G4Media.ro

VIDEO Donald Trump revine pe scenă și nu exclude posibilitatea de a…

Sursa Foto: Facebook / Donald Trump

VIDEO Donald Trump revine pe scenă și nu exclude posibilitatea de a candida în 2024

Fostul preşedinte Donald Trump nu a exclus posibilitatea de a candida în 2024 în prima sa apariţie publică de când a părăsit Casa Albă, un discurs pronunţat în cadrul Conferinţei acţiunii politice conservatoare (CPAC) care a avut loc duminică în Orlando, Florida, informează Reuters şi dpa, citate de Agerpres.

Liderul republican nu a declarat în mod explicit că va candida la următoarele alegeri prezidenţiale. „Tocmai au pierdut Casa Albă”. „Dar cine ştie, cine ştie, aş putea chiar decide să îi bat pentru a treia oară”, declaraţie care dă de înţeles atât că a câştigat de fapt alegerile din luna noiembrie împotriva democratului Joe Biden, cât şi că ar putea decide să se prezinte din nou candidat la alegerile prezidenţiale din 2024.

„Mişcarea noastră de patrioţi americani mândri şi harnici abia începe şi în cele din urmă vom câştiga. O să câştigăm”, a susţinut Donald Trump.

El a afirmat că supravieţuirea SUA depinde de conservatori. „Suntem angajaţi într-o luptă pentru supravieţuirea Americii aşa cum o cunoaştem”. „Este o luptă. Este o luptă teribilă, teribilă, dureroasă. (…) În cele din urmă, câştigăm întotdeauna”, a mai afirmat miliardarul american, potrivit AFP.

Fostul preşedinte continuă să repete afirmaţia falsă potrivit căreia el este câştigătorul alegerilor din noiembrie 2020 şi refuză să îşi recunoască înfrângerea susţinând că au fost comise fraude electorale masive fără să prezinte însă dovezi.

Preşedintele democrat Joe Biden a obţinut 81 de milioane de voturi, în timp ce peste 74 de milioane de americani au votat pentru republicanul Donald Trump.

Totodată, fostul preşedinte a criticat modul în care actualul locatar al Casei Albe gestionează securitatea frontierelor SUA.

„Joe Biden a avut cea mai dezastruoasă primă lună a oricărui preşedinte din istoria modernă”, l-a criticat Trump pe succesorul său. Sondajele de opinie recente indică însă o susţinere de peste 50% din partea populaţiei pentru actualul preşedinte american.

De asemenea, Donald Trump a declarat că Partidul Republican este unit şi a spus că nu intenţionează să lanseze un nou partid, idee pe care a discutat-o cu consilierii săi în ultimele două luni.

„Nu formăm noi partide. Avem Partidul Republican. Va fi unit şi va fi mai puternic ca niciodată. Nu formez un partid nou „, a subliniat Trump.

Într-un sondaj informal, participanţii CPAC s-au declarat, în proporţie de 95%, în favoarea continuării politicilor sale, iar un procent de 70% ar dori ca Trump să candideze din nou în 2024. Un procent de 55% din participanţi au spus că îl vor vota pe Trump în cursa de nominalizare, în cadrul partidului, a candidatului pentru următorul scrutin prezidenţial, în timp ce guvernatorul statului Florida, Ron DeSantis, s-a clasat pe locul al doilea, cu 21% din preferinţe.

La conferinţa din acest an au participat susţinătorii loiali ai fostului preşedinte republican, în timp ce criticii din partid au stat deoparte.

Acest eveniment anual este organizat în mod obişnuit la Washington. Anul acesta conferinţa s-a desfăşurat la Orlando din cauza restricţiilor impuse de pandemia de COVID-19, care în statul Florida sunt mai relaxate.

sursa foto: Facebook

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. In deschiderea Cpac de ieri a fost un montaj in numele lui Rush Limbaugh si un citat apartinanadu-i:
  „Traiam intr-o lume a intolerantei mascata ca si toleranta.”

  • Iar apar trumpistii- salariati in ruble

  • mda…, incet, incet neomarxistii vor fi pusi cu botul pe labe, iar social media va deveni de dreapta, contracarand dictatura culturala maoist-liberala
   nea Trump mai are cativa asi in maneca
   dar toate la vremea lor, putintica rabdare bigtek

 2. Fiecare popor are conducătorii pe care și-i merită.
  Încă odată Trump și armrica dispare de tot ca și relevanță pe plan mondial.

 3. avand in vedere ca la votul popular ai pierdut de 2 ori din 2 incercari, chiar sunt curios sa vad cum „ii bati a 3-a oara”. abia astept.

 4. Dr. Navarro on CPAC vs MAGA

 5. oho, cat de multe paradoxuri in declaratiile specimenului…
  „În cele din urmă, câştigăm întotdeauna”
  „Tocmai au pierdut Casa Albă”. „Dar cine ştie, cine ştie, aş putea chiar decide să îi bat pentru a treia oară” „în cele din urmă vom câştiga. O să câştigăm.”

  El crede ca detine reteta manipularii:
  E suficient ca in discursul lui ca un caleidoscop stricat, fiecare hater sa isi gaseasca „pastila” nebuniei lui. In rest, nu conteaza daca restul declaratiilor sunt atacuri la democratie sau declaratii care sfideaza logica.
  Ce urmareste el de fapt? Are doua lacomii: vrea puterea decizionala si infuenta financiara pentru afacerile lui destul de subrede.
  Daca partidul Republican nu scapa de acest pacalici, nu va fi bine pentru US.

 6. dar cine este trump ne zic democratii ?

 7. La ce sa candideze? La „Zmeura de Aur”?

 8. This guy is delusional.