G4Media.ro

VIDEO Coadă de sute de metri în fața unei benzinării Mol din…

sursa foto: Facebook/ MOL

VIDEO Coadă de sute de metri în fața unei benzinării Mol din Ungaria / Au început cumpărăturile de panică după ce mai multe benzinării au rămas fără combustibil  la prețul oficial

Compania maghiară Mol a anunțat,  marți, că au început cumpărăturile de panică la benzinării după ce mai multe locuri au rămas fără combustibil la prețul oficial cu câteva zile în urmă, iar automobiliștii au cumpărat tipurile de combustibil mai scump. Marți dimineață, unul dintre cititorii publicației 24.hu a făcut o fotografie a benzinăriei Mol de pe șoseaua principală 4, între Monor și Monorierdő, și a blocajului imens de la benzinărie.

O coloană de mașini de aproximativ trei sute de metri s-a format înainte de benzinărie.

Potrivit 24.hu, este a treia săptămână în care Mol a oprit furnizarea de carburanți către punctele de vânzare cu amănuntul, invocând probleme legate de securitatea aprovizionării. Benzinarii au fost forțați să treacă la Mol în februarie, deoarece angrosiștii lor anteriori au încetat să le mai livreze după ce guvernul a impus un plafon de preț pe piața angro. Ca urmare, aproximativ 260 de companii au semnat contracte de furnizare cu Mol.

Astfel, aproximativ 500 de benzinării sunt direct afectate de faptul că nu au primit combustibil de la Mol pentru a treia săptămână consecutiv. Pe măsură ce aprovizionarea se restrânge, există tot mai multe blocaje iar accesul la carburant este tot mai dificil.

Sursa: 24.hu

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Nu există popor mai inteligent, mai mândru, mai plin de măreție! Bravo Ungaristan, slăvit să fie marele conducător Viktorash!

  2. Karma is a bitch! Mai tineti minte panica indusa de MOL in benzinariile noastre? Fie roata si patrata, tot se intoarce ea odata…

  3. E clar, trebuie nationalizat totul! :))) 🤡🤡
    Concureaza cu Erdogan

  4. Enorm de mulți cetățeni unguri sunt împotriva politicii lui Orbán, citesc Presa liberă care a mai rămas și văd reacția oamenilor…. Pe tineret nu-i prea duce cu zăhărelul în schimb cei din vârstă a treia sunt cei mai ușor păcăliți!!!

    • Astea sunt povesti similare cu „romanii sunt impotriva psd/pnl”. Daca lumea era impotriva lui nu mai era votat. La fel si la noi.

  5. Ioi, Istenem! Asta bun regimul lui viktor orban estem…civilizatie et progres!