G4Media.ro

VIDEO De ce l-a susținut PNL pe Manfred Weber și cum vor…

VIDEO De ce l-a susținut PNL pe Manfred Weber și cum vor vota liberalii în Parlamentul European rezoluția despre România

Partidul Popular European l-a ales joi, la Helsinki, pe bavarezul Manfred Weber drept candidat la președinția Comisiei Europene după alegerile europarlamentare de anul viitor, inclusiv cu voturile PNL. De ce l-au susținut liberalii pe Manfred Weber și nu pe Alex Stubb? Cum vor vota liberalii pe data de 13 noiembrie, când în Parlamentul European se va supune la vot rezoluția referitoare la derapajele democratice din România?

Un interviu cu vicepreședintele grupului PPE din Parlamentul European, Marian Jean Marinescu

Citește și

Manfred Weber, ales candidatul popularilor europeni la funcția de președinte al Comisiei Europene: Imigrația ilegală trebuie oprită. Europa mea este o Europă care nu face nici un compromis în ce privește controlul la frontiere

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Bun interviul asta – scurt, clar si la obiect.
    Eu cred ca nu este rau ca se vorbeste de Romania, mai ales in termenii actuali (care sunt totusi moderati – e grav ce este in discutie, dar discutia este moderata). Chiar si cand se discuta putin mai de rau, tot este bine. Mai rau este cand nu se discuta deloc.

    De ce – este un fenomen cunoscut, daca nu se discuta despre tine nu ai notorietate, daca nu ai notorietate nu esti bagat in seama, nu esti bagat in seaman nu ai influenta (chiar daca ai un anumit calibru). Mai ales discutiile foarte echilibrate cu argumente pro si contra sunt foarte utile, si pe fiecare detaliu, sunt foarte utile pentru Romania – in opinia mea.

    Cele clar impotriva, ca in cazul Ungariei de exemplu nu sunt bune (pentru Ungaria), si mai ales daca tin discutiile de acest tip un numar de ani, pentru ca ii creeaza si consolideaza o notorietate negativa care va fi ulterior greu de reparat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.