G4Media.ro

VIDEO Cei 77 de pompieri români care au ajutat la stingerea incendiilor…

sursa foto: Facebook/ IGSU

VIDEO Cei 77 de pompieri români care au ajutat la stingerea incendiilor din Franța și-au încheiat misiunea și se întorc în țară

Pompierii români care au ajutat la stingerea incendiilor din Franța și-au încheiat misiunea și se întorc în țară, anunță, vineri, IGSU.

„Timp de o săptămână, 77 salvatori au participat la misiuni de stingere a incendiilor în sud-vestul Franței, în condiții meteorologice deosebite. Misiunile modulului RO-GFFF-V au constat în identificarea și lichidarea focarelor ascunse, precum și protejarea locuințelor aflate în vecinătate, de posibile alte focare existente”, este precizat pe pagina de Facebook a IGSU.

„Eforturile pompierilor militari români au fost susținute de implicarea extraordinară a autorităților și a voluntarilor din Franța care, în toată această perioadă, au dovedit solidaritate în lupta pentru stingerea incendiilor înregistrate în țara gazdă. Ajutorul pe care România l-a acordat autorităților franceze a fost în baza solicitării de asistență internațională formulată de guvernul Republicii Franceze prin Mecanismul European de Protecție Civilă. O parte a modulului va reveni în țară astăzi, cu o aeronavă a Ministerului Apărării Naționale, iar ceilalți salvatori, împreună cu tehnica de intervenție, vor ajunge în țară pe cale terestră. Felicitări, dragi colegi pentru modul în care v-ați făcut datoria! Drum bun spre casă!”, se mai arată în postare.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

 1. Bravo baieti ! 👏👏✌

 2. Numai comentarii laudative în presa Franceză! Bravo pompierilor militari români! 👨‍🚒

  • Niște îmbuibați! Au salarii de 20.000 lei, se pensionează la 40 de ani cu pensii grase (15.000 lei). Nu fac mai nimic că doar nu arde mereu care ceva! Cerem reducerea beneficiilor pentru acești trântori. Fără salarii și pensii speciale! Fără scutiți de la plata impozitelor!

  • @USRist – și pompierii francezi au pensii „speciale”. De fapt cam în toată Europa pompierii au pensii „speciale”.

  • Pompierii din toată Europa au pensii speciale (inclusiv francezii).

 3. Hi, hi, hi! Mare realizare! S-au dus și s-au întors! Uitați în poză ce burți au! De unde? De la soldele grase pentru care nu plătesc impozite (ca toți militarii). Să scăpăm de guvernarea PSD-PNL și să facem ordine în dezmățul ăsta al bugetarilor!

 4. Pompierul cu barbă din poză e un măscărici! Cum să ai barbă? Dacă îți ia foc? Un papițoi, se vede pe el aroganța și tupeul! Noi îi plătim pe ăștia să arate ca niște playboy!

  • Vezi că ăla e pompier francez. Au uniformă cu o dungă roșie pe piept, românii nu au! Mai ușor cu ura că nu ai nimerit!

  • Ciucurel, cel cu barba est sapeur-pompier militaire, nu este pompier. In Franta, militarii au voie sa aibe barba. Este singurul francez dintre cei 7.
   De unde mama naibii apareti aici, toti incultii?

  • Nu e adevărat! E român! Chiar și așa oricum e plătit de stat deci un parazit! Pompierii români sunt cei mai slabi pompieri din lume, complet nepregătiți! Ce le trebuia poză? Au făcut poza aia în timpul programului? Pe banii mei?

  • Exact roman 😀
   Numai ca este imbracat in uniforma de sapeur-pompier, cu gradul de commandant, afisat pe piept si cu ecusonul „sapeurs pompiers” in dreapta.

 5. De ce mai era nevoie de deranjul fonic?Zici ca-i nunta:)