G4Media.ro

VIDEO Familie atacată de propriii câini / Doi bătrâni au fost mușcați…

Sursa foto: Captură video

VIDEO Familie atacată de propriii câini / Doi bătrâni au fost mușcați în repetate rânduri și s-au refugiat cu nepoțica lor într-o cameră

O familie din Arad a fost atacată, miercuri, de propriii câini şi doi bătrâni au fost duşi la spital din cauza rănilor, jandarmii intervenind în urma unui apel la 112 pentru a salva victimele baricadate într-o cameră a casei, anunță Agerpres.

„S-a întâmplat în casa unei familii cu doi bunici şi o nepoţică; unul dintre cei doi câini pe care aceştia îi deţin a devenit agresiv şi a muşcat-o pe femeie. Soţul a sărit în ajutorul acesteia, însă a căzut şi el victimă, fiind muşcat în repetate rânduri; mai mult, şi cel de al doilea câine a devenit agresiv. În lupta pentru viaţa lor, cei doi bunici şi-au luat nepoţica în braţe şi s-au baricadat într-o cameră de la parterul imobilului. Un vecin care a auzit strigătele de ajutor şi câinii lătrând a sunat numaidecât la 112 iar un echipaj de Jandarmerie şi unul de ambulanţă au fost direcţionate la adresa indicată”, a informat, miercuri seară, Jandarmeria Arad.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii i-au găsit pe proprietari baricadaţi iar de la geam strigau după ajutor, câinii fiind liberi în curte.

„Jandarmii au analizat repede situaţia şi au luat decizia să folosească materialele de restabilire a ordinii publice: scutul de protecţie, tonfa şi spray-ul iritant lacrimogen. Astfel, au reuşit să-i izoleze pe cei doi câini agresivi, după care, cu ajutorul scuturilor de protecţie, i-au împins şi imobilizat în colţul unei anexe până la sosirea echipajului de ecarisaj. În acelaşi timp, echipajul medical a intervenit pentru acordarea primului ajutor celor două victime care prezentau numeroase răni pe tot corpul”, a precizat sursa citată.

Bunicii au fost transportaţi la spital, în timp ce jandarmii i-au asigurat că vor avea ei grijă de nepoţică până la sosirea mamei.

Câinii au fost anesteziaţi şi transportaţi la Adăpostul Public Arad, urmând ca proprietarii să ia o decizie în privinţa lor.

Sursa foto: Captură video

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

  1. Cand nu te duce capul la alegerea rasei asta patesti

  2. Un indiciu interesant – din ce rasa fac parte patrupedele ?

  3. Jndarmii au restabilit ordinea publică, dom’le! Ce şi-au luat-o câinii-n freză, mai ales dacă Nu au prezentat certificatul verzui…

  4. Cainele simte cand omul este rau la suflet.

  5. Cum îi cresti,cum îi tratezi si cum îi respecti/iubesti/întelegi .. asa îi ai. At the end of the day,we are all mammals from different species .. but still mammals (conception,birth, life and death) and all mammals have souls and suffer.

  6. Bobi, vin’ aici! vin’ aici mă, n-auzi!?

    • :))) dar când Bobi e o pocitanie de pitbul, amstaff sau mai stiu eu ce creatură la mâna a doua facjta din 100 de încrucișări, nu mai aude , nu mai vede si nu mai cunoaște…..dar rasele normale nu mai sunt la modă, ne trebuie rase horror.

  7. Sa ai un copil mic si sa detii un asemenea caine..bine ca nu a murit cineva.