G4Media.ro

FOTO VIDEO Expoziție a artiștilor ucraineni și români, lângă Ambasada Rusiei /…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

FOTO VIDEO Expoziție a artiștilor ucraineni și români, lângă Ambasada Rusiei / ”Vrem că acest demers să ajungă până la Kremlin”

„Operațiunea Artistică Specială” este numele unei expoziții a unor artiști ucraineni și români, amplasată lângă Ambasada Rusiei în București.

Scopul expoziției este ”pentru a ne demonstra solidaritatea față de poporul ucrainean în lupta lor împotriva invadatorilor ruși”, a anunța pe pagina sa de Facebook consilierul local USR în Primăria București, Florin Covaci.

”Vrem că acest demers să ajungă până la Kremlin și din acest motiv vom face această acțiune chiar lângă Ambasada Rusiei”, anunță politicianul.

Expoziția a fost vernisată vineri, 29 Aprilie, de la ora 12 și se află în Piațeta Regelui, la intersecția dintre Bulevardul Kiseleff cu Stradă Ion Mincu, pe colțul cu Ambasada Rusiei.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Putin nu are nimic mai bun de facut decat sa studieze ultimele posturi de pretentios din Capitala Culturii „Good evening, Budapest”.

    Daca va intalniti cu hartisti, transmiteti-le ca Olodimir Elenski face angajari la Legiunea Straina a Ucrainei. Daca se duc sa lupte acolo, poate ca il opresc pe Dughin inainte sa mute razboiul si pe teritoriul nostru.

    • pai la cat de tembel e, chiar se ocupa de asa ceva. toata viata s-a ocupat, de aia e tara aia asa praf in ziua de azi.

    • Normal, Putin studiaza harta sa vada Suedia si Finlanda cum adera la NATO, flancul estic cum este militarizat, scutul antiracheta la locul lui. Pana sa mute Dughin razboiul, s-a mutat NATO la granitele Rusiei. Foarte inteligent ce-a facut Putin.

  2. Aceasta natie trebuie infranta si chiar ridiculizata pe alocuri ..

  3. Așa-i că începe să te pună pe gânduri până și pe tine, troll rusnac?

  4. Doamne, dă-i minte cui nu are.