G4Media.ro

VIDEO Constanța a inaugurat Târgul de Crăciun: Patinoar fără gheață, căsuțe închise,…

sursa foto: Gabriel Mateescu/ G4Media

VIDEO Constanța a inaugurat Târgul de Crăciun: Patinoar fără gheață, căsuțe închise, mașinuțe nefuncționale/ O scovergă – 18 lei, o bere – 15 lei, un mic – 7 lei (galerie foto)

Câteva sute de persoane toată seara, căsuțe închise, un patinoar fără gheață și mașinuțe nefuncționale, așa a arătat Târgul de Crăciun din Constanța, la inaugurarea de joi seară.

Ediția din acest an, organizată tot în Parcul Teatrului de Operă Oleg Danovski, a adus la Constanța câteva atracții noi, printre care se numără roata panoramică și patinoarul gratuit instalat de primărie, însă acesta nu a fost deschis în prima zi.

De altfel, mai multe chioșcuri și jocuri de carnaval au rămas închise în prima zi a târgului.

În ceea ce privește prețurile, roata panoramică, cu un bilet de 20 lei pentru o cursă de 2 minute, nu a avut o coadă mai lungă de 15 persoane în cel mai aglomerat moment al serii, iar caruselul din centrul spațiului festiv, unde o cursă de două minute costă 15 lei, a rămas aproape gol de la ora 20:00.

În ceea ce privește gustările și băuturile de Crăciun, vizitatorii trebuie să scoată din buzunar de la 12 lei pentru un vin sau o vată de zahăr și 17 lei pentru o clătită cu gem.

De asemenea, o scovergă simplă costă 18 lei.

Gozleme cu mere și scortișoară (un fel de plăcinte turcești) și gosoșile turcești ajung la 20 de lei porția, în vreme ce un kurtos de 180 de grame costă 25 de lei.

Micii pot fi cumpărați la 7 lei bucata, iar alte preparate din carne, cum ar fi pastrama, ajung și la 20 de lei pentru 100 de grame.

La ora 21:00, cu o oră înainte de închiderea târgului, mulțimea a început să se risipească, iar unele dintre carusele mai mici, cele deschise în orice caz, au rămas fără clienți.

Târgul de Crăciun din Constanța a fost inaugurat joi, începând cu ora 17:00, așa cum a anunțat primăria printr-un comunicat de presă.

La fel ca și anul trecut, mulți constănțeni au criticat amenajarea târgului în parcul Teatrului de Operă și Balet, un loc mult prea mic pentru un astfel de eveniment.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...