G4Media.ro

VIDEO Bărbat prins când vindea drogul ”cristal” în Satu Mare / Procurorii…

Sursa foto: Unsplash / Colin Davis

VIDEO Bărbat prins când vindea drogul ”cristal” în Satu Mare / Procurorii DIICOT au găsit la percheziţii și alte droguri

Procurorii DIICOT Satu Mare au prins un bărbat în timp ce vindea 25 grame drog de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea de ”cristal”) pentru suma de 2.000 de lei, anunță Agerpres.

„Au fost puse în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, fiind identificate şi ridicate cantităţile de 300 de grame de canabis, aproximativ 50 de grame cocaină, 254 de grame de substanţă cristalină (3-CMC), 4 comprimate extasy, o cultură de ciuperci halucinogene, 4 cântare de precizie, 3 grindere, un pistol cu aer comprimat, sumele de 17.442 lei, 4.325 euro, 70.000 forinţi şi 50 de lire sterline, precum şi alte mijloace de probă”, a transmis, miercuri, DIICOT Satu Mare.

 

Flagrantul a avut loc luni, iar marţi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...