G4Media.ro

VIDEO Ce spunea premierul Viorica Dăncilă în urmă cu trei zile: „Orice…

VIDEO Ce spunea premierul Viorica Dăncilă în urmă cu trei zile: „Orice om îi este frică de o plângere penală”

PNL a depus joi la Parchetul General o plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă, pe care o acuză de înaltă trădare în chestiunea mutării ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim. Ipoteza fusese semnalată de Liviu Dragnea duminica trecută, într-un interviu la România TV. Luni, întrebată de reporteri dacă îi este frică de un asemenea demers, Viorica Dăncilă a răspuns cu o greşeală de exprimare: „Orice om îi este teamă de o plângere penală”.

Premierul a continuat: „Eu sper să nu se ajungă la astfel de lucruri pentru că eu cred în justiție și cred că toată lumea trebuie să credem în justiție. Dacă toată lumea merge pe acest considerent că oricui i se poate face o plângere penală, nu cred că este un lucru bun. Având în vedere cele apărute în spațiul public, ce a pățit și Victor Ponta”, a spus Dăncilă.

Liviu Dragnea declarase duminică seara că anumite organizaţii neguvernamentale, sprijinite de PNL și USR, iau în calcul depunerea unei plângeri penale la adresa premierului.

Foto: Guvernul României

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Orice om ii este frica. Adica tovarasa Veiorica, o vorba din popor spune ca „ce-si face omul cu mana lui se numeste lucru manual”. Deci la Beciul Domnesc, scrie si matale o carticica de lucru manual.