G4Media.ro

VIDEO Cel mai mare protest anti-restricții de la începutul pandemiei de coronavirus:…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

VIDEO Cel mai mare protest anti-restricții de la începutul pandemiei de coronavirus: 15.000 de persoane s-au strâns sâmbătă în Piața Victoriei/ Șoșoacă și Simion au mobilizat masiv oamenii prin live-uri pe Facebook cu aproape 100.000 de distribuiri

Protestele anti-restricții, anti-guvernamentale și antivacciniste au strâns, sâmbătă, 15.000 de persoane în Piața Victoriei, în punctul maxim care a fost atins la ora 20:00. Manifestațiile stabilite inițial la ora 17:00 a început cu aproape două ore mai devreme când în Piața Constituției au început să sosească autocarele cu protestatari din toată țara.

Protestele au fost organizate de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) în Piața Universității și ”Legiunea lupilor” în Piața Victoriei, unde a participat și senatoarea ex-AUR Diana Șoșoacă. La ambele manifestații au participat mai mulți preoți. Liderii AUR susțin că, de fapt, protestul a strâns ”cel puțin 30.000” de manifestanți.

Ulterior, protestatarii conduși de George Simion și Claudiu Târziu au venit în marș în Piața Victoriei, apoi au plecat spre Cotroceni. Șoșoacă și Simion au mobilizat masiv persoanele prin transmisiunile live pe Facebook care s-au viralizat rapid, strângând peste 80.000 de distribuiri în doar două ore și aproape 100.000 la finalul protestului.

Comitetul de Vaccinare a transmis, pe pagina de Facebook a instituției, un mesaj pro-vaccinare chiar în timpul protestului, spunând că ”un român a murit la fiecare 8 minute în ultimele 24 de ore”.

Jandarmeria a transmis, de asemenea, că nu va dispune amenzi în timpul protestului pentru a nu se considera că încearcă ”să intimideze” manifestanții: ”Nu facem un scop din a sancționa cetățenii”, au transmis reprezentanții instituției.

Printre mesajele afișate de manifestanți s-au numărat ”Cred în Dumnezeu, nu în COVID”, ”Mass-media este virusul!”, dar și ”Proști, dar mulți” cu referire la mobilizarea masivă a protestatarilor.

UPDATE Ora 21:58 Printre mesajele afișate de protestatari în Piața Victoriei a fost și următorul: ”Proști, dar mulți”.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

UPDATE Ora 21:55 Protestatarii au plecat din Piața Victoriei, câțiva manifestează în continuare la Cotroceni, transmite reporterul G4Media.

UPDATE Ora 21:44 Comitetul de Vaccinare a transmis, sâmbătă seară, pe pagina de Facebook, un mesaj despre pandemia COVID-19 aflată în plin val patru. Mesajul a fost publicat în timpul protestului anti-restricții și anti-vaccin din Piața Victoriei la care au participat 15.000 de persoane. Pe pagina RO-Vaccinare se menționează că ”sute de medici luptă pentru salvarea unor pacienți cu forme severe de COVID-19”, precizându-se că ”un român a murit la fiecare 8 minute în ultimele 24 de ore”. Guvernul, împotriva căruia se desfășoară protestul de sâmbătă, a distribuit pe pagina de Facebook mesajul Comitetului de Vaccinare:

 • ”În aceste momente, cu aceeași credință, sute de medici luptă pentru salvarea vieților unor pacienți cu forme severe de COVID-19. Un român a murit la fiecare 8 minute în ultimele 24 de ore, tot din cauza COVID-19 (184 de pacienți decedați). Din cei 184 de pacienți decedați, 170 erau nevaccinați (92%). 1.412 persoane sunt internate la ATI, din care 20 sunt minori. 11.328 de persoane sunt internate pe secții, din care 325 sunt minori. Acesta este bilanțul COVID-19 din ultimele 24 de ore! Până când??? Vă rugăm: ascultați sfatul medicilor! Vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19!
 • Prin vaccinare împotriva COVID-19: – se reduce riscul de infectare; – se reduce riscul de transmitere a virusului; – se reduce considerabil riscul de spitalizare; – se reduce considerabil riscul de deces. #ROVaccinare #Romania #StrongerTogether #RomâniaÎnvingePandemia #TotulVaFiBine #PROvaccinare”.

UPDATE Ora 21:39 La protest au manifestat mai mulți preoți.

UPDATE Ora 21:25 În jur de 2000 de persoane se îndreaptă spre Cotroceni. Jandarmeria a transmis că adunarea publică este încă în desfășurare, iar măsurile coercitive vor fi stabilite la final:

 • ”Adunarea publică este încă în desfășurare. Discutăm la final despre măsuri coercitive. Nu facem un scop din a sancționa cetățenii. Nu vrem să considere nimeni că discuțiile despre sancțiuni sunt o intimidare la adresa participanților”, a transmis Jandarmeria.

UPDATE Ora 20:45 Protestatarii se îndreaptă spre Palatul Cotroceni. Manifestanții se deplasează pe traseul Calea Victoriei – Regina Elisabeta – Izvor.

UPDATE Ora 20:39 Un protestatar manifestează cu o icoană uriașă. Un alt protestatar cântă la nai ”Deșteaptă-te române”.

sursa foto: G4Media

UPDATE Ora 20:22 Se strigă ”Jandarmii sunt cu noi” și a fost afișat un banner pe care scrie ”Mass-media este virusul!”.

sursa foto: G4Media

UPDATE Ora 20:05 Numărul protestatarilor a ajuns la 15.000, conform reporterului G4Media.

UPDATE Ora 20:00 PSD a publicat un mesaj pe Facebook sâmbătă seară, în timpul protestului din Piața Victoriei, prin care social-democrații susțin că ”românii au dreptul să fie revoltați”:

 • „DA! Acest Guvern trebuie să plece!
  DA! Așa cum #PSD a promis: Florin Cîțu și acoliții lui vor deveni, de marți, istorie!
  Românii au tot dreptul să fie revoltați!
  Ne-au îngrădit libertățile, ne-au amanetat viitorul prin împrumuturi masive și – poate cel mai grav lucru: acum NE ÎNVRĂJBESC!
  Vaccinați contra nevaccinați! „Educați” versus „analfabeți funcționali”!
  Au transformat o dramă sanitară în #pandemia dezbinării naționale!
  Să vă fie rușine! Nu vă mai urcați pe cadavre ca să vă justificați incompetența de a pregăti sistemul sanitar! PSD va fi alături de români! PSD va trimite Guvernul acasă! #FaraDezbinare #JosGuvernul #NeVedemMarti

UPDATE Ora 19:52 Transmisiunile live pe Facebook făcute de Diana Șoșoacă și George Simion în timpul protestelor de la Victoriei respectiv Universitate s-au viralizat foarte rapid. În doar două ore, live-ul senatoarei ex-AUR a strâns peste 33.000 de aprecieri, 21.000 de comentarii și 27.000 de distribuiri. În același interval de timp, George Simion a strâns peste 36.000 de aprecieri, 29.000 comentarii și 56.000 de distribuiri.

UPDATE Ora 19:40 Câțiva protestatari au împins gardurile de protecție amplasate în zonă, iar la scurt timp au fost suplimentate forțele de ordine cu jandarmii de la trupele speciale, așa zisele ”țestoase”.

sursa foto: G4Media

UPDATE Ora 19:24 Aproximativ 7500 de persoane protestează sâmbătă seară în Capitală, conform estimărilor reporterului G4Media. Protestatarii din Piața Universității se vor întâlni cu cei din Piața Victoriei.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

UPDATE Ora 19:10 Alexandru Florian, directorul Institutului Elie Wiesel, a declarat pentru G4Media că folosirea unor simboluri precum steaua evreiască ”păcătuiesc de două ori” atât pentru că ”își bat joc de exterminarea evreilor”, dar și pentru că ”încearcă să se identifice cu statutul victimei din Holocaust:

 • ”Folosirea unor astfel de simboluri de către antivacciniști păcătuiesc de două ori: 1. Își bat joc de exterminarea evreilor în cel de al Doilea Război Mondial prin comparații vulgarizatoare și manipulatoare; 2. Încearcă să se identifice cu statutul victimei din Holocaust, când ei, de fapt, asigură răspândirea comunitară a virusului mortal și creșterea riscurilor pentru sănătatea publică. Ca să o spun pe șleau ei sunt făptașii, nu victimele”.
sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

UPDATE Ora 18:29 Una dintre nemulțumirile protestatarilor de la Universitate este că ”Uniunea Europeană nu ne mai lasă să facem focul cu lemne”.

UPDATE Ora 18:27 Manifestanții din Piața Universității pleacă spre Piața Victoriei, unind astfel protestele anti-restricții. Sunt peste 3000 de persoane la fiecare dintre proteste, conform reporterului G4Media.

UPDATE Ora 18:21 Unii manifestanți din Piața Universității au adus cruci și colivă.

UPDATE Ora 18:19 La protestul de la Universitate participă și videochatista Oana Lovin, prezență frecventă în emisiunile România TV.

UPDATE Ora 18:18 Unii protestatari de la protestul AUR din Piața Universității au afișat imagini cu steaua lui David, comparând soarta nevaccinaților cu cea a evreilor care erau stigmatizați și uciși de regimul dictatorului nazist Adolf Hitler. În fapt, în anunțul protestului, George Simion a afișat o fotografie modificată în care a atașat o mustață asemănătoare cu cea a lui Hitler pe chipul premierului Florin Cîțu.

UPDATE Ora 18:14 La protestul de la Victoriei participă și Dan Puric, care a luat cuvântul în fața mulțimii, dar și Diana Șoșoacă, care scandează ”Moldova, Ardealul și Țara Românească”.

UPDATE Ora 17:43 Mii de persoane protestează fără mască împotriva restricțiilor COVID-19 atât în Piața Victoriei (protest asumat de Legiunea lupilor”, la care participă și senatoarea ex-AUR Diana Șoșoacă), cât și în Piața Universității (protest asumat de AUR). Aproximativ 2000 de persoane sunt la Universitate și în jur de 1500 în Piața Victoriei, conform reporterului G4Media.

UPDATE Ora 17:19 În fruntea unui alt protest se află Dorin Lazăr, fost deputat PRM și PSD, preşedinte al Consiliului Naţional al Uniunii Naţionale a Organizaţiilor Revoluţionare din Decembrie 1989 (UNORD 89) şi al Asociaţiei Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşilor Eroilor din Decembrie 1989. În 2013, Lazăr a fost condamnat definitiv la 7 ani de închisoare cu executare pentru șantaj. Protestul este revendicat de ”Legiunea lupilor”.

UPDATE Ora 17:00 În foarte scurt timp, numărul protestatarilor anti-restricții a crescut la aproape 2000, conform informațiilor Digi24.

UPDATE Ora 16:39 George Simion a transmis live pe Facebook când s-au strâns primii manifestanți. Câțiva protestatari i-au adus lui Simion pâine, brânză, slană de porc și o sticlă cu lichid transparent, ”ceva bun de la Maramureș”, după cum au spus aceștia în înregistrarea video.

UPDATE Ora 16:25 Numărul protestatarilor a ajuns la aproximativ 400 conform informațiilor transmise de Digi24. La protest sunt prezenți și copii, iar manifestanții au steaguri și vuvuzele.

știrea inițială

Aproximativ 200 de protestatari s-au strâns deja în Piața Victoriei, cu două ore înainte de ora anunțată pentru manifestație. În același timp, câteva autocare au ajuns în Piața Constituției și altele continuă să vină.

Manifestul antiguvernamental este organizat de AUR, împotriva restricțiilor COVID-19 și a certificatelor verzi. Niciun protestatar din cei observați de reporterul G4Media nu purta mască.

Protestul are loc în ziua în care Capitala a atins o rată de infectare record, de 8,28 cazuri la o mie de locuitori. Tot sâmbătă s-a atins un nou record negativ de cazuri COVID-19, de 12.590. În secțiile de terapie intensivă din țară sunt internați peste 1400 de bolnavi cu coronavirus.

Co-fondatorul AUR George Simion și-a promovat intens protestul de sâmbătă, atât pe rețelele de socializare, cât și pe stradă, din om în om.

Simion a mers în urmă cu o săptămână în Centrul Vechi din București, unde a luat la pas terasele ca ca să-și promoveze mitingul împotriva măsurilor luate în contextul pandemiei. Membri ai echipei lui Simion au împărțit fluturași prin care au chemat lumea la protest în Piața Universității.

George Simion, care a transmis LIVE pe pagina sa de Facebook, a spus că, dacă la congresul PNL au participat 5.000 de oameni, atunci și AUR poate să facă peste o săptămână un protest cu 5.000 de participanți.
sursa foto: Captură video

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

336 comentarii

 1. Daca minte nu e, macar voce sa te auzi e.
  E si asta o arta… ar putea cere compensari acesti „artisti” daca se interzic protestele.
  Ce doar guțà le stie fara numar?

  • Asta e protest la deruta ca sa nu venim noi sa protestam ant pnl, anti psd, anti coruptie etc…

   Vin asta ca sa ne fie rusine sa iesim in strada. .

  • @Meee citind comentariul tău, ma bucur ca mai sunt și oameni care gândesc outside the box! 👏💪

  • Vedea-i-am pe toți la ATI !
   La cate dobitoace există în România, nu speram că legionarii haurari ai lui Simion si-ai Șosoaicei vor fi excepția de la regulă.

  • iohanis, catu, arahat, raresbogdan si jijulie, la puscarie!

  • Dacă tot spui că nu îi minte zi şi mie tu şi ceilalți care mai citesc si sint pro vaccin de cei ce s-au adunat la congresul PNL 5000 frate acolo nema distanțare , nu cred că erau toți vaccinați,AŞA CĂ JOS RESTRICȚII , JOŞ CERTIFICAT, JOS GUVERNUL , EEE ŞI NU MĂ VACCINEZ.EXISTĂ VIRUS DAR SĂ NU FACEM CIUMĂ DIN EL , SĂ NU EXAGERĂM.

  • @ABC (FOST VOTANT USR) curent postac h’aur

   Acești instigatori la orice ură, h’aur, folosesc industria de manipulare la un nivel la care PSD doar visa!

  • @Rambo
   Mai citeste despre inceputurile miscarii legionare.
   Nu poti compara adunatura asta cu oamenii aceia care erau in stare sa-si dea viata pentru un crez.Pentru tara lor.
   Ca legiunea a deviat este partea a doua.
   Cam ceea ce se intampla astazi. Plecam de la iubirea de tara trambitata de de niste panarame sa ajungem sa ne facem rau singuri.

  • Ascundeți-vă în beci că vine virusul după voi, panaramelor!

  • „Cã .. Câtu” & Iohannis sunt paraleli la ora actualã cu dezastrul din societatea româneascã .. e o chestiune .. A doua chestiune dupã „conducerea” celor doi .. sunt aceste grupãri politice .. care au folosit toate simbolurile posibile ptr propãsirea intereselor lor si zãdãrnicirea mãsurilor de combaterea a coronavirusului .. Sprijiniti si promovati masiv,de televiziunea p$distilor RTV

  • „Prosti dar multi”…
   „Noi muncim nu gandim” strigau fesenistii acum 30 de ani.
   Nu s-au schimbat prea mult.
   Singura diferenta este ca nu mai sunt asa multi

  • Prosti dar multi !

  • Defileaza prostia.
   Romulanu bun e ala sub 2m.

  • @ATI-IST
   Se vede în comentariul tău cata empatie aveți voi aia de la ATI pentru pacienții voștri.
   Mulți mor pt ca voi ii tratați cu „Al dr.a.cu’ sa fii nu te ai vaccinat, acolo sa zaci”..
   Sa debitezi asemenea inepție de comentariu meriți sa fii dat afara!
   Sper sa ai parte în viata doar de oameni de același caracter cu tine.
   Nu ți convine, fa te frate cioban, emigrează, ești liber. Fraierii aia pe care ii tratezi, aia iti plătesc salariul ala mare. Și spaga aia babana.

  • Se știe că votez Usr-Plus.

   Dar în ceea ce privește acest protest, mi se pare perfect justificat și legitim, din moment ce cu puțin timp în urmă au fost legale :
   – Congresul Pnl
   – Untold
   – Neversea
   – Pelerinaje la moaște, etc.
   cu zeci de mii sau chiar sute de mii de oameni, fără vreun certificat în unele cazuri, sau testul a fost valabil.
   Să vii acum să interzici unei persoane testate să iasă din casă după ora 20.00 sau să facă sport în sală este demța supremă.

   Doar niște fanatici cu ochelari de cal mai pot susține restricțiile actuale, care nu au nicio logică, bun simț, și sunt complet ilegale.
   Aveți aici motivarea Curții de Apel Cluj, dacă sunteți capabili să înțelegeți :
   stiripesurse.ro/motivare-devastatoare-pentru-guvern-curtea-de-apel-cluj-explica-de-ce-starea-de-alerta-si-restricti_2023869.html

  • @abc, i-ai uitat pe șoșoacă, simion, pascal, barna, ciolacu, cioloș… Și lor le-ar prinde bine…

  • Sunt şi oameni care nu ştiu la nivel gimnazial cu ce te ajută un vaccin şi pot fi uşor manipulaţi. Odată ratată vaccinarea de către guvernul Cîţu, trebuie suportate consecinţele roşii. Suntem printre cei mai înapoiaţi din UE deoarece clasa politică adesea coruptă şi incompetentă, în paradoxală cârdăşie cu cea intelectuală (!) aproape moartă civic, nu practică Educaţia Adulţilor. Televiziunile, universităţile, şcolile, căminele culturale, în ţara lui Victor Babeş, nu explică zilnic mecanismul vaccinării, ce poate ştiinţa secolului XXI. Unii antivaccinişti, oameni simpli, încă îşi închipuie că acest Covid, dacă-i virus, atunci e ceva ca alea informatice dupe net!

  • O intrebare, de bun simt zic eu…daca nu sunt vaccinat, dar fac dovada prin testca sunt sanatos, ca nu am virusul, de ce nu pot sa merg la teatru, loc de joaca cu copilul, la restaurant? Dar, vaccinatul, fara vreo dovada ca e sanatos, si stim ca o persoana vaccinata se poate infecta, merge libera pe unde vrea? Pana la urma ce se urmareste? Sa nu se raspandeasca virusul sau sa fortam lumea la vaccinare? Ce e prioritar? Sau accesul la libertate e o forma de rasplata? Cum se face ca anul trecut si anul asta, cu toate ca a fost o imbulzeala de nedescris pe litoral, cazurile de infectare au fost minime? Sa fie o coincidenta oare ca anul trecut si anul asta au explodat cazurile exact dupa sezonul estival? Stim si noi cine detine majoritatea Horeca si ce influenta au pe langa unele partide, nu? Fara sponsorizari de la ei, de unde bani, nu?
   Nu sunt de acord cu protestele de nici un fel, dar cand vezi ce se intampla, iti ajunge. Taxe, combustibili, caldura, curent, asigurari, toate au explodat. Salariile mici, locuri de munca putine, ajunge si cutitul la os rau de tot cand vine foamea. Spune Catu una astazi, peste o saptamana face exact invers…promite acum ca va mari pensiile cu 7% daca nu va fi demis…( Si in 89 a promis unul care a sfarsit impuscat ca mareste cu 100 lei salariile, cand i s-a apropiat sfarsitul puterii).

 2. Vin si eu sa va numar!

  • nu te duce ca ii ajuti sa para mai multi :))))))))))))))

  • Am fost la universitate, ca de galerie, pentru partid, au avut si steaguri pe comanda.
   Sosocii oricum sunt spalati pe creier, era cu pregatire pentru campania electorala.

  • 0I0 Faptul că tu crezi că cei care se opun tiraniei medicale sunt spălați pe creier este extrem de ironic.

  • Ai si argumente Ioane? Sau bagi tura de seara de postac?

  • @john,
   „Din totalul de 184 de pacienți decedați, 170 erau nevaccinați și 14 vaccinați.”
   Cine este spalat pe creier?
   Da stiu peste 5 ani o sa imi creasca pene in fund!
   🤣🤣🤣

  • 0I0 Am vrut să-ți răspund dar site-ul ăsta nu mă lasa. Așa e cu presa în ziua de azi.

  • 0I0
   Termina bai cu penele, mie mi-a crescut cu 5 cm dupa vaccin.Pot sa ma sterg si cu ea la fund.
   Cam asa trebuie convins romanul.

  • @gabriel norocosule eu am doar 4cm in plus, mai bag o doza si te intrec!
   🤣🤣

  • Tu cel mult, ne poți da o barbă în ouă

  • Pt tristul „doua oua si un baton” (0i0)- ai vazut catzi au avut comorbiditatzi din cei decedatzi? Astea stiute, plus altzii care le au fost descoperite dupa deces? Si nu ti vor creste pene prostane, poti sa ai o imuna de toata frumusetzea peste 5 ani, si te vad atunci ce faci. Daca ai acum 80, peste 5 ani nu o sa ti pese, dar altfel ai cam pus o de mamaliga! Vezi ca poligonu „Pfarzer” e inca deschis si e inca gratis.

  • @:=)
   1. Daca erau vaccinați poate aveau o șansă în plus.
   2. Să înțeleg că e ok că au murit că oricum aveau probleme. tu de aia nu porți masca și nu te vaccinezi, pt că ești sănătos și știi că doar fraierii aia cu probleme mor. Deci nu te interesează dacă răspândești virusul și mor alții pt că tu scapi. Și asta la tine înseamnă libertate.

  • @:=)
   Amice esti prost de bubui!
   Asta ar insemna ca pfizer ii va omorî pe toti cei care s-au vaccinat cu serul lor??? Si peste 5 ani… Si de inima… Fabulos.
   Deci, pfizer ne imunizeaza si fereste de covid insa ne omoara atacandu-ne inima, peste 5 ani…. WOW, WOW, WOW…
   Fara alte comentarii…

  • MadK9, Pfizer face bani cu tine, bai martoaga. Daca nu cu astia ca tine, lesinati, cu cine?

  • @madk vezi ce o boala autoimuna, pana mai ai timp! Tic tac tic tac!

  • Bay @mircea, daca un nevaccinat face boala, dupa voi face o forma grava, deci nu va iesi din casa sa va infecteze pe voi vaccinatzii. Apoi de ce un nevaccinat e automat purtator de karkalete? Pana si hotzii au premiza de nevinovatzie pana la proba contrara. Prin urmare du te la doza 3,4…1984 ca altfel mumu pasaport verde, si vei primi acelasi tratament ca nevaccinatzii, si o sa te vedem la proteste! Esti mai prost decat prevede legea, asa ca o paranteza!

 3. covidioți … nu dă virusul în voi ?

  • Nu avea tu grija ba. Vrăjeală asta ieftină cu covrigul e doar pentru idioți

  • Mirela iesi de la Scularie si fa o vizita intr-un spital covid sa vezi „actorii platiti de Gates care sunt bine mersi” si care poate in mintea ta beau toti coniac in timp ce rad de aia care cred in virus.

   Dupa ce ii filmezi in timp ce petrec, da-ne si noua inregistrarea.
   Asa ne deschizi si noua mintea ca sa nu mai credem in covid. Hai, curaj. Ca doar nu exista, nu? Sau te dai mare din text dar in realitate faci pe tine de frica?

  • Domnu care îți pasă de Romania , eu nu m-am îmbolnăvit niciodată de când a început vrăjeala asta. Ce e in spital , sunt bolnavi de covirg că așa zic medicii. Și voi trebuie să-i credeți că e așa , pentru că medicii sunt cei mai inteligenți și sunt specialiști , ce mama naibii

  • Mirela, eu personal am fost in spitale si am vazut om bolnav de covid care avea plămânii făcuți praf. Mi-a fost pacient doar o săptămână si dupa a murit. Ai mare tupeu sa scrii asemenea prostii!!!

  • Mirela… daca tu nu te ai imbolnavit nu inseamna ca virusu nu exista…

   Dar na tre sa ignor ce zic oameni cu studii si tre sa te cred pa tine ca esti tu dasteapta… apropos liceu l ai terminat?!

  • Mirelo, de sifilis tot acasa te tratezi?

  • Se da fata mare.

  • @Mirel / Mirela cu ce te-ai spălat pe creier? Cred ca-ai folosit ceva de netezire! Sper ca „coafura” sa reziste, căci scăpare nu ai! 👍😂😂😂

  • Mirelo, dar de SIDA te-ai imbolnavit ? De Ebola ?
   Care e verdictul tau ? Astea exista sau nu ?

  • Ar trebui sa fie mereu restricții,sunt tot felul de boli, mai grave decit gripa

  • Dear da în tine ciuma.

  • Da taică, ar trebui să fie tiranie mereu că unii se tem și de umbra lor. Sunteți de râsul lumii.

  • Hai sa vedem câți fac covrig de la protestul de azi . Pariu că niciunul care a participat , nu va face ?:))))

  • Corrig te faci tu ma bezmeticule cand te reguleaza berbecul vecinului. Sarantocule.

  • Doamne,cat de proasta e Mirela.Asa ceva..

  • Hahahaa, ba da multi sunt astia care se tavalesc pentru cativa lesinati si copti care crapa de la carcalete. Ntz Ntz Ntz.

 4. Multă lume de bun simt ar ieși sa protesteze dar nu vor asocierea cu personaje de genul asta. Mai vine și șosoaca și panaramele alea doua și s a dus și mama protestului. Sunt o binefacere pentru actualii guvernanți care arata lumii acești zombii și identifica nemulțumirile reale ale oamenilor cu zbieretele antivacciniste!

  • meri ba de te culca cu prostiile tale

  • @n Cu cât se plătește postarea la AUR? 👍😂😂

  • @Dani
   Corect.
   Dar sa stii ca deja a inceput de azi sa iasa si „lume de bun simt”.
   Pur si simplu nu mai conteaza, trebuie sa aratam ca suntem multi si ca nu ne supunem ca oile. Daca asta inseamna ca stam si langa persoane mai putin dezirabile, fie.

  • „Multă lume de bun simț ar ieși…”!!!!
   Ar ieși pe dracu! Unde a fost lumea ta de bun simt toată vara?! La mare, la munte, in Grecia, Bulgaria, Tenerife, Monte Carlo…
   Lumea ta de bun simț este nepadatoare, egoistă sau se caca pe ea de frică.

  • Măi simandicosilor, altceva ce mai doriți?!!!

  • Săracul de tine, ai ieși și tu să protestezi dar nu vrei să fi asociat cu plebea…

  • si eu cred ca sunt manevrati

  • Mihai, ești tu manevrat și habar nu ai.

  • Asocierea cu Simion &Tarziu, țigani din tata-n fiu, este ridicolă.

 5. Mitingul prostiei si al lipsei de educatie.

  • la „colectiv „ati iesit astia de acum sunt „victime colaterale „? Nu conteaza cine isi asuma raspunderea acum ? sau asteptati iar „ingerii : angie serban ,dide, bot ,tivilica ceausescu sa va exalteze ? Un pic de simt civic ? sau poate sunteti prea destepti de pe la „spiru „sau IFR si va pute ca stati linga fratii ,parintii sau cunostintele voastre ?

  • Țărane acei oameni apără drepturile omului, recent o persoană veniță din SUEDIA a spus:NU SÎNT VACCINAT ŞI NICI NU MÃ VACCINEZ, IAR ÎN SUEDIA TOTUL ESTE LIBER FĂRĂ RESTRICȚII, NU PROSTIILE DE LA NOI, NORMAL CĂ AU UN SISTEM MEDICAL BINE PUS LA PUNCT NU CA LA NOI LIPSĂ DE PATURI LA ATI .AŞA CĂ IEŞIȚI CÎȚI MAI MULȚI ÍN STRADĂ.

  • Eşti tu un cap luminat în umbra nopții?????Foarte bine fac oamenii aştia, ce restricți ce prostii , da virusul există , dar nu este ciumă după cum fac unii pe ei de frică, normal că se mai şi moare, care scapă scapă fiecare cum are grijă .Noroc bun la toți.

  • ‘Pentru Bogadan X’ : In statistici se arata ca Suedia are 67% populatie vaccinata. Romania are vreo 30%.

  • Ba Bogdane ba
   Facand abstractie de conversatia magnifica.

   Taranu e ala de iti face tie mancare buna. Nu mai arunca cu cuvantu asta ca o insulta ca efectiv te caci in ea de mancare buna.

  • @zic si eu: taranul ala nu mai exista. branza e contrafacuta, fructele, legumele modificate genetic (unde ai vazut acum 20 de ani afine cat prunele ?), despre rosii ce sa mai vorbim. Cartofii „rosii” sunt rosii doar la coaja. Porcii sunt hraniti cu porumb modificat genetic, daca nu doar cu concentrate, carmnea nemaiavand gustul de pe vremuri. Despre care taran care face mancare buna vorbesti ?

  • PENTRU JOHN Hîțțț era un fel.de.exprimare , nu blamam în vreun fel țăranul romín , care munceşte, şi mai lasă farfuria ín pace că dacă nu ai bani îți pune țăranu ceva???? Aşa că laso baltă .

 6. Prostovani din toate colțurile țării, înghesuiți-va!

 7. Eliberati naiba ATI urile de şoşocați. La aghiazma. Nu mai chinuiti medicii si asistentele pentru niste lepre. Nu mai cheltuiti bani aiurea cand vaccinul e gratis.
  Fiecare alege cum vrea sa moara, e dreptul lor dar sa lase locurile libere in spital si personalul medical pentru restul afectiunilor grave.

  • Foarte corect!!!!

  • Stii care e nebunia ca la ATi sunt si aia vaccinati pe care ii bate virusul..ca neah nicaieri nu explica ca vaccinul e practic inutil in fata variantei Delta..si aia vaccinati nu mai sunt testati de unde nu ies la numar.

  • Sunt 5% vaccinati la ATI din care mai mult de jumate sunt vaccinati la chiuveta.
   Dar chiar si asa una-i 75 si alta 1500.
   Deci şoşocații acasa! urgent

  • Ai perfectă dreptate! Vaccinul e gratis, cine nu-l vrea, înseamnă că își asumă riscul!

  • Șoșocată e mă-ta. Ia auzi la ei vaccinul e gratis :)))

  • Nicule ai o bila alba,,,, ai vorbit pe înțelesul ciumatilor haurar,,,, oare ai înțeles ceva??? ma indoiesc1

 8. Da’ la ce le trebuie vuvuzele, nu vine Sosoaca?

 9. cit rau fac acesti oameni fara sa inteleaga macar . mergeti si va vaccinati prostime .

  • Mulțumim frumos!

  • Țărane oamenii aştia îşi asumă dacă fac formã gravă , şi statul (spitalele) trebuie să aibă grijă de ei cã doar platesc asigurări de sănătate, respectă dreptul fiecăruia, eu unul nu judec ,dacă te vaccinezi foarte bine dar nu mă obliga pe mine este dteptul meu să spun nu şi îmi asum .

  • Stimate domn Bogdan X,
   Va obliga cineva sa va vaccinati? Nu am vazut nicaieri ca ar fi cineva obligat sa se vaccineze. Este dreptul fiecaruia daca alege sa se vaccineze sau nu. Logica e simpla,absolut toata lumea va veni in contact cu aceste virus,este alegerea noastra,individuala la momentul acela cum ne luptam cu el,cu sau fara imuntiate. Din pacate,matematica nu minte,va rog sa nu ma intelegeti gresit sau sa credeti ca masluiesc ce va spun,sunt medic ATI si din totalul oamenilor confirmati cu Covid,cam 5% mor. Deci,sa zicem ca Romania are 20 milioane de locuotori acum,5% inseamna 400.000 de decese daca ar contracta oamenii virusul pe cale naturala fara vaccinare. Va intreb sincer: Dvs.suteti impacat cu cifrele acestea? Daca raspundeti afirmativ,atunci inseamna ca avem o problema de etica si de sanatate sociala.

  • Pentru domnul George, nu sîntem obligați, dar constrînşi şi asta nu este ok, problema cu etica şi sănătatea socială aruncați-o în altă parte şi aşa sufocam planeta asta, eu vã întreb çînd paharul se umple dă afară , ????? In viitor dacă ne înmulțim în ritmul asta nu o sa avem suficiente resurse , asta pe plan mondial.Acuma asta este dacă chiar se întimplă ce ați calculat dvs, şi eu pot să mă îmbolnăvesc şi să mor, toți ajungem la un moment în situatia de a pleca.Şi referito la vaccin , nu vreau să fiu cobai,Doctori din ISRAEL au spus că nu este ok vaccinul .Cine ştie ce reactii adverse are pe viitor şi cei care îl fac ar trebui să se controleze medical că poti face mai rău.

 10. Pentru nici 3000 de oameni le faceți reclama?
  Asa și cu protestele anti gay…..

  Proteste au fost alea de 250.000 de oameni care voiau o schimbare și au primit gaze în gura.
  Poate primesc și ăștia… Sa speram..

  • Cu muniție de razboi si aruncatoare de flacari trebuiau “imprastiati” aia 25 de mii
   Nu gaze

  • Vaccinați-vă până faceți spume la gură, ce fac alții nu e treaba voastră.

  • Ce vă mai place să v-o trageți în cur, progresiștilor!

  • Ioana ce ai tata? Ti-au tras-o altii in dos si ai boala pe ei?Vezi-ti de femeile tale (care nu exista) si lasa-i pe ceilalti sa faca ce vor.

  • Dar vaxxerii ăștia care susțin îngrădirea drepturilor și libertăților altora nu vor ca alții să facă ce vor. Acum fac spume la gura fiindcă alții protestează împotriva tiraniei.

  • Si pe tine te mananca rau nu? vrei si tu sa prinzi ceva, ca prea te inghesui aici miscand lasciv din solduri. 🙂

 11. multa sanatate, la caputz, binenteles

 12. Ăștia or să ajungă la ATI în curând, apoi la morgă. Pe urmă, familiile lor, le pot mulțumi celor de la AUR.

  • Momentan n am ajuns. Dar voi sunteți contra protestelor. Voi ăștia o sa vedeți unde o sa ajungeți. De asta ca România nu e unita. În alte tari precum Franța, Danemarca și etc.. De ce acolo nu mai sunt restricții? Ca nu s ca romanii. De aia…. Sa iasă lumea în strada. Sa fie și revoluție. Și război dacă se poate. Ca suntem sătui de rahaturile astea de 2 bani.

  • @cea virgina care a nascut.
   In celelalte tari sunt vaccinati 70%, spitalele au locuri libere.
   Noi deja ii perpelim la foc.

  • Aici în Canada au introdus pașapoarte de vaccinare după ce rata vaccinării a trecut de 75%. Aici în Alberta au spus că oricine lipsește de la muncă sau școală din orice motiv și nu a făcut test este considerat caz de covid.

  • @Maria ai habar cat e rata de vaccinare in Danemarca si Franta? Iti zic eu: peste 75%. Intelegi cap sec de ce nu mai sunt restrictii? Lumea acolo s-a vaccinat nu au pus botul ca voi astia fara creier la al de Sosoaca, Simion si altii.

  • Marian, și aici în Canada au spus că avem nevoie de rata vaccinării de 70% ca să ne putem întoarce la o viață normală. După ce am trecut de 70% ne-au răsplătit cu pașapoarte de vaccinare. Acum au zis că din cauza variantei Delta trebuie să încercăm să vaccinăm 100%. Regulile se schimbă în fiecare zi.

 13. Mai bine cu elgibitiști decât cu hăbăuci dinăștia

 14. Culmea ca toti astia care nu cred is aia mai prosti din Romania. Toata Europa se vaccineaza da numa romanu tre sa fie altfel, el tre sa fie mai destept. Mare e gradina domnului

  • Nu jigni, jigodie de cîmp ce esti, în Suedia nu sînt nici un fel de restricții, dacă vrei te vaccinezi bine dacă nu nu şi punct .

  • Și în Europa a început să se prindă lumea care e treaba cu tirania medicală și protestează. Dar ăștia supusi ca tine cred că sunt mai deștepți.

  • @bogdan
   Cum comparati toti, cu Suedia, Israel, Danemarca cu sisteme sanitare de top.
   Aloooo! La noi le dam foc ca nu mai rezista instalatiile, ii aruncam pe geam ca pe usa nu pot sa ii scoti cu patul rapid din saloane!

  • In Suedia populatia vaccinata este de 67%. Ti-am mai scris odata. Poate pricepi de ce, in unele tari restrictiile sunt mai reduse. Insa te inteleg. Dacii au avut Covid? N-au avut.Suntem neam de daci? Suntem! Logic ca nu avem Covid. E bine?

  • 0I0 Asta-i ciuma neagră, așa-i?

 15. Mulți sunt useriști deghizați.

 16. Slănină și….. dar un clitoris iau atus ca să-l mănânce ?

 17. Protestul fanaticilor capcana manipulării unor analfabeți profitori și poftitori la rangul de speciali!

  Cum își pot imagina acești fanatici că prin ură și hărțuire pot construi ceva?

  Aș dori nespus sa vad fetele acestor fanatici manipulați, când ăștia ajung in pozitia să muncească nu să hărțuiască! Evident, vor face totul posibil sa evite pozitia din care ar trebuii sa muncească, menirea acestor profitori este exclusiv să hărțuiască! Doar prin hărțuire și instigare la ură pot borfașii profita de naivi!

 18. e mancat Ciolos. In 2024, USR va fi pe langa AUR asa cu este acum pe langa PNL, cu scor pe jumatate la alegeri.

 19. WOW!!!
  2000 de protestatari si NU se atinge nimeni de ei, unde-i LEGEA, Zombiliticule, cum de Institutiile Statului de DREPT(azi Johannis a fost premiet pentru marete realizari in problema STATULUI de drept!), nu isi fac treaba?!
  Cate 2 Lei amenda de persoana(atat a platit PNL pentru ca a INCALCAT Legea la Congresul din 25 septembrie!) si puneti LEGEA in aplicare!
  Ia uitati-va, le e FRICA sa aplice LEGEA, rusine, zombiliticilor!!!
  Ei dau restrictii peste restrictii, protestatarii ii sfideaza iar Statul de drept NU mai are CURAJUL nici sa aplice LEGEA!
  Lui zombilitic ii ţâţâie fundul de motiunea de saptamana viitoare, nui mai pasa lui de protestele astora, care INCALCA Legea!!!!
  Joahanjnis, asa arata Statul de drept premiat de nemtalaii tai?!!

 20. Este clar, Bily Ghețy și oculta s-au săturat de lumea toată. Au hotărât să-i elimine pe toți dar nu reușește nicicum să-i rezolve și pe cei mai inteligenți pamanteni – românii și bulgarii (ultimii la vaccinare). 😀 😀 😀 Dacă planeta se va salva, o va face cu românii și bulgarii 😀

 21. Cât de curând primesc amenda de 500 lei prin posta.Dupa 2 zile s-a dus toată pensia pe amenzi.Insa sunt fericiți că s-au întâlnit cu Sosoaca.

 22. Cersiti 3 € că să puteți să-i sustine-ti pe USR-isti . Dacă vreți cei trei euro fiți echidistanți .

 23. Eu am fost la Voctoriei si au fost mult peste 1000 de persoane. Da’ astia cica cateva sute, uuuuff
  Calmati-va cu fixatiile cu Soso ca nu pentru ea ne-am dus.

 24. Il astept pe KWI sa-si ia geaca Rosie si sa iasa in piata ca sa infiereze politica guvernamentala asa cum a facut in 2015

 25. Da, a iesit AUR, a iesit Sosoaca, si au iesit si multi altii.
  Asa, si?
  Incercati sa discreditati un protest legitim prin lipirea etichetelor. Cam bate la ochi, lasati-o mai moale cu dezinformarea…

  Ce nu intelegeti voi este ca oamenii nu merg la protest pentru AUR sau cine mai e acolo, merg pentru ei insisi si pentru libertatea lor!

  Degeaba incercati sa minimalizati si sa aruncati cu noroi. Astazi au fost multi oameni, inclusiv la mine in oras. Presa a scris 100, erau pe putin 4-500.
  Da, sunt si multi ciudati, dar sunt si oameni normali care s-au saturat de dictatura care ni se baga pe gat cu lingurita.

  • dictatura e cand nu poti sa arati lumii cat de prost/proasta esti

   dar tu poti

   pe timpul lui ceasca, in coreea de nord, rusia, daca erai/esti impotriva dictatorului, erai/esti la inchisoare

  • Tu crezi ca interdictia de a circula sau de a munci este mai putin periculoasa decat inchisoarea?
   Scuze, dar nu stiu care e ala mai prost dintre noi doi…

  • Tu chiar crezi ca interdictia de a circula sau de a munci este mai putin periculoasa decat inchisoarea?
   Scuze, dar nu stiu care e ala mai p.rost dintre noi doi…

  • Libertatea cui????
   Libertatea nu se primeste, ci se castiga.
   Eu si multi altii nu vrem sa ne bage in mormant niste inconstienti prosti.

   Daca nu vrea masca sa stea acasa la el, sa fie liber sa ude si canapeaua.
   Cei care ii respecta pe ceilalti sa aiba dreptul si libertatea sa faca ce vor, cu masca si cu vaccinul facut.

   „Freedom is another word for nothing left to lose”. Cand n-ai minte, nu ai ce pierde. esti liber (sa faci orice prostie).

  • Tu ai priceput sper că ai libertate în urma vaccinului.
   Nu te baga nimeni în mormânt deoarece esti vaccinat.
   Și asa cum spui, oamenii ăștia au ieșit sa si RECÂȘTIGE libertatea pe care unii ca tine cu gândire bolseviconazistocomunista spera sa o „aresteze”.
   Cei „brainwashed” te vor crede ca ceea ce ai tradus e corect. Ceilalți, NU!

  • Roman, „Libertate nu se primeste , ci se castiga”👍👍……….pai ,cam asta se intampla acum!!
   Atat am putut sa apreciez din mesajul tau!!

  • @ rumânu
   Mai rumâne, nu te bagă nimeni in mormânt, ca tu ești waxinat (!), ai luat 2 doze, te-ai inghesuit sa o iei si pe a 3-a.
   Spor, rumâne !
   Mergi si spune cu căciula in mâini, rumâne:
   Mulțam frumos, boier dumneavoastră !

  • Român, dacă ești atât de isteric ascunde-te în beci și stai acolo în loc să ai pretenția să-mi fie mie îngrădite drepturile. Sănătatea ta nu-i responsabilitatea mea!

  • John, porti steaua galbena in piept? Ai grija cu sapunul 😂

 26. Ar trebui macar sa poarte masca si sa respecte distantarea daca nu vor sa imbolnaveasca pe altii si nu le plac restrictiile.

 27. in sfarsit explodeaza mamaliga si la noi…hai cu toti in strada,galeriile oricine ar fi sa-i dam jos pe nenorocitii astea .un guvern mai prost ca asta nu a mai existat niciodata.

  • Mergi tu înainte, noi venim mai târziu.

  • Bănuiesc că te referi la „nenorociții’ care sunt obligați să salveze cat mai multe vieți, inclusiv câteva mii infectate acum în piața de analfabeții manevrați de borfașii fara scrupule care instiga la ură din opoziție!

 28. Trebuie privita partea buna. Se vor împuțina prostii.

 29. Tara arde si baba se piaptana.

 30. „Spuma”intelectualilor la un loc! Lipsa de educatie vazut din spatiu.

 31. Crucea si coliva sunt sigur pentru ei. Ca in 2 saptamani vor fi la Bellu

  • Daca au loc rezervat acolo. Inclin sa cred ca la IML, cuptorul va aranja loc pentru TOTI astia care au “protestat” azi, asa Sa le Ajute Dumnezeu!

 32. Selecție naturala! Pe crucea lor va sta scris „Pacat ca era tânăr…chiar dacă prost”

 33. Lipsa de cultura, educație, analfabetismul și funcțional și nefuncțional,plimbate cu autocarul, PE BANII CUI ?? Una cică de la sculariw eu cred ca de la scula, se da inteligenta..sau inteligent.

 34. Facturi crescute de trei ori la energie ,apa ,gaze …paduri rase ,padurari omorati,batuti in propria casa ,proiecte lasate in paragina….oare cand o sa deschideti ochii postacilor care nu faceti altceva decat sa judecati patriotismul altora….acum la rang de cinste este smecheria ,hotia si abureala la televizor ….ca am facut si am muncit ..iar averea sa umflat precum cozonacul…fratilor ..directorasii din sistemul asta corupt au salarii de zeci de mii de euro in timp ce palmasul roman moare cu mistria in mana pentru nimic….

  • Care este solutia la toate aceste probleme ? Ce trebuie sa facem sa aibe si palmasul roman un venit decent ?

  • Bobiță, da’ ia zi tu, ai făcut ceva școală la viața ta? Sau pe vremea aia școala „era doar pentru fraieri”?
   Uite că fraierii ăia de-atunci au învățat câte ceva și sunt directorașii de-acum, cu „salarii de zeci de mii de euro”…

   Sistemul corupt de care vorbești tu e ăla în care tu, „pălmașul român care moare cu mistria în mână”, nu ești plătit la nivelul unui director? Ce surpriză! Dacă ai fi făcut ceva eforturi în școală poate alta ți-era soarta.

   Mesajul tău se poate rezuma la „Frați români, noi suntem săraci și ăia sunt bogați, să se ia banii lor și să ni se dea nouă!”. Cam același mesaj pe care îl aveau comuniștii când au venit pe tancurile sovietice. „Moarte chiaburilor, că știm noi sigur c-au furat!”.

   De-ăștia de-alde tine mi-au trimis o treime de neam în Siberia și altă treime la Canal în numele sărăciei lor.

  • @bob, deacord cu tine că sunt probleme, facturi, boală etc .. uiți că sunt în toată lumea dar neglijez ..

   Dar problemele sunt agravate nu rezolvate de instigatorii și profitorii din h’aur care doar profita prin manipulare și instigări la ură împotriva oricui și a orice. Industria lor de manipulare folosește cele mai grotești teme de manipulare, naivii transportați acolo sunt manipulați că boala nu există, că reptilieni fac și dreg, nimic coerent, doar instigări, hărțuire și ură …

   Imaginează că ăștia trebuie să pună mana la muncă într-o zi, exclus, doar nu sunt așa de prosti, în momentul ăla, 90% din naivii captivi prin manipulare nu mai pot fi întreținuți cu ură, instigări, hărțuire, toate îndreptate împotriva a orice și oricui …

 35. Jandarmeria de counica 12.000.Voi, de unde luati cifrele.Cine este trimisul G4 in strada?

 36. Daca se infecteaza toate aceste slugi ale Rusiei, nu va mai fi loc pentru ele la spital.

 37. „Cred in Dumnezeu nu in COVID”
  Pai atunci stai acasa, cheama preotu, roaga-te la Dumnezeu si nu mai ocupa ATI-ul degeaba daca ai sansa sa faci o forma grava.

  • Vasile, daaaa, toți trebuie să se vaccineze și să stea in casă pentru tine, fiindcă vaccinul tău nu funcționează dacă nu se vaccinează și ei.

  • Vaccinul nu funcționează decit la 70 %. Restul de 30 păstrează carcalacul,pina expira vaccinul,de-aia trebui mereu vaccin,pina la 120 milioane,dar și peste

 38. Citesc comentariile și mi se face scârbă de unii dintre voi. Protestul asta nu e neapărat ok, recunosc, însă dacă voi aveți impresia că e ok să fii constrâns la un act medical pe care nu-l dorești, atunci sper din toată inima să nu ajungeți ca în țările în care eutanasierea persoanelor în vârstă sau bolnave, fără acordul lor, este o practică legală. Mulții dintre noi nu se vaccinează nu pentru că avem impresia că ne transformăm în extratereștrii după, sau pentru că e nu știu ce teorie conspiraționistă, ci din motive medicale. Vaccinul are foarte multe reacții adverse pentru cei cu boli autoimune și nu numai. Atâta timp cât ei nu își asumă nimic și te pun să semnezi tot felul de chestii înainte de a face vaccinul, de ce să-mi risc eu sănătatea. Eu personal am avut medici care nu mi-au recomandat să fac vaccinul și nu sunt eu doar eu în situația asta. Hai să ne vedem fiecare de viața personală și să nu ne mai îngrădim drepturile și libertățile fundamentale.

  • Felicitari AUR singurul partid care apara drepturile romanilor crestini.

  • Nu te constrange nimeni sa faci vaccinul. In conditiile in care practic nu ai cum sa ai 100% masca si distantare, recurgi la alte maduri pentru a reduce transmiterea comunitara. Cand sunt X la mie cazuri ti se restrictioneaza accesul in locurile cu potential de aglomeratie (=potential ridicat de transmitere comunitara) daca nu demonstrezi ca nu esti un factor de risc. Vaccin, test sau trecerea prin boala = suficienti anticorpi cat sa scada riscul de a transmite boala si corelat cu acesta riscul de a supraincarca sistemul sanitar.
   Cand cazurile scad sub X la mie riscul de supraincarcare a sistemului sanitar este tolerabil si riscul de transmitere comunitara este mai mic, deci reduci restrictiile. Fix ce se intampla de un an de zile

  • Toți putem lua covid, toți putem răspândi covid, toți putem muri de covid, însă de vaccin numai unii dintre noi pot muri.

  • Du-te, fa, la dracu’!

  • Oana si mai cum, fa? Barbu Cioby? Ti-ai dracu’ de tepar!

  • Eu am o boala autoimuna și m-am vaccinat.Ce medic te-a sfătuit să nu te vaccinezi?Monica Pop
   Eutansierea persoanelor bolnave,fără acordul lor?Exemplifica țările,te rog.Ai citit pe fb informația?

  • @Oana Lovin???
   „… în țările în care eutanasierea persoanelor în vârstă sau bolnave, fără acordul lor, este o practică legală.”
   🤭
   Da,da. Mai taie din ele , dă-le dracu’!!!

  • Bun comentariu Oana👌

  • Leftiștii ăștia colectiviști sunt cancer pentru drepturi și libertăți constituționale peste tot în lumea Occidentală. O grămadă de oameni mor și rămân cu probleme grave de sănătate de la vaccinuri și ei se tem de covid.

  • @ Oana,
   Eu am făcut vaccinul și nu am avut ca reacție adversă decât o durere in locul înțepăturii și o simplă cefalee.
   Dar după doză a2a am renunțat la ochelari am erecții mult mai puternice.De-abia aștept doza 3 să renunț și la aparatul auditiv.
   Totuși dacă mă întâlnesc cu o persoana vaccinată ii dau și eu îmi dă și el virsul , cine e de vină?!😀👏

 39. Santem o natie de analfabeti? 15.000 de oameni?

 40. Pe Mirela o înțeleg,e de „sculărie”,dar protestanții din piață au mare noroc că protestează în România.în Rusia lor dragă,deja erau în Siberia.
  Libertate,știu desculții și oile ce înseamnă ?dacă nu aveau libertate,mitingul ăsta de prost gust,nu exista

  • Din pacate aici ne-a adus PSD, drojdia societatii reprezinta 50-70 % din populatia tarii. Intrebarea este ce se va intampla cu acest taram in conditiile in care baza societatii ramane in acest stadiu si nu reuseste sa faca saltul macar un pic mai sus.

 41. WOW!!
  Peste 8000 de persoane in Piata Victoriei, a declarat Georgian Dragan purtatorul de cuvant al IGPR la B1!
  Zombiliticul tace, Politia si Jandarmeria NU vede, NU aude, LEGEA e calcata-n picioare, Ordinul e: „NU va atingeti de ei, situatia e EXPLOZIVA”!!
  Si eu, care credeam ca prezidentul va sosi de la Aachen si va merge direct in Piata Victoriei alaturi de protestatari!
  O avea curaj!?
  Uitati-va cum sobolanii zombilitici in frunte cu Florin Citu s-au ascuns si tac chitic, ei care erau foarte vocali pana azi!
  DEMISIA, sa plece aceasta #echipapierzatoare iar Johannis sa taca sa NU-i mai auzim gura pana la final de mandat, un ZERO!

 42. Ce de proști!

  • Da, ce de proști! Și ce de hateri! Și ce de invective pe post de argumente! Și ce de profeți ai apocalipsei! Ce de „oameni de bine”, luptători pentru binele făcut cu forța, pentru binele suprem! Veritabil studiu de caz pentru a ilustra cum au fost posibile ororile regimurilor totalitare… Aceiași ipocriți care plâng de mila „defavorizaților”, care își îndoapă stima de sine cu acte „caritabile” și voluntariat ecologic pe ATV-uri, sunt acum oripilați de prostia, de analfabetismul nației, care îndrăznește să ceară în stradă dreptul de a refuza un act medical cvasi-obligatoriu. Da, ce de proști…

  • Prosti, dar multi!!!
   MULTI impotriva guvernului zombilitic, a lui Johannis…atata ura fata de zombilitic, fata de PNML, fata de Guvern, fata de Johannis NU am vazut nici in vremea PSDragnea!
   Johannis, Zombiliticul si #echipapierzatoare au reusit un mare „succes”: au adus Romania in strada, la Bucuresti, la Cluj, la Timisoara oamenii au iesit in strada, deja FRICA s-a instalat la Guvern, zombie e dat disparut, tacere deplina la PNL, nici unul nu spune ceva, ORDINUL dat de zombiliytic fortelor de ordine e: „NU va atingeti de ei, poate sa incalce orice LEGE, nu va atingeti de oameni, situatia e EXPLOZIVA! Facem ceva pe Lege”!
   Acum, iata explicatia tacerii: la Palatul Victoria Zombiliticul dupa consultari cu prezidentul Johannis, lucreaza sa lanseze un nou Program: „Romania esuata”!!!
   Premierul zombilitic si Presedintele ZERO au resuit o mareata performanta: sa-i uneasca pe romani si sa-i scoata in strada, asta in loc de maretele promisiuni din Programul de guvernare!
   BRAVO, zombiliticilor, v-am spus ca zombiliticul va pleca, mai e putin si ADIO zombilitic somer si marginalizat si plecat in curand!
   Premierul care voia sa ne fericeasca cu liberalismul autentic!!!

 43. E ok, nu vor fi incidente. Problema e daca se striga jos coruptia sau altele de genul. Atunci Jandarmeria trebuie sa intervina decisiv, bataie, tunuri cu apa si grenade de cauciuc.

  Altfel… daca doar sunt violenti sau instiga la violenta nu trebuie actionat, ca se linistesc singuri…

 44. simion , tarziu , soso , niste satanisti ce se folosesc de naivii credinciosi ca sa aiba si trantorii de ei un loc de munca . Iadu sa va arda

 45. As vrea să știu cum apără ăștia drepturile constituționale? 🙂

 46. Eu spun măi să faceţi paşaport şi pentru vaccinişti şi pentru antivaccinişti şi sunt de acord şi cu testarea în masa dar la psiholog.
  Mergeţi măi acasă că nu mai sunt locuri în spitale şi mâine poimâine muriţi pe treptele spitalelor aşteptând ca proştii!
  Dacă mai continuaţi aşa se i-au de cap medici şi va lăsa pe toţi de capul vostru de nu o să mai aibă cine să se ocupe de voi proştilor că nu mai rezistă mult că de doi ani sunt pe baricade şi să se mai lupte şi cu proştii nu mai au energie.

 47. meahhh…atata poate Romania in momentul de fata,nici nu are rost sa ma mai enervez…asta este nivelul in tara…atat se poate…tara frumoasa pacat ca este populata…aaa…stai ca in ritmul asta este posibil sa nu mai fie populata…partea buna a paharului 🙂

 48. A aparut PSD-ul pe facebook. Azi era revoltat ca s-a dublat rata de infectare in Bucuresti dupa congresul PNL cu 5000 de oameni. Cu astia 15000 n-au nicio problema.

 49. si Ciolos ce zicea ? s-a ascuns pe undeva ? sau ii reprezinta la motune si pe astia .

 50. Am și eu o apreciere pentru manifestanti-La pușcărie mafiotilor

 51. o fi si vreun userist la miting ?sa il dea presa exemplu

 52. Waxerilor, faceți o contra-manifestatie sâmbăta viitoare. De dat din gură pe Net e simplu !
  Seringi uriașe pline cu zeamă (de varză acră ?), lozinci de genul :
  M-am ințepat, m-am protejat !
  Sau :
  Nu vă fie friCĂ CĂ CArcalacu’ pică !
  😂😂😂

  • Si „Slava lui Arafat!”.

  • Vaxerii nu sunt contrariati ca voi, noi ne vedem de ale noastre, nu avem de ce sa facem miting.
   Oricum voi defilati prin spitale, e alegerea voastra cum crapati.
   Am fost si eu pe acolo sa iau pulsul, au iesit in fata partidele ca de obicei si Sosoaca suprema, va spala astia pe creier mai tare decat oculta mondiala.
   Oricum nu ati rezolvat nimic, dupa ce v-ati luat bot in bot cu covidul.
   Am revizuit statistica de sosocati mierliti de la 300 pe la vreo 400/zi pentru saptamana viitoare.
   Va doresc succes si sper sa nu va parliti si saptamana viitoare prin vreun spital, ca nu a venit inca craciunul.

  • Altul care crede ca „waxer” inseamna ce crede el… doamne … puneti, fratilor, mana pe o carte ca va faceti de ras. Si cand insultati folositi cuvinte gresite… sunteti vai de capul vostru.

  • @ imi pasă
   IsteȚuȚule, habar n-ai tu cat am trait eu si am muncit in țări de limbă engleză…hai sa-ti zic numai de St.Lawrence Gap din Barbados.
   De faimoasa ceară WAX Albina ai auzit ?
   Știi expresia, Istețuțule ?😂😂😂

 53. Să credeți dvs. că așteptăm ca proștii finalul de mandat al impostorului suprem!

 54. Sincer, as propune ca in spitale sa mai fie tratati de Covid doar cei vaccinati care de exemplu din cauza altor comorbiditati, au ajuns sa aiba tot o forma ce necesitata spitalizare. Nevaccinatii sa fie tratati de google, de biserica.

  • Și atunci ar fi corect să nu mai plătesc taxe, nu?

  • Corect ar fi sa fie o coplata la numarul de zile de spitalizare + medicamente – pentru toti.
   Dar daca nu apuci loc pentru ca sunt toate ocupate , sau nu ai nevoie ca te taatezi acasa, nu e nici o plata, fara suparare.
   Daca nu ai bani, lasam locul la unul care plateste coplata, pana te imprumuti si faci rost, sau poate nu mai e nevoie.

   Dar cei vaccinati sa aiba o scutire la coplata, pentru ca au facut un efort sa reduca costurile deja.

 55. Ți se face scârbă când vezi cum naivii sunt transportați la grămadă de acești instigatori la ură care nu doresc nimic altceva decât să profite politic de pe urma celor mai grotesti manipulări, manipulări cu care nici psd nu are curaj să se afișeze ….

  Ți se face scârbă … poate nici 10% din cei care protestează au un argument, restul sunt manipulați prin cele mai grotești instigări la ură, anti știința, anti medicina, anti orice, doar că acești borfași penali ( zădărnicirea combaterii bolilor ) care îi manipulează să profite …

 56. Masca protejeaza pentru a nu infecta, nu pentru a nu te infecta. Acesti ticalosi lipsiti de respect fata de semeni si copii ar trebui sa dispara din politica.

  • Susțin. Chiar dacă sunt împotriva vaccinului obligatoriu. E valabil și pentru vaccinatii anti masca, ceea ce ai spus. Sper ca ești de acord. Și nu numai pentru politicieni

  • Sănătatea ta nu e responsabilitatea mea, prostovane!

  • Ia spune Ioane, la fel e si in cazul hiv, hepatite si alte boli comtagioase? La fel de senin ai accepta sa fi infectat de altul pt ca „sanatatea ta nu era responsabilitatea lui”?

  • Haha, Da, la fel cu toate bolile, eu mă protejez pe mine și tu te protejezi pe tine. Dacă ești isteric te ascunzi în beci și stai acolo în loc să ai pretenția să-mi fie mie îngrădite drepturile și libertățile constituționale.

 57. E plin site-ul ăsta de idioți utili care pun botul la propaganda globalistă și se cacă pe ei de frică din cauza unui virus cu rata mortalității de 1% ca și gripa.

  • Poate la altii vaccinati este sub 1%, la noi a depasit 3%, sunt cateva zile diferenta intre infectari si decese, cum la ATI nu mai avem locuri, fiecare crapa pe unde poate.
   O sa vedem in curand decesele pentru cele 11k de infectari de zilele trecute.

  • Unde ai citit asta?Pe fb

  • Iertati-l pe John. Tatal lui a facut vaccinul cand era tanar si a ramas steril pentru trei generatii 😂

  • John n-are cum sa ramana gravid ca pe el nu il fertilizeaza nimeni.

  • Vaccinați-vă până faceți spume la gură, istericilor!

  • Iei tu covid si te calmezi.

  • DA JOHN fricoşi de numa,mia scris mie un domn George şi după calculele lui trebuie să moara 400000 de persoane dacă a făcut calcule cum fac pe hîrtie cu infectarile ,,,,,, DA EXISTĂ COVID DAR SĂ NU DRAMATIZÃM ŞI SĂ ÎL TRANSFORMĂM ÎN CIUMĂ.

 58. nu merita titlul de tefeleu!

 59. Dupa ce a tacut chitic toata ziua si NU a spus un cuvintel depsre protestele masive ANTI-Guvern din capitala si marile orase, zombiliticul a reactionat acum pe Facebook, ca de obicei: a anuntat ca impreuna cu Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa lanseze un nou Program: „Romania esuata”!
  In prima sedinta de guvern va veni cu o prima varianta!
  Succes, zombiliticilor!!!

 60. Stati in case baieti……sa vedeți la iarna când o sa va aduceți aminte de Ceasca…..atunci nu ne dadea caldura…..acum o sa o oprim noi ca nu o sa avem bani pentru facturile exorbitante……ce ma mai distrez……benzina aproape de 7 lei…..energie electrica mult mai scumpa, gaze la fel, preturile au explodat si noi stam în case si radem de aia……asta este romanul…..sa trăiți bine!
  PS…..înseamnă că Bucurestenii au bani tata de nu ii interesează…..

  • Orice miting împotriva guvernului și a lui Iohannis e deturnat de Sosoaca,Simion și AUR.De aceea acest guvern poate face orice.

  • Daca scoti un pic capul din pamant si te interesezi ce se intampla in jurul tau, o sa aflii ca aceasta crestere de energie electrica si de gaze este la nivel mondial, iar spre deosebire de noi, in UK nu mai au combustibil deloc din cauza crizei de aprovizionare ca ar da aia nu 7 lei, 30 lei/litru doar sa aiba cu ce sa sa-si alimenteze masina.

  • Domn Alex….suntem producători de energie electrica …..asta ca ni le a făcut Ceasca, sau sub comanda lui….gazele nu prea mai sunt ale noastre ca au fost moneda de schimb ca sa intri în UE…..despre ce vorbim? Eu sa scot capul sau tu?

  • Păi bineinteles ca bucurestenii au bani!
   Cum să nu aibă dacă majoritatea bugetarilor din țară aici sunt?! Și e vorba de bugetari de luxe aici, nu de ăia „amărâți” din provincie!

 61. Nu va vaccinați ca doar asta a vrut Bill sa rămână cu românii și cu bulgarii? Nu? La fel nu vreți certificat nu îl luați. Dar de, YouTube e mai puternic decât orice dovezi. Am prieten care a fost resuscitat de 10 ori a stat 6 săptămâni in coma și acum învață sa vorbească și sa meargă din nou. Habar nu aveți ce vorbiți sper doar sa nu treceti vreodată prin ce au trecut alții.

 62. Hai sa vedem câți fac covrig de la protestul de azi . Pariu că niciunul care a participat , nu va face ?:))))

  • Și marmota învelea ciocolata în staniol 🤣🤣🤣

  • Pariu!

   Pune aici lista cu numele tuturor participanților + data nașterii, ocupația, adresa și numărul de telefon.

   Poate covrig nu or să facă, că sunt mulți care habar n-au cum se face un aluat, dar Covid cu siguranță!

 63. Rata de 8.24/1000 de locuitori reprezinta sub 1% ! Asta este pandemie?🤑🤔

  • Mai sunt si altii care sunt infectati si nu declara la dsp, mai pune un 2 la mie si ai facut acel 1%.
   Unii mai pesimisti spun ca numarul real ar fi dublu.

 64. Mda, neocomunistii protestează si dau vina pe UE pentru toate. Din pacate ne facem iar de râsul lumii. Tarile civilizate si responsabile si-au vaccinat oamenii, care au inteles ca lockdown-urile si restricțiile nu sunt bune pentru trup si minte. Romania inca mai crede ca cineva ii vrea raul si ca mereu complotează impotriva ei. Stiti voi…partidele comunistoide gen AUR, PSD si mai nou PNL. Dușmanul „extern”.

 65. Daca nu ne respectati o sa iesim 150 de mii in strada!

  • daaaaaa cum sa nu nebunilor! 🚑🚑🚑🚑🤣🤣🤣🤣

  • 150 000 de neuroni? Si asa cifra pare umflata.
   Inseamna ca fiecare dintre voi e posesorul a 0,0000000000000000000000000000000000001 neuroni
   Cam mult pentru un haurar.

 66. Dati-le urmatorul test iar daca macar 1 (UNU) il trece nu ii mai fac analfabeti functionali :
  24:2(3+1)=

 67. Lasă să fie proteste…poate termină odată cu minciuna asta de covid.ce pandemie e asta când în oraș la mine din cca 500de locuitori nu știu dacă sunt 10morti de acest așa zis virus;asta luat în calcul de la începutul pandemiei până acum.au mers oameni în spital cu alte afecțiuni și nu li sa administrat medicația pt.afectiunea de care sufereau că se temeau tâmpiții de doctori de covid…și uite așa au murit oameni cu zile.pe acești oameni ei i-au trecut la decedați de covid,câtă minciună pe plan mondial…se urmărește împuținarea populației nicidecum protecția ei.cum sa mai poți crede că vaccinul(care nici nu e vaccin)te poate ajuta sa scapi de infectare?!fiecare face cum crede și suporta consecințele…

 68. sosoaca ridica prostia la nivel de arta Zice : vaccinul sterilizeaza pina la trei generatii !!! pai daca sterilizeaza cum apar alte doua generatii dupa prima sterilizata ??? asta dovedeste ca latratul ei este nefondat si prostii o cred si cred pe pielea lor

  • Ești simplu la minte. Infertill poți fi din naștere,dar frații tăi să nu fie. Deci,ca exemplu,din 4 frați, doar doi pot face copii. La fel, din acei copii,unii pot fi infertili. Deci, infertilitatea,ca orice boala genetica,se poate transmite pe mai multe generatii

 69. Băi cîțofrenicilor, Marea Uniune IEuropeana a precizat clar și fără echivoc că este INTERZISĂ atât vaccinarea obligatorie, cât și tratarea diferențiată a cetățenilor pe criteriul vaccinat/nevaccinat. Prin urmare, impunerea de restricții diferențiate este ILEGALĂ.
  În condițiile în care lui superman cîțone i se frânge pelerina de lege, protestul public rămâne singura soluție pentru cetățeanul furat de drepturile lui inalienabile.
  „When the injustice become law, rebellion become duty”
  Așa că să ne pupe oblu in dos toți cîțofrenicii și analfabeții funcțional, care nu pricep că vaccinarea e una, dreptul cetateanului e alta.

  • asa este cand stai cateva ore intre vuvuzele, unde este vaccinarea obligatorie?

  • Vaccinarea este practic obligatorie in Franta pentru angajatii publici, in Italia pentru toti angajatii (inclusiv la privat). Consecinta nevaccinarii este desfacerea contractului de munca.

   Se pregateste si la noi pentru cei din domeniul medical, deocamdata. Dar asa incepe peste tot, e acelasi scenariu.

   Toti vaccinistii incearca sa ne abureasca cu „nu e obligatoriu”, dar de fapt este sau e pe cale sa devina, pentru absolut toata lumea, inclusiv copiii. Dupa aprobarea de urgenta a vaccinului la cei mai mici de 12 ani, va deveni obligatoriu si pentru ei.

  • @AB, cand ai spitalele pline si nu mai unde sa ii pui pe sosocati, incepi sa te gandesti la restrictii si obligatii de vaccinare, in primul rand personalul medical si alte institutii care sunt importante pentru functionarea statului.
   Daca nu vrei sa faci parte din linia intai poti sa pleci acasa din acel sistem obligatoriu de vaccinare.
   Si la privat este pe muschii lui, daca nu iti convine, te angajezi paznic la oi si la revedere.
   Daia nu mai plang eu ca voi muriti de foame ca nu vreti sa va vaccinati… 🤣🤣🤣

  • Deci demonstrezi singur ca minti si dezinformezi cand spui ca vaccinarea nu e obligatorie.

 70. @ Jay

  N-ai inteles nimic, baiatule! Si nu intelegi nici democratia.

  • Sa mi-o sugi democratic @Bughisor. La voi democratia este pe stil rusesc. Preferați sa ardeti in spitale si sa muriti de Covid decat sa va vaccinati. Păcat….

 71. In Suedia populatia vaccinata este de 67%. Ti-am mai scris odata. Poate pricepi de ce, in unele tari restrictiile sunt mai reduse. Insa te inteleg. Dacii au avut Covid? N-au avut.Suntem neam de daci? Suntem! Logic ca nu avem Covid. E bine?

  • Pt John ,nici dacă 100% ne vaccinăm nu scapăm, citeste mai sus, vaccinați 75% dupaia nu că trebuie certificat verde că este varianta delta.Ce sînt manipulările aste, trezestete sàu îti place să fi pus la caruță şi biciuit?????

  • Este 120 milioane

 72. AR TREBUI TOTI IDENTIFICATI SI CaND SE VOR PREZENTA LA SPITAL CU COVID SA FIE REFUZATI

 73. Bai fratilor am si mai multe puncte de vedere pe care vreau sa le exprim:
  1. Nu va mai enervati cu cei cativa spalati pe creier care mereu comenteaza pe aici, unii platiti altii intr-o mare eroare. Cred ca va dati seama ca e vorba de cativa postaci care apar cu zeci de nickname-uri diferite;
  2. Pun pariu ca din cei 15000 mai bine de 80% habar nu au de ce au venit, au fost platiti si adusi. Cine sta in spatele lor e foarte simplu: alianta pentru prostit si spalat creiere PSD+AUR. Vad pe aici si chiar si in alte editoriale ca cica AUR este singurul partid care apara credinta romanilor si pe ei insusi. Ca sa crezi asa ceva inseamna ca esti si naiv si dus cu pluta;
  3. Vis a vis de procentul de vaccinare al romanilor 30% fata de cei nevaccinati de 70% tin sa va aduc aminte ultimele studii in care 60% dintre elevii romani sunt analfabeti functionali. Si mai mult, uitativa cat de multi romani sunt adeptii teoriilor conspirative de gen: Soros, vaccinul creaza impotenta pentru trei generatii, va introduce cip, pamantul e plat,….etc. In conditiile astea ne mai putem mira ca suntem in coada Europei la vaccinare si la o diferenta mare intre procentele celor vaccinati?!
  4. Eu am o propunere simpla. Un ordin guvernamental prin care cei care nu se vaccineaza dim motive diferite de cele medicale( adica nu le este permisa vaccinarea din cauze medicale) daca ajung sa se imbolnaveasca de Covid si nu mai pot respira sa aiba 2 alternative: prima, sa nu le permita accesul la ATI pentru ca oricum ei nu cred in existenta virusului sau, a doua varianta sa plateasca spitalizarea. In plus daca se dovedeste ca unul nevaccinat a imbolnavid mortal pe cineva sa raspunda penal.Si cu asta am multumi pe toata lumea.

  • Bai oarecare, tu chiar nu ai cu ce, nu de duce trotineta, esti mai incet ca un buldozer. Du te nana si ne lasa! Si ce ar fi daca nevaccinatzii nu ar mai plati asigurarile de sanatate, unde se vor mai vaccina prosti ca tine, ca se vor inchide spitale, plus ca doctorii de familie vor fi cam someri!

  • Este unul singur, cel care ti-a si raspuns mai sus. Pierdere de vreme cu el.

  • erbiciclu , prost esti tu ca nu te vaccinezi. Voi ar trebui sa platiti de 10 ori mai mult asigurarile de sanatate plus munca in folosul comunitatii. Voi sunteti cei care umpleti spitalele si le dati batai de cap medicilor si sistemului sanitar din cauza ca sunteti inapoiati si batuti in cap.

  • Bay @Andrei eu propun ca navaccinatzii sa nu aiba acces la vaccin fara „ceferticatul verde”. Ce zic, merge? Si vezi ca sansa mea sa mor de karkalete este de 0.11 %, sansa ta sa faci o auto imuna nu se stie, ca momentan suntetzi porcusori de Guineea, sau soareci de laborator! Ia fii atent aci: tic tac tic tac! Vezi ca „Pfarizer” a zis ca nu se termina, si mai vin vreo +infinit doze, poligonule de tragere care esti!

 74. Ce exemplu dau partidele politice din Parlamentul Romanie care protestează prin.liderii lor.Exista un efect de turma.Aratati o tara civilizată unde pliticienii pentru obținerea de capital electoral fac orice numai pentru ei sa fie bine in detrimentul interesului general

  • Pestele de la cap se-mpute. Asta e rezultatul conducatorilor „exemplari” pe care i-a avut Romania pana acum. Niste hoti oportunisti.

  • @Un oarecare

   Gândirea ta e cam „nazi” nu crezi? Așa a început și Hitler! Deși nevaccinatii nu au „încă” un semn galben cusut pe piept observ în comentariile voastre, de mai sus ca nu „v.ar deranja” sa faceți un pic de „croitorie”.
   O mica observație statistica: în lume mor anual de TBC peste 1.4 milioane oameni dintre care cam 235 de mii sun copii. Dar deoarece majoritatea mortilor si a copiilor morti sunt în tarile sărace nu intereseaza pe nimeni. Și spun ăsta în cunoștință de cauză că tata al unei fetițede 4 ani depistate cu TBC . Covidul pe langa TBC este ca un guturai pe lângă pneumonie și spun ăsta în cunoștință de cauza.
   Retine: de TBC mor sute de mii de copii anual.
   Câți copii mor de Covid anual poți sa.mi spui?
   .Așa ca las.o mai moale cu postarile „nazi”ca nu.ți fac cinste.

  • Îmi pare rau pentru situația ta.
   Pe Wikipedia scrie că o treime din populația globului are bacilul TBC. Ar trebui sa fie dezastru,dar nu este. La noi, in sat, cunosc o familie in care tatăl a avut TBC. Nevasta și 3 copii n-au nimic,sunt mai zdraveni decit altii

 75. Tinand cont ca s-au vaccinat putini romani si toti umbla brambura prin oras eu as propune inchiderea granitelor pana in primavara fara restrictii sa vedem ce se intampla, sa le dam astora ce vor ca alta solutie la astia nu ai ca de convins nu ai cum.

  • Pai germanica a inchis granita pentru nevaccinati deja, ii pune sa stea in carantina 10 zile, suntem pe lista rosie si o sa ne izoleze si restul. Nimeni nu vrea sosoci.
   Fiecare pasare pe limba ei piere.
   Nu ne agitam, au umplut spitalele, crapa prin curtea spitalelor deja, au inceput sa arda prin spitale si cum vine frigul or sa arda si altele, au pus sistemul sanitar in cap, nu se mai fac operatii, am ajuns la limita dar nu este de ajuns.
   Singurul rezultat se va vedea in mica mortalitatea de 3% pentru cele 11k de cazuri, probabil de maine, poimaine, o sa vedem 350-400.
   Imunizarea naturala e cea mai buna, asta am vrut asta avem.

  • S-a terminat culesul de sparanghel. Pana la urmatoarea recolta de cules 10 zile carantina daca vrei sa vizitezi fara sa muncesti :))

 76. maicuta surogata, ocrotitoarea fascisilor gen pantazi, care se panicheaza cand vede multi-civili-si-fara-masterat

  Sa va intre bine in cap: vaccinul este necesar penru ca ajuta si protejeaza. Dar pe oamenii protejati ii roade foarte mult ca alti oameni raman neprotejati. In parte, e faza tare ca oamenii protejati se simt in fundul gol in fata virusului, de protejati ce sunt. Si atunci, protejatii trebuie sa ii forteze pe neprotejati sa se protejeze, primind injectia care deja i-a lasat in fudul gol pe protejati.

  Dar cel mai mult ii intristeaza ca si-au oferit deltoidul pentru binele omenirii, si mai ales a nevaccinatilor, si uite ce porci e untermenschii astia. Apoi ne miram de ce lumea ne striga „hitler”.

 77. Maria BAI VACO NU MAI SUNT RESTRICTII IN TARILE UNDE S-AU VACCINAT 70%-80% DIN POPULATIE SI S-A ATINS IMUNITATEA DE GRUP

 78. Vaaaai, ce de proști! Nu vor să se vaccineze să nu o facă! În curând vor fi mai puțini proști în țară! Să o asculți pe Șoșoacă??? Prost scrie pe fruntea ta! Sănătate tuturor!

 79. Domn Mihai…..suntem producători de energie electrica …..asta ca ni le a făcut Ceasca sau sub comanda lui, cum vrei….gazele nu prea mai sunt ale noastre ca au fost moneda de schimb ca sa intri în UE…..despre ce vorbim? Eu sa scot capul sau tu?

 80. Cand vezi pe strazi o asa adunătură de romani cu suflete inchistate, cu minti intunecate, limitați din toate punctele de vedere, esti hotărât sa pleci din tara asta frumoasa, sa scapi de asa specimene.

  • Mai repede.

  • Asa este, decat sa faci cumva vreo alergie la pareri diferite si sa-ti creasca pene pe curcubeu, mai bine sa pleci cat mai rapid.
   Mult succes!

  • De ce sa plecam noi? Sa plece ei in Rusia ortodoxa si democrata. O adunatura de tradatori, otrepeke putiniste,aplaudacii puscariasului Dragnea. Ce e trist e ca autoritatea Statului nu mai exista, jandarmii de teama stigmatizarii, pe modelul 10 August, fac anti-joc si dau sentimentul acestor antropoide inepte ca sunt eroii din Iliada. Nu sunt din pacate decat niste manipulati jalnici si frustrati social, care duc dirul pomenilpr pesediste

 81. Nu e de glumit. Astia reprezinta majoritatea in Romania. Majoritatea romanilor nu s-au vaccinat si nu vor sa se vaccineze din varii motive. Astia sunt cei care ingroasa randurile la ATI si la BOR. Romanii cu putin creier au fost inspirati ai au plecat din Romania. Au ramas doar spalatii astia pe creier de catre BOR, prostimea, pleava societatii, un blocaj in fata modernizarii si emanciparii ale acestei tari. Nu trebuie sa avem mila de astia care se imbolnavesc de Covid si ajung in stare grava la spital. Trebuie trimisi direct la catredala mantuirii neamului , nu la ATI. Sa ii trateze preotii, nu medicii. Selectie naturala.Doamne ajuta !

 82. Ce trist… Ai un creier da’ n-ai ce face cu el…

 83. Selecție naturală.

 84. Esti bucuros Iohanis?… fortezi masurile anticovid impotriva directivelor UE ca sa abati atentia oamenilor de la ce se intamla de fapt in tara asta… marele jaf national este este prioritatea ta, asa ca orice metoda de acoperire este bine venita… iar ai dat cu crosa-n balta!

 85. AUR are succes deoarece e singurul partid politic ce se opune restrictiilor, ascultand disperarea majoritatii romanilor ce nu vor restrictii.

  Guvernantii au fost pusi acolo pentru a sluji interesele romanilor, iar interesele majoritatii romanilor sunt impotriva restrictiilor si a vaccinarii . Guvernantii ar trebui sa mai asculte si ce vor cei de la care au primit votul.

  • „disperarea majoritatii romanilor ce nu vor restrictii”
   Exact, bine zis, AUR reprezintă „majoritatea românilor ce nu vor restricții”.

   Dar câți români sunt reprezentați de acest hAUR?
   Îți spun eu: în jur de 500.000 de români! 9% dintre cei prezenți la vot!

   Și voi, cu 500.000 de votanți REALI, vreți să vă impuneți să-i conduceți pe restul până la vreo 18 milioane??
   Ție nu-ți dă cu virgulă, pentru că ești trollache muscowit, dar mai suntem și alții care nu ne luăm ora exactă din Kiseleff 6 și putem gândi pentru noi.
   Panemaieși diferența, tavarișci Evghenii?

 86. In 2021 sa mai crezi in minciunile politicienilor corupți care au distrus toată țara timp de 30 de ani…este sindromul Stockholm. Aceiași indivizi vor sa credem că toată vara, când erau 10 nespălați pe metru pătrat pe plajele din Romania, erau 0 cazuri. Acum, după congresul PNL, virusul și-a terminat concediul și face prăpăd. halal ! Va joaca ăștia pe degete cum vor ei.

 87. E dreptul vostru să nu purtați mască? Dar să fiți tratați (nimeni nu știe unde, că locuri n-or să fie dacă vă îmbolnăviți toți!), că de-aia plătiți asigurări, nu? Acuzați medicii de conspirații mondiale, universale, că-s unii care vor să vă țină cu „botnița” pe față și să vă injecteze cu 5G, ca să… nici voi nu știți de ce, dar așa o zis la televizor, deci trebuie să fie adevărat!
  Iar apoi, când vaccinații primesc unele drepturi în plus, începeți cu „DESCREMENAREEE!!”, în vocea aia de maimuță turbată în live-uri pe Facebook… Că de ce ăia au voie să meargă la restaurant, iar voi nu?

  Păi, olivisterilor, nu e discriminare nici când Poliția nu vă dă voie să conduceți fără permis sau ne-băuți?
  Nu e dreptul vostru să vă faceți mangă, să vă suiți la volanul unei mașini de câteva tone și să intrați pe trotuar să mai omorâți pe cineva? Asta e, ăia care-au murit nu mai aveau zile. Așa o vrut Dumnezeu! Și precis ăia morții ascultau muzici satanice!
  Asta nu mai e discriminare, „discriminaților”? Să nu mai existe nicio regulă, ca să nu vă simțiți voi discriminați!
  Și cu vaccinul, mai există unii care au contraindicații medicale să nu-l facă! Medicale, nu șoșocale! Și ăștia pot fi îmbolnăviți (și omorâți!!) de unul de-ăsta „discriminat” să poarte mască, dar care își știe drepturile și nu respectă nimic, pentru că… șoșoc!
  Astea-s drepturile voastre, anți-lor! Să puteți omorî pe cine vreți, fără să fiți trași la răspundere!

  Nu vreți mască? Nu vreți vaccin? N-aveți decât!
  Dar nu veniți în comunitățile civilizate, să vă impuneți voi drepturile voastre, talibanilor!
  Și, mai ales, nu veniți la spital să vă facă „dictatorii medicali” bine, după ce v-ați opus din toate puterile! Faptul că plătiți (oare?) o contribuție la sănătate, nu vă dă dreptul de a vă comporta ca niște mici kimjongili și să spuneți că voi aveți drepturi! Contribuția aia la sănătate nu vă acoperă cheltuielile cu spitalizarea, și asta n-o mai spuneți niciunul!
  Dar voi vreți să fiți însănătoșiți, pentru că… „voi are drepturi”!

  • Generalizezi aiurea, debitezi aproape numai inepții, doar crezi ca intelegi ce se întâmplă.
   Pe scurt : ai o mentalitate de sclav !

  • Corect, dar oricate argumente le dai, vin cu absurditati de genul, cifrele sunt din pix, ati-ul nu este full, te-ai vaccinat ce iti pasa tie, vezi tu ce patesti peste 5 ani, big pharma face banii….
   Este o discutie intre surzi.
   O sa pierd 5 minute din viata sa ma uit zilnic peste cifre si sa imi vad de viata mea.
   Am obosit sa incerc sa schimb mentalitati care nu se pot schimba la niste analfabeti.
   Asta este tara in care din pacate am ales sa raman.
   Sosoci succes! O sa aveti nevoie.

  • CORECT

 88. Ar fi interesant de aflat, dacă organizatorii au toate avizele necesare pentru acest miting. Că dacă nu au, mâine ar trebui demis Bode de către Câțu, Câțu de către Ficus, Șoșoacă, Simion și Târziu de către Parlamentul țării. Dacă au, și e totul Ok ca și aprobări legale, trebuie schimbată legislația sanitară în cazurile de pandemie. Făcută o curte marțială pentru cei care ucid oameni nu ca virușii ci ca instigatori la nerespectarea regulilor sanitare.
  Dar asta nu se poate deocamdată. Așa că-l așteptăm pe Superman să o arunce în văzduh pe Șoșoacă și s-o pulverizeze, pe Simion și Târziu să-i transforme în stane de piatră. Și el în final , pe un cal alb , cu paloșul lui să distrugă coronavirusul pentru totdeauna. Sau să-și dea demisia, că e mai simplu…

 89. Intr-o țară plină de slabi mobilați la mansardă oamenii cred în popi, facebook și sosoaca. Ce să ceri unui popor plin de analfabeți și analfabeți functional? Ei ar citi săracii niște studio medicale, dar nu pricep. Așa că își iau lumina de pe Facebook de la popopropagandiști d-al de Aur, plătiți de Rusia cu 3 lei, că ei oricum sunt niște slăbani și de bucura la banii ăștia ca-si mai iau un Pet de Ciucas și un pachet de țigări fără timbru. Ca și agariciu ăsta Simion ce istoric are? Un agarici de suporter ultras. Ce soartă tristă avem….

  • Românii se închină doar lui Dumnezeu, nu președintelui ori dictatorilor mincinoși care distrug viețile oameniilor.
   RESPECT TUTUROR OAMENIILOR CARE SE UNESC ȘI LUPTĂ PENTRU OPRIREA DISTRUGERII VIEȚILOR ROMÂNIILOR.
   RESPECT TUTUROR JANDARMILOR, POLIȚIȘTILOR ȘI ARMATEI PENTRU CĂ SUNT ROMÂNI ADEVĂRAȚI, SUNT OAMENI, PENTRU CĂ SUNT ALĂTURI DE POPORUL ROMÂN ȘI PENTRU CĂ RESPECTĂ DREPTURILE LEGALE ALE OAMENIILOR ȘI NU DAU AMENZI FORȚATE DE PARLAMENTARII HOȚI ȘI MINCINOȘI, PENTRU CĂ SUNT DEMNI DE POPORUL ROMÂN 🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩
   Vaccinul NU ESTE CORECT SĂ FIE OBLIGATORIU, nu cu forța pentru că oamenii au dreptul legal să hotărască pe propria decizie a fiecăruia. Cei vaccinați pot transmite virusul foarte rapid și se pot îmbolnăvi de nenumărate ori chiar dacă sunt vaccinați.
   Într-un comentariu o fost de plămâni distruși de covid și nu o spus nimeni că respectivii plămâni puteau să fie distruși de mulți ani în urmă de fumat țigări, de TBC, de o răceală bronșită ori pneumonie și căruia dacă primea tratamentele corecte și reale pentru că se putea trata, însă nu li se dau tratamentele corecte și corespunzătoare multiplelor probleme pe care le au pacienții nevinovați.
   Fiți cu grijă dragi oameni și nu cedați manipulării și minciunilor pe o încearcă să o pună.
   Marea Britanie Anglia, Suedia, Norvegia și foarte multe alte țări puternice și mult mai mari decât România au hotărât că vaccinul nu este obligatoriu și nu îi forțează pe oameni cu manipularea și minciuna.
   RESPECT ȘI UNIRE ROMÂNIA 🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩

  • bota plimba ursul cu prostiile tale . mergi si pupa mostele de zor .

  • Bota, nu pricepi nimic.
   In primul rand vaccinul nu este obligatoriu. Nu te ia nimeni cu forta sa te vaccineze.

   Vaccinatii transmit mai greu covidu ca unu nevaccinat.
   Peste 90% din morti sunt nevaccinati. Peste 70% din infectati sunt nevaccinati.
   Aia vaccinati fac in general forme usoare. Astea nu fapte dovedite si la noi si mai ales in tarile cu rata mare de vaccinare. Acolo nu mai este nevoie sa se numere cate paturi mai sunt disponibile la ATI asa cum se intampla la noi din cauza astora ca tine.

   Dai exemplu alte tari din vest mai „puternice” ca Romania. UK – 66% rata vaccinare doua doze, Suedia – 61% cu doua doze, Norvegia – 68% cu doua doze.
   Si mareata Romania – 28% cu doua doze.

   Mai sunt si alte tari in vest mai „puternice” ca Romania: Franta, Germania, Spania, Portugalia, …
   Avem si in est tari mai „puternice” unde e haos: Rusia (29%)

  • ce-ai patit jiji ? nu mai esti credincios ? esti si destept ? de pe la IFR probabil ,scolit acolo ca mai toti parlamentontii den romanica, esti si ‘telectual dupa cum se vede

 90. 15000 dacă înmulțești cu pi (adică 3.14). Și în alta ordine de idei, de unde bani pentru publicitatea AUR ??.

 91. Protest politic!
  Protestați fraților pentru:
  autostrăzi , pentru curățenie în sectorul 1 și nu numai, pentru creșterea prețurilor la orice, pentru construirea de spitale, pentru canalizare și apă potabilă la sate și orașe, pentru racordarea caselor la energie electrică, s.a
  Nu vezi comentarii aici decât pe politică, daca va uitați sunt articole unde nu exista un comentariu, chiar daca este vorba de faptul că într-o comună nu exista iluminat public , apă și canal.
  Mai ieri cei care protestau erau susținătorii ciumei galbene acum sunt impotriva lor că nu vor sa se vaccineze.

 92. România pe locul 5 in lume și pe locul 1 in UE la rata de vaccinare sub 30 %.
  Portugalia 87% vaccinați, Danemarca si Norvegia vor renunța la restricții pentru că s-au vaccinat și se pregătesc pentru Târgul de Crăciun.
  Concluzia o trage cine înțelege situația!!!

 93. @ Budy,

  Pai da dar ei au fost in restricții noi eram la mare sardine.😀😀😀👏

 94. Se știe că votez Usr-Plus.

  Dar în ceea ce privește acest protest, mi se pare perfect justificat și legitim, din moment ce cu puțin timp în urmă au fost legale :
  – Congresul Pnl
  – Untold
  – Neversea
  – Pelerinaje la moaște, etc.
  cu zeci de mii sau chiar sute de mii de oameni, fără vreun certificat în unele cazuri, sau testul a fost valabil.
  Să vii acum să interzici unei persoane testate să iasă din casă după ora 20.00 sau să facă sport în sală este demța supremă.

  Doar niște fanatici cu ochelari de cal mai pot susține restricțiile actuale, care nu au nicio logică, bun simț, și sunt complet ilegale.
  Aveți aici motivarea Curții de Apel Cluj, dacă sunteți capabili să înțelegeți :
  stiripesurse.ro/motivare-devastatoare-pentru-guvern-curtea-de-apel-cluj-explica-de-ce-starea-de-alerta-si-restricti_2023869.html

  • Daca asa face Sosoaca cand i se interzice dreptul la sala de sport, as fi curios cum o sa faca cand i se interzice dreptul la shaorma!?
   🤣🤣🤣

  • votezi pe dracu . votezi aur se pare ca si ceilalti useristi naivi .meri si tu la moaste si evengelii pupate de zor .

 95. As dori ca Arafat și Câți să plece din politica.

  • Spitalele nu le vrei dărâmate, școlile nu le vrei distruse? .. ca în felul ăsta să se oficieze controlul total al borfașilor fara scrupule asupra analfabeților!

 96. Pe unele canale TV erau doar 2000.Oriucum de reținut linșajul mediatic al TV-urilor de scandal(desigur nu o sa vezi mizerii din astea pe la ProTv sau Prima).Se înțelege de la sine că acest PM Câțu nu e pe placul mafiei PSD care se pricepe la regii din astea (vezi mineriadele) ,ieri mai din umbra desigur….A găsit PSD unealta perfecta de manipulat in stil putinist :AUR
  Desigur oamenii au voie sa protesteze,sa aibă păreri diferite dar când evidențele arată că vaccinarea e mult mai puțin periculoasa decât nevaccinarea (adică mori mai degrabă de Covid nevaccinați decât din cauza vaccinului) nu înțeleg de ce atât freamăt….In Franța ,cu tot scepticismul lor sunt vaccinați peste 90% și se întorc la servici și la normalitate.Si alte țări civilizate la fel.Nu au nici un val4…Noi din cauza unor indivizi ca ăștia săraci cu duhul stăm iar prin spitale ,cu economia pe butuci,închiși în case și cheltuim o grămadă de bani sa-i salvam pe ăștia care nu merita nici o aspirina din banul public !Altceva ce nu va mai convine ?Că a scumpit tataucul și prietenul vostru de la răsărit gazele ?

  • In Romania au murit 1000 de oameni la proteste o singura data, cand pe romani i-a manipulat Europa „Libera”. Prefer putinism de sambata seara unui masacru cu tancuri pe strazi.

 97. E cazul sa terminati cu impartirea oamenilor in vaccinati si nevaccinati ( sau buni/rai, inteligenti/stupizi, responsabili/iresponsabili) si alti termeni puerili si sa intelegeti ca astia de la putere isi bat joc de toata lumea.
  Nu imi amintesc ca la Revolutie, de pilda, sa fii iesit intelectualii la proteste.
  Protestele sunt un drept fundamental, indiferent de ce crede o parte a populatiei. Sau voua va convin restrictiile astea ilogice?

 98. Vaxxinistilor, de ce va e frica? Ati facut 3 doze, ce treaba mai aveti? Mergeti liberi, nu purtați masca, sunteți imunizați. Nu vad unde e problema…

 99. Legiunea lupilor??? bănuiesc ca sosocata este și sefa haitei,,,

 100. O intrebare…daca cineva pute a…are dreptul sa intre unde vrea,sau i se restrang drepturile daca-i interzic intrarea?

 101. România, așa cum arată toate cercetările efectuate anual în UE, este ultimul sau al doilea în ultimii ani în toate clasamentele sociale din Europa de ani de zile: sănătate, reciclare a deșeurilor, venituri, cheltuieli de cercetare, inovație industrială, speranță de viață și în special educație. În schimb, se află în prima poziție în ceea ce privește corupția, numărul de biserici pe locuitori, decesele provocate de accidente rutiere. Având în vedere acest lucru, nimeni nu poate fi surprins de nivelul scăzut de vaccinare.

  • @Claudiu,
   Ai dreptate!!!
   Pai pe Facebook este multă dezinformare și fakenews iar tantalaii care asculta doar manele ce sa creadă.
   Am văzut mai sus că Danemarca și alte state ies din restricții și se pregătesc de Târgul de Crăciun, pai ei sau vaccinat frateee 🤪

 102. Studii recente au arătat că cu cât nivelul de educație este mai scăzut, cu atât sunt mai puține persoane vaccinate. Acesta este motivul pentru care țările mai educate (țările nordice etc.) au o rată de vaccinare mai mare

  • @Claudio,
   Am înțeles pai și Portugalia cu 87 % populație vaccinată acum o lună, acolo nu este Facebook ?!
   Exact ce spuneai lumea este educată, vezi la noi 40% din populație analfabeți funcționali( adică citesc un text și nu înțeleg nimic).

 103. Un roman moare la 8 minute!!!! Saracul de el! Dar cate vieti are acel roman de tot moare?
  Lasand gluma la o parte constat un lucru. Vad ca sunt aici o gramada de prosti care nu isi dau seama ca ne indreptam spre dictatura. A te vaccina (oare vorbim chiar de un vaccin? Eu stiu ca e doar un experiment inca neterminat.) sau a nu te vaccina e o obtiune personala. Nimeni nu poate obliga pe nimeni. Dar in momentul de fata o clica produce discriminarii sociale si segregare. Pe baza unui vaccin care nu garanteaza absolut nimic. Voi chiar uitati ce s-a spus? Cate garantii s-au dat. Si mai nimic. Constat ca aici sunt o gramada de indivizi cu memorie scurta si pelicula pe ochi (poate si in alta parte).

  • Aia care crapa la 8 minute sunt sosoci imunizati natural ar trebui sa ai o compasiune pentru compatriotii tai sosoci, noi vaxerii nu avem nici o problema.
   Noi nu suferim de discriminare, segregare, dictatura, chiar nu ne intereseaza.
   Nu va lasati, luptati pana crapati toti!

 104. văd aici o gloată de progresiști care de 2 ani apără distrugerea organizată a libertăților.

  30 de ani ne-am chinuit să limităm statul

  Acum sub pretextul unei gripe mediatizate isteric de medici mercenari și jurnaliști cumpărați la kilogram s-a creat un climat apocaliptic fix după congresul PNL desigur, să asigure lovitura de stat.

  nu vă faceti iluzii, dacă accepti că statul are dreptul să vă bage chestii in corp, maine o să declare violul legal. Orice e posibil, așa incepe o dictatură cu minciuni absurde.

  Minciuna cea mai crasă e că vaccinarea reduce riscul de infectare și reduce transmiterea. Dublu fals, vaccinații iau virusul și il dau. NU au un statul moral superior cetățenilor normali. Statul minte și să fals sentiment de siguranță unor oameni.

  In fine, să nu vă faceti iluzii că dacă v-ati vaxxinat scăpati de dictatură. NU! Israelul tocmai a făcut ca 1 milion de dublu vaccinați să nu mai aibă zertifikat verde pentru că n-au doza 3. Pe toti vă așteaptă doze for ever.

  Odată ce-ati acceptat să fiti violați, o să fiti violați mereu, doar știți că statului ii place, n-o să se oprească

  • Poate se termină oxigenul când ai sa ai nevoie de el. Atunci vorbim despre vaccin . Cu acul de seringă se face violul? Lasă-neeeeee!

  • Vaccinul anti-gripal. Se face in fiecare an in perioada rece cand gripa e activa. Adica „for ever”, daca vrei, si nu ti-l baga nimeni pe gat, il faci daca vrei. Imunizarea nu tine tot anul. Toti aia de mureau de gripa anii trecuti la noi erau nevaccinati. Macar nu erau asa multi in stare grava sa ocupe ATI-urile.

   Surpriza, dar pentru COVID e la fel (tot un fel de gripa). Vaccinul nu tine tot anul. Deci daca nu se inventeaza altceva o sa se faca sezonier si asta. Este stiut lucrul asta, nu-l ascunde nimeni (doar pentru tine pare surpriza).
   Problema e ca astia de nu-l fac blocheaza spitalele. Asta e de fapt si cea mai mare problema (pe langa sechele ce le poate lasa la cei vindecati).

   Vaccinatii transmit mai greu covidu ca unu nevaccinat (anticorpii existenti lupta impotriva virsului, la nevaccinati nu ca n-au).
   Peste 90% din morti sunt nevaccinati. Peste 70% din infectati sunt nevaccinati.
   Aia vaccinati fac in general forme usoare (adica nu blocheaza spitalele).
   Asta rezulta din datele stranse la noi si mai ales in tarile cu rata de vaccinare mai mare. Acolo nu mai este nevoie sa se numere cate paturi mai sunt disponibile la ATI asa cum se intampla la noi zilele astea.

   Noi ocupam ATI-urile degeaba cu antivaccinisti.

 105. Bă, terminți-vă cu mizeriile, vaccinații se îmbolnăvesc și mai și transmit virusul, dar ei pot zburda liber.

  Faceți azi protest, nu în ajunul carantinarii Bucureștiului, la ordinele ursuleților cu pene roz în cur.
  Următorul protest pe când?

  • Vaccinatii se imbolnavesc dar nu fac coada la spitale si nu crapa, vezi o mica diferenta?
   Se deschide o tura noua de lins moaste sa nu lipsesti!

  • @Oana.
   Următorul? Când n-o să fie oxigen în spitale.

 106. Nea` Cartianu cine sunt „Legiunea Lupilor” pe care incerci tu sa ii promovezi ? si daca vrei manipulare de ce nu scri frate „Legiunea Nazista”? Esti prost de nu mai poti noi o sa publicam protocolul cu primaria cine si-a asumat protestele si din nou o sa va deconspiram de prosti ce sunteti.

  P.S. Ce treaba a avut Sosoaca cu camarazi din spatele protestului ? ca daca inepți sa spui ca Soaca e cu Antonescu sau Codreanu va înecați in propil minciuni.

 107. La POMPELE FUNEBRE SE FAC APROVIZIONARI DIN GREU !!! „FRATIA ORTODOXĂ” ASIGURA FRONT DE LUCRU PENTRU PREOTI ?
  AS DORI SA IESITI IN FIECARE SEARĂ TOT VOI SĂ VEDEM CÂT DE MULŢI RĂMÂN ÎN 2 SĂPTĂMÂNI …

 108. Și groparii trebuie sa mănânce o pâine !!!
  Trist dar adevărat o fata de 26 de ani nevaccinata de pe scara cu mine, a ajuns la spital în ultimă fază la ATI, și a „dat colțul”.

  • Alupigus doar tu, momica-ta si tatica-tu impreuna cu tot neamul tau de lingai. :))) pe maa-ta cand sufla in „flaut” o am ringtone la telefon. Sterge-te ca ti-a ramas ceva „cas” la gura , ai deservit soferii de TIR pe centura :)))

 109. Felicitari AUR, ati scos la protest peste 20 mii de romani. E dreptul lor democratic sa protesteze asa cum si m UeSeRistii guitau cu gurile pline in 2017 de .. ce ii strigau lui dragnea.

  PS ptr prostalaii care vor sa imi raspunda, nu va obositi ca oricum nu contati si nu va citesc, va dau … flit sa zicem :)))

  • Jienero, de cand ai postat mizeria asta (la 3:23) si pana ai postat urmatorul rahat (la 3:31, comentariul de mai sus) ai si uitat cum te cheama si ti-ai zis Alecu-numere?
   Ai auzit si tu de Parazitii si deja ti-ai pus „rington la telefon”?

   Nu ti-e ma, rusine, sa comentezi public cand ai cultura pe care-o expui aici? Cultura de sali de pariuri, vreau sa zic, la fel ca idolul tau, seful de galerie. Si voi vreti sa conduceti o tara?
   Nu spun ca penelistii ar fi vreo valoare, dar cand ma uit la aurarii tai si la sosoaca cea grabnic urlatoare… opriti planeta, vreau sa cobor!

   ” :))) ”
   Patetic.

 110. Neolegionarismul s-a născut! Și era de așteptat. După 30 de ani de jaf care a afectat viața fiecăruia dintre noi, sunt prea puțini cei care vor emancipare și înțeleg democrația și foarte mulți cei care știu una și bună : Dumnezeu, Arhanghelul Mihail și George Simion rezolvă tot! Amin!