G4Media.ro

VIDEO Compania românească CryptoDATA Wispr a devenit sponsor și partener tehnic al…

Alfa Romeo Sauber 2023. Foto: Ovidiu Toma

VIDEO Compania românească CryptoDATA Wispr a devenit sponsor și partener tehnic al Alfa Romeo Sauber. România, implicată în premieră în Formula 1 prin două companii

Compania românească CryptoDATA Wispr a devenit sponsor și partener tehnic al Alfa Romeo Sauber. Pentru prima dată în istorie, în 2023, România va fi implicată în Formula 1 prin două companii: Cryptodata și Bitdefener, potrivit unui comunicat.

”După ce am achiziționat fosta echipă de MotoGP RNF Yamaha, care actualmente este RNF CryptoDATA, am considerată că putem face și mai mult, să dezvoltăm reputația și imaginea companiei și a produselor pe care le dezvoltăm și astfel am ajuns într-un parteneriat cu Alfa Romeo Sauber, pe de o parte ca parteneri tehnici, pe de altă parte ca sponsori.

Practic CryptoDATA Wispr este atât sponsor cât și partener tehnic al Sauber Alfa Romeo. Astăzi s-a făcut publicarea acestor imagini, Team presentation este pe 7 februarie, săptămâna viitoare.

În 2023, pentru prima dată, România va fi în Formula 1, atât Bitdefender la Ferrari cât și noi la Alfa Romeo.

Suntem singurele companii românești din Formula 1, din toate timpurile și ambele în sezonul din 2023” a spus Ovidiu Toma, pentru G4Media.

CryptoDATA este prima companie românească care a intrat în lumea sporturilor cu motor, fiind anul trecut principalul partener al Marelui Premiu al Austriei la MotoGP, parteneriat care se va extinde și în anii următori.

Ovidiu Toma a vorbit desprea asta într-un interviu exclusiv acordat G4Media, care poate fi citit AICI.

CryptoDATA Tech este o companie românească ce activează în domeniul tehnologiei de peste 10 ani.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. romania, prezenta in formula 1. fara ca tara sa aiba vreo contributie propriu-zisa. la fel ca si romania, in topul tenisului mondial. (halep, cristea, andreescu – care nu au fost ajutate deloc de statul roman) romania, prezenta la hollywood (actorul johnny weismuller avea parinti emigrati din romania, sotia lui erol flynn era romanca) etc etc.

    atat timp cat nu e vorba de un efort institutional, de un demers oficial al autoritatilor, nu mai scrieti ca romania face si drege. ca nu face si nu drege. e o initiativa privata care nu reprezinta romania.