G4Media.ro

VIDEO Dezinfecție o dată la 4 ore la Aeroportul „Henri Coandă” pentru…

Sursa foto: Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti

VIDEO Dezinfecție o dată la 4 ore la Aeroportul „Henri Coandă” pentru combaterea răspândirii infecției cu noul coronavirus

Dezinfectarea, la interval de 4 ore, a fluxurilor de pasageri de la Aeroportul „Henri Coandă” este una dintre măsurile pentru combaterea răspândirii infecției cu noul coronavirus (2019-nCov) pe aeroport.

„În vederea combaterii răspândirii infecției cu noul coronavirus (2019-nCov), la aeroportul Henri Coandă a fost elaborat un plan de măsuri comun cu Ministerul Sănătății, Direcția pentru Sănătate Publică și Inspectoratul General al Poliției de Frontieră. Acest plan de măsuri include distribuirea de materiale informative, completarea, de către pasagerii care vin din China, a unor chestionare, modul de tratare a acestor pasageri de către echipele medicale, precum și o serie de alte măsuri specifice, printre acestea numărându-se dezinfectarea, la interval de 4 ore, a fluxurilor de pasageri”, a transmis Compania Națională Aeroporturi București.

Conform sursei citate, suplimentar, pe fluxurile de sosiri internaționale au fost amplasate și puse la dispoziția pasagerilor dispensere de gel dezinfectant pentru mâini, numărul acestora urmând să fie crescut în zilele următoare.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a declarat joi seara epidemia declanşată de coronavirusul din China ca fiind o urgenţă globală. Până acum, în România nu a fost înregistrat niciun caz de infectare cu noul coronavirus.

Sursa foto: Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

    • Eu propun ceva si mai fain. Eliminarea impozitului de 10% pt toata lumea plus eliminarea contributiilor pe primii 2280 de lei (minimul pe economie) pt toata lumea.
      Ce parere ai? O masura liberala si benefica pentru toti romanii.

  1. Nu pricep cum se poate preveni raspandirea a ceva ce nu exista in tara….

    • Eh, patronache de Farma trebuie sa faca bani, asta e singurul lucru care conteaza in Romania! E la fel ca dezinfectia masinilor care intra/ies din zonele cu Pesta porcina! Nu se cunoaste cauza aparitiei si nici nu exista antidot, nici pentru Coronavirus si nici pentru Pesta porcina, dar hai sa dezinfectam puternic ca expira termenul de valabilitate al substantelor din depozit!