G4Media.ro

VIDEO Artiștii lumii s-au reunit într-un concert anti-război /  Bono şi The…

Sursa foto: Captură video

VIDEO Artiștii lumii s-au reunit într-un concert anti-război /  Bono şi The Edge de la U2 au cântat o versiune acustică a melodiei „Walk On” / Måneskin: ”We’re gonna dance on gasoline”

#StandUpForUkraine este un concert online, organizat sâmbătă, prin care se strâng fonduri pentru refugiații ucraineni. Pe lângă muzicieni importanți din toată lumea participă președintele UE, Ursula von der Leyen și Justin Trudeau, președintele Canadei, printre alții.

Bono şi The Edge de la formaţia irlandeză U2 au cântat o versiune acustică a melodiei „Walk On” în sprijinul refugiaţilor ucraineni, informează News.ro.

„Oamenii curajoşi din Ucraina luptă pentru libertatea lor – şi pentru a noastră – în faţa unei violenţe de nedescris şi a unei invazii nedrepte. Peste 4 milioane de oameni, majoritatea femei şi copii, au fost nevoiţi să fugă pentru a-şi salva viaţa – o populaţie aproape de dimensiunea Irlandei. Liderii lumii trebuie să se ridice şi să stea alături de ucraineni acum, de cei care luptă şi de cei care au fugit, şi să stea alături de refugiaţii de pretutindeni care au fost forţaţi să-şi părăsească casele şi pământurile”, au scris muzicienii, gest ce face parte din campania Stand Up For Ukraine care are drept scop ajutorarea refugiaţilor.


Trupa italiană Måneskin, cea care a câștigat Eurovision, a înregistrat un cântec special pentru campania organizată de Global Citizen.

“How are you sleeping at night

How do you close both your eyes

Living with all of those lives

On your hands

Standing alone on that hill

Using your fuel to kill

We won’t take it standing still

Watch Us Dance

WE’RE GONNA DANCE ON GASOLINE”

Acesta este mesajul transmis de italieni.

Sursa foto: Captură video

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Își mai fac și ei nițică reclamă. E așa de simplu și de frumos să fii foarte cântăcios, când ai norocul de a trăi într-o țară pe care n-au ales-o rușii și americanii ca loc de confruntare!

    • De-a lungul deceniilor, Bono și U2 au ținut concerte și au lansat piese la toate evenimentele mondiale de impact. Nu e vorba de nicio reclamă. Important e să nu le vină ălora de la trupa Taxi. ideea, c-am pus- o ( cum zicea cineva).