G4Media.ro

VIDEO Cum arată locul unde a avut loc explozia de pe șantierul…

Sursa foto: captură video TVR Info

VIDEO Cum arată locul unde a avut loc explozia de pe șantierul Autostrăzii Moldovei: utilaje complet arse / Poliția a început cercetarea la fața locului

Explozia produsă la magistrala de gaz de pe șantierul Autostrăzii Moldovei, în Călimănești, județul Vrancea, a fost atât de puternică, încât flăcările au distrus complet mai multe utilaje. Cinci oameni au murit, iar patru au fost răniți în urma acestui incident.

Poliția a deschis un dosar penal și a început cercetarea la fața locului.

Imaginile transmise de TVR Info de la fața locului arată amploarea dezastrului:

Citește și LIVE Patru muncitori de pe șantierul la Autostrada Moldovei au murit și alți cinci au fost răniți în urma exploziei la o magistrală de gaz fisurată de utilaje/ Un aviz Transgaz arată că nu se pot face lucrări mai aproape de 20 de metri (surse)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Mă mir că a durat atât de mult oprirea gazului. M-aș fi așteptat ca magistrale să fie prevazute cu senzori care să detecteze variațiile de presiune suspecte și să închidă gazul automat.

    • Presiunea in magistralele de transport este incepand de la 6 bar. Iar cum gazele sunt compresibile, un senzor de presiune nu va observa o scurgere bruscă de gaz la cativa km distanță