Victor Ponta acuză PSD că a urcat pe YouTube un clip intitulat „Faţa reală a Pro România este ex-SRI si ex-KGB!”, care a fost preluat apoi pe conturile PSD, transmite News.ro.

„Ieri, 28 Aprilie, în Sfânta Zi de Paşte, postacii plătiţi de conducerea PSD au urcat pe YouTube această mizerie/ şi azi apare pe toate conturile PSD / au zeci de milioane de euro primiti de la Buget pentru aceste “filmuleţe” / au zeci de jurnalişti pe statul de plată, au milioane de reclame, mii de oameni angajaţi la Partid, Guvern, Parlament, Consilii Judeţene şi Primării care sunt obligaţi să posteze mai departe!”, scrie Ponta pe Facebook, preluat de News.ro.

El cere susţinătorilor ProRomânia sa nu se coboare în aceasă campanie „în mlaştina în care ei vor să ne murdărim cu toţii”.

Sursa foto: captură video

Un proiect G4Media.ro – Fundația Konrad Adenauer
#MonitorizareEuroparlamentare

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

30 comentarii

 1. Cine nu se inchina la Dragnea e automat securist.

  • Cine are o opinie diferită de a voastră e „postac”. Vezi articolul despre Trump si cele 10.000 de gogoși.

   Aveți fix aceleași atitudini ca pesedeii, doar că sub altă formă.

  • Nu, nu e asa! Doar cine nu vrea sa facă Dragnea pușcărie e postac – du-te pe strada, întreabă oameni normali, chiar și votanți PSD, ce părere au despre asta și ai să fii surprins, deci chiar cred că numai un postac sau un imbecil îl poate susține pe forumuri sau in comentarii! In general, nici nu mai vorbesc de Dragnea, nici un roman nu iubește chiar atât de mult vreun politician, încât să nu i dorească să intre la bulău! E destul să ne amintim că murim pe șosele supra aglomerate și în spitale, din cauza corupției lor!

  • @Iukuss
   Daca ai fi urmarit postarile PSD-ului, ai fi vazut ca se tem de USR/PLUS, fiindca sunt oameni cinstiti, iar Dragnea nu-i poate controla, deci ii acuza frecvent ca ei sunt „statul paralel”.

   Deci eu nu gresesc cu nimic, asta e baza strategiei PSD-ului, sa acuze adversarii ca sunt forte oculte, cand de fapt singura forta oculta e cea a mafiei PSD/ALDE/UDMR, care distruge Romania pentru castigul propriu.

   Acum ma intreb de ce iei apararea PSDistilor. A crede ca Dragnea e orice altceva inafara de sabotorul-sef al Romaniei e nebunie curata si contrar realitatii.

   Nu e nevoie sa echivalez adevarul cu o minciuna de dragul echitatii.

  • Tot repetă acest mukkus, ca o moară stricată Cine are o opinie diferită de a voastră e „postac”- si la trumpeta si la Mickey mouse. Se pare că-l atrag postările astea, despre mincinoși. În primul rând, el nu a emis vreo „opinie”. În al doilea rând, nu-s doar „postaci” ci și „idioți utili* care propagă mesajele postacilor. Mukkus asta se chinuie din răsputeri să demonstreze că face parte din prima categorie.

  • @Ciprian, @Jos Mafia PSD!,

   Acum ați fost rezonabili, ați răspuns frumos ca niste oameni educați, cum spunem noi, cei de pe G4Media că suntem.

   @Ciprian, eu mă refer la atitudinea multor comentatori de pe site. Uite exemplul de la articolul cu Trump, pe care l-am menționat mai sus: au fost vreo 3 comentarii iar unul chiar pertinet, evident nu era postac, si totuși asta a fost prima etichetă pusă. Uite-te și acum: o mică postare contra curentului și Bad@ a devenit nesimțit și m-a și catalogat. :))
   Repet, articolul era despre Trump, acolo era opinia diferită. Iar Dragnea != Trump, doar un tîmpit i-ar pune pe aceeași treaptă sau unul care nu înțelege deloc politica.

   @Jos Mafia, știu că psd se teme de USR-Plus, și de ProRomânia se teme, de aia au lansat videoclipul ale cărui efecte vor fi, din fericire, chiar împotriva lor.

   Nu i-au apărarea pesedeilor, nu i-am votat niciodată și știu că ei sunt cei ce distrug țara. Însă mă deranjează agresivitatea cu care sunt atacați cei care au o opinie diferită, indiferent de subiect, aici pe G4Media. Uite un exemplu: dacă m-ai întreba dacă l-aș băga pe Dragnea la pușcărie ți-aș spune că nu; sunt inginer, nu judecător, pur și simplu nu e de competența mea. Dar dacă m-ai întreba dacă sunt de acord cu acțiunile lui, ți-aș spune că nu și că legal, într-adevăr la puscarie ar trebui să fie. Că manipulează și își bate joc de o țară întreagă, că nu are scrupule și că e un egoist desăvîrșit iar cînd am să votez voi ține cont tot ceea ce a făcut.

   Sunt micile diferențe de nuanță taxate foarte dur aici, cu tristețe o spun.
   Avem acum un adversar comun, și treaba asta ne uneste, micile diferențe de opinie sunt trecute cu vederea, dar în scurtă vreme dragnea nu va mai fi. Cum ne vom raporta după, unii la altii? Mă tem ca promotorii toleranței sunt de fapt cei mai intoleranți. Nu vorbesc de concretul din fața noastră, ci de principiu, în general.

  • Mda, cum spuneam, acest mukkus e atat de bou încât vrea cu tot dinadinsul să atragă atenția asupra faptului că e un postac. Și a convins pe toată lumea. În prostia lui, s-a deconspirat imbecilul.De-ar fi doar asta, dar e si un mincinos infect, că tot vorbim despre ponta și trump.
   „Au fost vreo 3 comentarii iar unul chiar pertinet, evident nu era postac, si totuși asta a fost prima etichetă pusă” – asta e ”prima” minciună: ”eticheta” a fost ”pusă” mai târziu (și nu lui lukkus) după ce ” niste oameni educați” cu o ”atitudine” de ”comentatori” au ”răspuns frumos” în ”vreo 3 comentarii”. Astea sunt”răspunsurile lor lipsite de ”agresivitatea” pe care o vede lukkus la alții: ”@marian.Bai istetule, in primul respira ba pe nas” sau ” explica-ne tu cu cuvintele tale de cititor G4 care se crede inteligent” – ăsta a fost ”pertinentul” harley care nu ”cataloghează” sau ”@Mariane, mai ușurel cu beutura….” – ăsta a fost ”simțitul” spawn care nu „atacă”, cum sunt ei ”atacați”, săracii. Derbedeii ăștia sunt niște ”rezonabili”, cum spune jigodia asta de lukuss, nici unul ”evident nu era postacc” iar ei respectă ”opiniile diferite” cum au fost cele ale lui marian care a îndrăznit să fie ”contra curentului” de trumpetisti, curent care s-a pornit pe canal în jos când au tras apa mafioții cu troli cu tot. Atunci mi-am permis să deranjez ”festivalul postacilor penali” care nu ”taxează foarte dur” pe nimeni, spre nemulțumirea javrei ăsteia de lukuss care mai face și pe mironosița deși ”opinia lui diferită” a fost în altă parte = ” Credeam că s-a dovedit foarte clar că Trump NU e omul rușilor” – aici e a doua minciună a postacului lukkus: nu a primit ”eticheta de postac”, ci din contră, a primit un răspuns cu o ”opinie diferită”, la care nu a avut nicio replică: ” nu, nu „s-a dovedit foarte clar ca Trump NU e omul rusilor”. Sunt evidențe „foarte clare” că a existat collusion cu rușii, se știu numele partenerilor Trumpetei despre care e dovedit că au fost implicați dar nu au fost prezentate public probe privind implicarea directă, nemijlocită a bătrânului cabotin” iar cu pivire la postaci = ” nu, nu e vorba doar de „postaci” ci și de „idioții utili” care pun botul și distribuie propaganda postacilor” .
   A treia minciună ordinare acestei potăi de postac analfabet care ” Nu i-au apărarea pesedeilor” este ” Dragnea != Trump, doar un tîmpit i-ar pune pe aceeași treaptă sau unul care nu înțelege deloc politica.” – n-a spus nimeni așa ceva, e un fake ordinar ca și cele 1000 de gogosi” cum le numește trolul lukkus cel care nu ”i-a” apărarea pesedeilor pentru că e ”inginer, nu jdecător” și că ”nu e de competența lui” să observe ce-a văzut o țară întreagă. El are doar ”competenta” de analfabet care-i permite să fie ”promotorul toleranței” când spune celor care au ”opinii diferite” față de el” Aveți fix aceleași atitudini ca pesedeii, doar că sub altă formă”. Cine ”aveți”? Cei care ”avem acum un adversar comun, și treaba asta ne uneste” cum unește virgula pe ”și”? E atât de cretin postacul ăsta agramat care folosește multiple fantoșe, tot încercând să pară altceva decât este, să își imagineze că mai păcălește pe cineva? Și că nu o să și-o ia peste bot de fiecare dată până se ascunde definitiv în gaura din care a ieșit? Pentru că nu e doar igienic, este și moral și ”de principiu, în general” ca vietăți din astea infecte să fie strivite, că altfel împut tot ambientul cu duhoarea lor infectă.

  • @Bad@ Ușor mă, stai potol că ți-o pocni vreo venă! :)) Doamne ferește, nu vreau să te am pe conștiință. Postacule! 😛

   Și ce postare!! :)) Ai tu cîteva derapaje pe ici pe colo, da’ îi bine!

  • Ahaahaaahahaahaaa.:))))) Ce s-a bășicat trolul, n-ati văzut așa ceva. Fierbe putoarea în el. Ce haios e jegosul, cum cum face pe relaxatul dar dobitcul, mai mult atrage atenția că se oftică. Mai cu vena, mai cu tensiunea în altă postare în care folosea o altă fantoșă, doar să abată atenția de la el. E sub medicație și îi e teamă că se vede asta.Il trădează felul în care scrie, directiv și faptul că folosește majuscule. .”Doamne ferește” -se lamentează superstițios ca o babă proastă. Face pe „echilibratul”, nu-i iese, după care își dă arama pe față și devine agresiv, apoi bate în retragere când vede că nu ține pasul. Deconspirat și fără argumente, dispare ca măgarul în ceață dar mai lasă un fitil: „ai tu cateva derapaje”. Neahh,. nu”îs”:))) dacă erau, le spunea. Dar nu le spune. La el e doar abureală ieftină, de pe vremea bunicii kaghebiste. Pentru că e trol. Tace. Cum nu a spus nici pâs nici la celelalte observații din care reiese că e un postac. Ia sa vedeți cum are ” treabă” dintr-o dată, *lucruri importante” și cum devin „irelevant”. De unde or scoate mafioții pe toți distrușii ăștia. Atât de imbecili.

 2. Victoraş, hai, nu te da și tu virgină acum, ca nu-i chiar așa. PSD sau PRO Romania –> same shit, different asshole

 3. Fața reală a PSD este ex-omul Dragnea, golanul Dragnea!

 4. Un lucru e sigur, niciun partid din istoria Romaniei exceptie PSD si asociatii – USL, Romania Mare, UDMR, ALDE, etc – nu a cerut trupe rusesti pe teritoriul Romaniei!

  • Au cerut USL, UDMR și ALDE, trupe? Ai uitat sa ți iei medicamentele?! Vezi că idolul tau, Băsescu era în Ministerul transporturilor la revoluție și la o perioadă după revoluție a cerut mineri! De Brexit, nu mai zici nimic – că UE e URSS samd?!Diliule

 5. Am raportat videoul pe YouTube. Nu ca ar insemna prea mult pentru un canal nou cu un singur (teoretic) video nelistat.

 6. #Silviu ai dreptate.aceeiasi marie cu alta palarie

 7. Dacă PRO România este atacat în acest mod e clar că cei din PSD se tem de ei.
  Cred că este cel mai bun semn că PSD se află în pragul imploziei.

  • ProRomânia este PSD.

   După ce îl dau pe Dragnea la o parte, probabil după europarlamentare, PSD și ProRomânia vor fuziona rezultând un partid de 32%.

   Deci PSD va face si următorul guvern îmlreună cu Alde și UDMR, în ciuda discursurilor triumfaliste ale USR++ sau PNL.

  • @Toru Okada
   Pro România este PSD.
   Dar în PSD au rămas doar infractorii de rang înalt.

 8. Ponta este deranjat de actiunile PSD? Dar cand aruncau cu gaini moarte in curtea PNL, era bine? Sau cand il acuzau pe Iohannis ca face trafic de copii, era normal? Parca el era in fruntea PSD, pe atunci…. Pro Romania primeste in ochi acelasi rahat, pe care il folosea si Ponta impotriva adversarilor politici, cand era presedinte PSD. PSD si Pro Romania sunt parti ale aceleiasi troace, din care se hranesc porcii aceleiasi rase, la fel de patati si doar un pic altfel altfel colorati.

 9. Fata adevarata a pro romania e psd…

 10. G4Media ati ajuns sa-l sustineti pe Ponta? Ha Ha Ha! Nici sorosistii #rezist nu mai sunt ce erau acum doi ani…

  • Ce dracu e aia sorosistii #rezist?
   Nu, cinstit, îmi explici și mie ce înseamnă asta? Și nu din tastele tale, ca eu în neica nimeni, ci cu dovezi clare.
   Sunt foarte curios ce însemna pesedismele astea de la toți alienatii mintal cu acces la internet.

 11. PSD-ul va castiga alegerile, mai, sorosistilor/globalistilor! Ar fi bine ca PSD-ul sa se alature grupului nationalistilor din Europa in lupta impotriva globalistilor! Oricum, valul nationalist vine si in Romania, este o chestiune de timp. Evenimentul istoric din 2016, cand Trump a castigat alegerile, apoi ascensiunea nationalistilor in Polonia, Ungaria, Italia sunt o mica parte din revolutia nationalista si lupta antiglobalizare.

  • Ce nationalism ma lache, PSD e continuatorul PCR, mai exact a partii pro sovietice si anti romanesti din PCR. Au ajuns slugile Rusiei sa vorbeasca de nationalism, te doare mintea! PSD aceasta dejectie fetida a lumpen proletariatului borfas din Romania.

  • Tot un cacat sluga la PSD esti. Poti sa-ti schimbi nick-ul de cate ori vrei, tot sluga la stat esti, iar dupa caderea PSD-ului vei muri de foame.

  • Când PSD nu va mai fura atunci va câștiga.
   Până atunci va trebui să stea unde stau hoții.

 12. PSD stie deja ca stanga romaneasca veritabila se numeste Pro Romania. PSD e pe moarte, mai zvacneste un pic din copite si gata, e doar un zmeu mort cu Dragnea cu tot. Toti fostii simpatizanti ai PSD vor vota in bloc Pro Romania, noul partid care-i va reprezenta cu cinste pe viitor. PSD va fi votat doar de hoti, corupti si mafioti, dar ca numar astia sunt nesemnificativi, nimeni nu mai da doi bani pe ticalosii astia. Eu sunt de dreapta, dar urez succes deplin Pro Romania in preluarea electoratului stangii. Hotia si minciuna in interes personal, adica politicile promovate in forta de Dragnea n-au adus niciodata progres si bunastare ci doar saracie si conflicte.

  • …de la firul ierbii…cu mana pe inima spun , cat se poate de cinstit , ca sustin ProRO ca alternativa politica la PSD !…Toti membrii din ProRO sunt Pro/Europa , n-au calcat in picioare nici justitia , sunt echilibrati si cu respect pt popor si legile tarii , nu doresc nici ROEXIT , ci dimpotriva , doresc ca Romania sa se dezvolte si sa se integreze si mai puternic conform adevaratelor valori democratice !…

   … PSD este TRECUTUL…

   …ProRO este VIITORUL pe partea stanga a esichierului politic !…( conditia este sa ramana pe propriile picioare si sa nu se mai adune/amestece vreodata cu PSD ! ).

   … Doamna CORINA CRETU si domnul MIHAI TUDOSE vor lupta de-adevaratelea si ei , la modul inteligent si frumos , in Parlamentul European pt dezvoltarea Romaniei si a Europei Unite , Pasnice , Puternice si Prospere pt TOTI !

   …daca m-ar intreba vreo Zana Buna ce-mi doresc … vis-a-vis de Stanga RO …as raspunde repede/repede , cu zambetul larg pe buze , ca…mi-as dori ca TOTI sustinatorii traditionali/votantii PSD care doresc BINELE tarii si a EUROPEI VIITORULUI pt ei si copiii lor …sa voteze DOAR…ProRO…pentru BINELE TUTUROR GENERATIILOR !…

   Suntem la aceea CUMPANA ISTORICA in care ne decidem VIITORUL …Romania isi decide viitorul…Europa isi decide VIITORUL !…28 de tari si popoare isi decid VIITORUL la CUMPANA ISTORICA din aceasta luna !…

   Avem obligatia sa trimitem in Parlamentul European DOAR partide care doresc UNITATEA si PROGRESUL EUROPEI !….Succes , ProRO si tuturor partidelor din Opozitie ! ( PNL , USR/PLUS si PMP !) ….

  • P.S. Va rog , la aliniatul cu Zana cea Buna si intrebarea ei…sa cititi corect asa :

   „…mi-as dori ca TOTI ( ma rog , aproape toti !) sustinatorii traditionali/votantii PSD care doresc BINELE tarii si a EUROPEI VIITORULUI pt ei si copiii lor …sa voteze …ProRO…pentru BINELE TUTUROR GENERATIILOR !…Multumesc !

   Explicatie : nu mai retin cine sunt pe lista PSD , dar cert e ca retin ca este si doamna CARMEN AVRAM si o vreau in Parlamentul European ! …Apoi, am scos DOAR ( de la sa voteze DOAR ProRO ) pt ca asa este frumos , cinstit si fair-play fata de TOATA OPOZITIA !….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.