G4Media.ro

VIDEO Autostrada Moldovei: Țevile de aluminiu folosite la foraje geotehnice în zona…

sursa foto: captura video TVR

VIDEO Autostrada Moldovei: Țevile de aluminiu folosite la foraje geotehnice în zona Tîrgu Frumos au fost furate. Muncitorii au dat de urma lor într-un depozit de fier vechi

Nici bine nu au început lucrările pe şantierul autostrăzii Moldovei, A8, că au dispărut unele materiale de construcție, relatează tvr.ro. Mai exact, ţevile de aluminiu folosite pentru foraje geotehnice au fost furate în zona Tîrgu Frumos. Muncitorii au intrat în panică după ce au constatat dispariţia lor şi au alertat Poliţia. Agenţii au luat repede urma hoţilor și au recuperat instalaţiile care fuseseră vândute la un depozit de fier vechi.

Furtul a fost descoperit marți dimineață, când muncitorii cazați la un hotel din Târgu Frumos au constatat că ţevile instalaţiilor de forare, depozitate într-o magazie din apropiere, au dispărut. Oamenii au intrat în panică și au alertat Poliția. Până să intervină autoritățile, angajații firmei care lucrează la autostradă au început să verifice depozitele de fier vechi din zonă și au dat de urma materialelor. Într-unul dintre depozite au reuşit să recupereze 30 de kilograme de ţevi. Cazul a atras atenția unui activist civic din Iași, care a publicat toată povestea pe o rețea de socializare.

Polițiștii au deschis o anchetă și, în urma verificării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale hotelului, au constatat că autoarele furtului sunt două femei în vârstă de 44, respectiv, 45 de ani. Acestea au sustras ţevile şi le-au transportat în saci de rafie la punctele de valorificare, relatează tvr.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. În ritmul asta vor fi 2 autostrăzi, una la fier vechi și una pe teren.

  2. „Agenţii au luat repede urma hoţilor și au recuperat instalaţiile care fuseseră vândute la un depozit de fier vechi.” A întrebat cineva ceva pă depozitul de fier vechi. Nu cred.

  3. Depozitele de fier vechi care cumpără lucruri furate ar trebui închise imediat, definitiv. Iar fustele închisoare de cel puțin 5 ani, cu 40 de bice fără unu la fiecare masă.

    • Exact asta era intrebarea mea. Oare aia de la depozitele alea de colecteaza fier vechi chiar nu avea nicio indoiala cu privire la provenienta aluminiului? Pana mea, erau niste tevi noi, frumoase, lucioase, de unde sa aiba niste amarate asa ceva?