G4Media.ro

VIDEO Cât costă să ajungi cu trenul sau autobuzul din Constanța la…

sursa foto: Info Sud-Est/ Cristian Andrei Leonte

VIDEO Cât costă să ajungi cu trenul sau autobuzul din Constanța la ”Beach, Please!” / Selly: Nu e gratuit, costă în funcție de operatorul privat

Dacă vii la distracție la cel mai mare festival de muzică urbană din România, află că ai la dispoziție un autobuz care pleacă din 15 în 15 minute din Constanța (zona gară) și care oprește în toate stațiile de pe traseu, până la Mangalia.

Doar că trebuie să știi că transportul nu e inclus în prețul biletului pe care l-ai plătit. Drumul costă în funcție de operatorul privat care asigură transportul. În mod normal, un drum Constanța-Costinești cu autobuzul costă 25 de lei dus sau întors, iar călătoria durează cam 20 de minute, pe o distanță de 34 de kilometri, dacă drumul nu este aglomerat.

Dar cum numărul de turiști este în creștere în această perioadă pe litoral, poate n-ar fi rău să alegi să mergi cu trenul. Acestea au fost suplimentate cu ocazia ”Beach, Please!” și circulă conform mersului trenurilor de la CFR. Dacă ești elev, nu te costă nimic, studenții au reducere 90%, iar prețul întreg este între 6 și 9 lei dus și faci între 40 de minute și o oră din Constanța până la Costinești. Asta dacă ești norocos și nu prinzi un tren cu întârziere, așa cum a fost miercuri dimineață.

De menționat că aplicația Beach, Please pentru transport este disponibilă doar pe Iphone, pentru că magazinul play de pe telefoanele android nu a încheiat încă o înțelegere cu organizatorii până la acest moment.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...