G4Media.ro

VIDEO Coadă la vot la secțiile din Stuttgart de la primă oră

VIDEO Coadă la vot la secțiile din Stuttgart de la primă oră

Zeci de români s-au așezat la coadă la secțiile 102 și 103 organizate la Consulatul general al României din orașul german Stuttgart, după cum arată imaginile video postate de utilizatori pe Facebook.

Românii din străinătate pot vota atât pentru alegerile europarlamentare, cât și pentru referendumul declanșat de președintele Iohannis.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Nu prea îmi place atitudinea celor din imagini care îndeamnă oamenii de la coadă să plece acasă să poată vota ei.

  2. Noroc cu spiritul civic al celor plecați în străinătate, la cat suntem de lasi in tara… Stam și ne plângem că nu e bine in Romania, dar la vot stam că prostii pe margine.
    Haideți fraților la vot, hai sa ne trezim din letargia de care profită ăștia, poate că e ultima șansă de a îndrepta lucrurile!

  3. In Offenbach am Main la fel, sute de oameni , mulți cu copii( printre care și eu), părea că totul merge foarte incet.Nu sunt destule buletine de vot , pe cât de mulți vor să voteze .Prea puține secții de votare , iar timpul ..și el e prea scurt?

  4. In Offenbach am Main la fel, sute de oameni , mulți cu copii( printre care și eu), părea că totul merge foarte incet.Nu sunt destule buletine de vot , pe cât de mulți vor să voteze .Prea puține secții de votare , iar timpul ..și el e prea scurt?