G4Media.ro

VIDEO Biden, ironizat în social-media după ce a citit indicațiile care apăreau…

Sursa foto: Jim WATSON / AFP

VIDEO Biden, ironizat în social-media după ce a citit indicațiile care apăreau pe prompter, în timpul unui discurs / Președintele SUA a spus ”sfârșitul citatului” și ”repetați rândul”, stârnind un val de ironii din partea unor personalități

Joe Biden a fost ironizat vineri pe rețelele de socializare după ce a făcut o gafă, citind instrucțiunile de pe prompter în timpul unui discurs, relatează Newsweek.com. Președintele vorbea despre protejarea drepturilor femeilor în privința avortului, când a spus din greșeală „sfârșitul citatului, repetați rândul” în timp ce termina o propoziție.

„Este demn de remarcat faptul că procentajul femeilor care se înregistrează pentru a vota și votează este în mod constant mai mare decât procentajul bărbaților care fac acest lucru – sfârșit de citat, repetați rândul. Femeile nu sunt lipsite de putere electorală și, sau – sau politică – permiteți-mi să fiu precis: nu și, sau – sau politică”, a spus Biden în timpul discursului său.

Prompterul îi indicase să repete replica „Femeile nu sunt lipsite de putere electorală sau politică”, frază pe care a rostit-o pentru prima dată cu câteva momente înainte.

Ulterior, președintele a semnat un ordin pentru a contribui la protejarea și extinderea accesului femeilor la avort și contracepție, după recenta decizie a Curții Supreme de a anula cauza Roe vs. Wade.

Din cauza hotărârii, femeile care locuiesc în anumite state vor trebui să meargă în altele pentru a putea face avort. În ceea ce privește controlul nașterilor, unele state au înregistrat o creștere bruscă a numărului de solicitări privind vasectomiile.

Eroarea de prompter a lui Biden din timpul discursului său a stârnit reacții diferite pe Twitter, unii criticându-l pe președinte pentru greșeală, iar alții, luându-i apărarea.

„Biden este atât bătrân încât va citi literalmente orice este pus pe prompter. ‘Sfârșitul citatului’ … ‘Repetați replica'”, a scris pe Twitter Tim Young, editorialist la Washington Times.

Alții au sărit în apărarea lui Biden și i-au criticat pe conservatori pentru că l-au atacat pe președinte pentru eroare.

Site-ul Palmer Report a scris pe Twitter: „Susținătorii lui Trump adoră să își bată joc de Biden atunci când acesta face ocazional o gafă de tele-prompter, deși Trump a folosit de fiecare dată un prompter și tot nu a ținut niciun discurs coerent în patru ani”.

Utilizatorii Twitter, printre care Elon Musk și senatorul Tom Cotton, republican din Arkansas, l-au ironizat pe președintele Biden pentru o nouă gafă făcută de liderul mondial.

Musk, a ironizat gafa președintelui cu o glumă despre „Anchorman”. El a scris pe Twitter: „Cel care controlează teleprompterul este adevăratul președinte!” și a adăugat o imagine din film în care Burgundy citește distrat tot ce scrie pe prompter în timpul unui reportaj în direct.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

16 comentarii

 1. Adevaratul presedinte este cel care sufla in ea.

 2. Și asta este o știre importanta G4M? Dați apa la moara postacilor rusi de aici. Pe zi ce trece, în afara faptului ca sunt știri legate de război, G4M devine din ce în ce mai penibila și lipsita de viziune constructiva.

  • Tu esti mai comunist si extremist in (lipsa ta de) gandire decat orice postac de pe aici, la car te duce neuronu’ nu ma astept sa-ti dai seama de asta…

  • Da, voi puneți tot felul de chestii în funcții importante și noi suntem postaci ruși. Pe principiul „cine nu e cu noi, e împotriva noastră” — după cum a spus un mare progresist din tabăra voastră, a iubitorilor de libertate (Stalin).
   Nu, dom’le, sunt lucruri diferite: dacă nu-ți place ciorba de pește, nu înseamnă automat că ești fan Justin Bieber, numai un creier de sexo-marxist poate face asemenea reducții.

 3. Noroc cu bărbatul adevărat Puțin care își ține înlocuitorii la 20m distanta de el sa nu cumva sa fie asasinat. Mă întreb de ce nu face teleconferințe cu ei daca tot ii tine în capătul celălalt al sălii😁

 4. Să-i latri și să-i behăi pe globaliști cucuană! :)))))

 5. Să-l pupi în cur pe Biden. Și pe Trumpuță veselă! :)))))

 6. era framantat, voia sa faca bine tuturor romanilor si ucrainienilor!

 7. Problema reala e ca asemenea momente de confuzie se repeta foarte des.

 8. Pe de-o parte un Putin dement,avid de jaf,pe partea cealaltă un bătrân care e la capătul conștiinței! dacă cele două puteri de prim rang ale lumii atât pot înseamnă că sfârșitul e aproape!!!sua-din 250 de milioane chiar nu are altul? rușii -demenți chiar nu vad prăpastia? ceilalți stau in expectativa după cum se învârte roata,după oportunități!bine nu e!!!ce se așteaptă???

 9. La „globaliști” intră și organizațiile creștinopaților, cele cu sediile în Statele Unite dar infiltrate și în alte țări? Sau ele sunt scutite de la a fii considerate „globaliste” deși au prezență globală?

 10. Semiconștientul ăsta trebuie se apese pi bumb!
  Care e culoarea ta preferată Bideu?Stai se ved bilețelul!

 11. Da, voi puneți tot felul de chestii în funcții importante și noi suntem postaci ruși. Pe principiul „cine nu e cu noi, e împotriva noastră” — după cum a spus un mare progresist din tabăra voastră, a iubitorilor de libertate (Stalin).
  Nu, dom’le, sunt lucruri diferite: dacă nu-ți place ciorba de pește, nu înseamnă automat că ești fan Justin Bieber, numai un creier de sexo-marxist poate face asemenea reducții.

 12. De fapt, Biden a facut o greseala minora.
  A dat un citat, pe care l-a inceput cu „I quote” si l-a teminat, in mod corect, cu „end of quote”.
  Apoi a vrut sa sublinieze ideea si a repetat ultima propozitie. Trebuia sa spuna „I repeat the line”, ca sa fie clar ce face, dar a iesit doar „repeat the line”.
  Cine s-a gasit sa ironizeze? Hindustan Times. 🙂 Dar chiar si ei, in titrare scriu „the apparent error”.
  Cetateni, ganditi!