G4Media.ro

VIDEO: De ce incredibila aruncare la 360 de grade a lui LeBron…

Foto: Facebook / LeBron James

VIDEO: De ce incredibila aruncare la 360 de grade a lui LeBron James a devenit virală

Pentru un mare jucător din NBA, precum LeBron James, există mici momente pe teren care îi definesc măreția la fel de mult ca orice statistică, spune CNN. Iiar atunci când se întâmplă, acestea tind să transcendă jocul în care este ancorat, devenind emblematice pentru toate realizările sale.

James s-a bucurat de un astfel de moment sâmbătă, în victoria echipei sale LA Lakers cu 107-97 în fața celor de la Houston Rockets, când a pivotat pe lângă apărare și a reușit o incredibilă aruncare inversă de 360 de grade, înainte de a cădea pe podea, unde a pierdut urma mingii.

Dar „fanii m-au anunțat că am reușit”, a declarat ulterior reporterilor. „Și apoi coechipierii mei, prin faptul că au alergat pe parchet sau orice au făcut acolo, mi-au permis să văd pe Jumbrotron, pentru că a oprit jocul din cauza tehnicii”.

În timp ce echipa sărbătorea sălbatic împreună cu mulțimea, unii chiar ținându-și capetele în semn de neîncredere, Christian Wood a primit o tehnică pentru că a intrat pe teren de pe bancă în entuziasmul său.

Și rețelele de socializare au explodat de neîncredere și uimire; un utilizator l-a numit „artist”, alții au descris mișcarea ca fiind „ireală” sau „nebună”. Până duminică dimineață, momentul primise peste 1,2 milioane de vizualizări numai pe contul X, fost Twitter, al NBA.

Dar, în ciuda neîncrederii, a existat un sentiment de conformare la normalitate. La urma urmei, chiar și la aproape 39 de ani și în cel de-al 21-lea sezon din NBA, LeBron este încă LeBron, prezența sa pe teren fiind în continuare capabilă să transforme meciurile și să genereze centimetri de coloană.

Și, la fel ca adevărații mari, el își poate transforma imaginea pe teren prin momente ca acesta, dezvăluindu-se ca fiind LeBron icoana, cu toate realizările sale strălucitoare, dar și ca simplu LeBron jucătorul.

„Cel mai impresionant lucru este în ce stadiu al carierei sale face acest lucru. Se pare că sparge bariere în fiecare zi” a declarat antrenorul Darvin Ham reporterilor după meci.

James a adăugat 16 puncte și șapte pase decisive, în timp ce Anthony Davis a reușit 27 de puncte și 14 recuperări pentru a conduce Lakers la victorie.

„A fost o aruncare nebună”, a spus Davis. „În acest moment al carierei sale, el a făcut tot ceea ce a făcut, literalmente, doar iese și încearcă lucruri și vede ce funcționează.”

Ulterior, LeBron a fost implicat într-o întâlnire tensionată cu antrenorul principal al Rockets, Ime Udoka, care a fost expulzat.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Bre dragi redactori, dumneavoastră vă place cum a tradus google translate acest articol? Copy-Paste e noul Quality în presa scrisă de la noi? Râdeți de Ciucă și Bode că sunt plagiatori, dar dvs. îi concurați fără probleme.

  2. prezența sa pe teren fiind în continuare capabilă să transforme meciurile și să genereze centimetri de coloană.

    :))))))