G4Media.ro

VIDEO Casa lui Brian May a fost inundată | Fostul chitarist al…

Foto: Facebook/ Brian May

VIDEO Casa lui Brian May a fost inundată | Fostul chitarist al trupei Queen, „furios” după ce o parte din bunurile sale au fost „devastate”

Casa fostului chitarist al trupei Queen, Brian May, a fost inundată, marți, din cauza viiturilor cauzate de ploaia abundentă din Londra. În urma acestui eveniment, artistul de 73 de ani s-a declarat „furios”, deoarece o parte din bunurile sale „prețioase” au fost afectate de viituri, potrivit dpa, citată de Agerpres.

May a povestit într-o postare pe Instagram că a fost plecat de acasă timp de o zi, iar când s-a întors la reședința sa din cartierul Kensington, partea vestică a Londrei, a găsit o parte dintre bunurile sale distruse de inundații.

„Întregul etaj inferior fusese inundat, covoarele, carpetele şi tot felul de lucruri preţioase (pentru noi) fiind acoperite cu un nămol urât mirositor. Este dezgustător şi, de fapt, destul de sfâşietor. Mă simt ca şi cum am fi fost invadaţi, profanaţi”, a afirmat Brian May.

De asemenea, acesta a spus că o parte dintre albumele sale cu fotografii din copilărie și alte obiecte colecționate de soția sa, mutate de curând la subsol, au fost distruse de viitură.

Brian May dă vina pe autoritățile locale, anume pe consiliul din Royal Borough of Kensington and Chelsea pentru că nu și-au respectat atribuțiile, motiv pentru care, în opinia sa, inundațiile au provocat pagube în zona respectivă.

Foto: Facebook/ Brian May

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Freddy Mercury a murit de Sida, iar el se plânge de „devastarea” bunurilor soției…

  • Auzi că avea poze din copilărie acolo. Nasol, cu ocazia asta se întreabă și el ce face administrația în schimbul taxelor și impozitelor pe care le plătește. Niciodată nu e prea târziu să devii cetățean implicat.

  • Ești doar un alt inteligent care nu vrea să priceapă că impozitul pe proprietate e doar tâlhărie calificată.

 2. sint putine momente cind toti sintem egali indiferent de faima sau bani.

 3. coruptia ucide, demisia primarului de sector este imperios necesara

 4. „partea vestica a Londrei”=West End, nu se traduce in romana, e considerata o zona istorica a Londrei

 5. In engleza ‘carpet’ nu inseamna ‘Rapirea din serai’ ci ‘covor’…Altfel, imi pare rau pt. dr. May, stiu, din pacate, cum e sa fii inundat…

 6. In locul lui ; vinzi imediat,mai pui diferenta plus un credit pe treizeci de ani si iei ceva ca lumea in Bucuresti, intr.o zona bunicica.Poate chiar in Voluntari,daca ai noroc,si ai scapat de probleme. Da deh,e muzician.Habar nu are de imobiliare!

 7. Cum adică „fostul”? 🤣