G4Media.ro

VIDEO Bono și The Edge, spectacol live emoționant într-o staţie de metrou…

sursa foto: Captură video

VIDEO Bono și The Edge, spectacol live emoționant într-o staţie de metrou din Kiev/ Starurile rock au adaptat hitul ”Stand by me” în ”Stand by Ukraine”, pe care l-au cântat împreună cu un solist ucrainean care acum e soldat

Starul rock irlandez Bono a lăudat lupta Ucrainei pentru „libertate” în timpul unui spectacol într-o staţie de metrou din centrul Kievului, duminică, unde solistul U2 a fost însoţit de colegul său de trupă The Edge, relatează AFP.

De pe peronul unei staţii de metrou din Kiev, irlandezul de 61 de ani a cântat clasicele melodii ale U2 „Sunday Bloody Sunday”, „Desire” şi „With or without you”.

„Oamenii din Ucraina nu luptă doar pentru propria ta libertate, luptă pentru noi toţi cei care iubim libertatea”, a spus Bono într-o pauză.

Apariţia surpriză a lui Bono a venit în timp ce sirenele raidurilor aeriene au răsunat în capitala Ucrainei .

La un moment dat, Bono l-a invitat să cânte cu el pe solistul Taras Topolei, de la trupa „Antitelya”, care acum este soldat ucrainean şi care a cerut sprijinul lumii pentru ţara în timp ce a interpretat piesa „Stand by me”.

Bono a cântat alături de chitaristul „The Edge” în faţa unei mici mulţimi de fani, inclusiv membri ai forţelor armate ale Ucrainei.

sursa: News.ro, sursa foto: Captură video 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. Cu alte cuvinte, Krakadil e o scârbă umană. Ce puteai să te aștepți de la un kgb-ist bolnav psihic? Psihicul lui de schiZZo a crăpat. AviZ rusnazzilor.

  2. Love U2 forever!