G4Media.ro

VIDEO Antrenorul Gheorghe Tadici a fost suspendat şase jocuri şi penalizat financiar…

sursa foto: captură video

VIDEO Antrenorul Gheorghe Tadici a fost suspendat şase jocuri şi penalizat financiar cu 4.000 de lei după ce a bruscat o jucătoare

Antrenorul Gherorghe Tadici a fost sancţionat cu şase jocuri de suspendare şi penalitate financiară de 4.000 de lei după ce şi-a bruscat propria jucătoare, la meciul cu SCM Râmnicu Vâlcea, transmite News.ro.

„În legătură cu sesizarea d-nului presedinte Dedu Alexandru privind comportamentul d-nului antrenor Gheorghe Tadici (HC Zalău) faţă de propria jucătoare Vrabie Alexandra la jocul de LNF dintre echipele HC Zalău şi SCM Rm. Valcea disputat in data de 18.11.2021 la Zalău, comisia văzând punctul de vedere al domnului profesor Tadivi Gheorghe şi al observatorului Horaţiu Belu hotărăşte sancţionarea domnului profesor Tadici Gheorghe cu 6 (şase) etape suspendare, începând cu data de 01.12.2021 şi penalitate pecuniară 4000 (patru mii lei) data limită de achitare 30.12.2021 pentru bruscarea propriei jucătoare în timpul jocului, conf. Art. 43.4 lit. b cu aplicarea art. 34.1 lit. k (recidiva 02.03.2021, 30.08.2021, 07.09.2021)”, se arată în decizia Comisie de Diciplină a FR Handbal.

Aceasta este a doua suspendare de lungă durată a lui Tadici în acest sezon, pentru comportamentul său faţă de jucătoarele pe care le antrenează.

În septembrie, Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Handbal (FRH) l-a suspendat pentru opt etape după ce Tadici şi-a jignit şi ameninţat propriile jucătoare, în time-out-ul unui meci din Cupa României.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Gagiul ar trebui suspendat pe viata. Intr-o tara normala….ce mesaj trist au putut transmite de ziua nationala. Violatorii, cei care abuza, premiantii…ramin la butoane. Societatea e la pamint, unde sint doamnele cucuiete care sa aiba un cuvit de sustinere? Cum influenteaza fiecare femeie si cum combat acest tip de comportament? Atunci nu va mirati daca intr-o zi copilul vostru va fi abuzat.

  2. În schimb avem așteptări la performanța!!!!?
    Hai siktir , cancel Culture!
    Vezi ” gimnasta” americană care nu a intrat să-și facă exerciții!
    Nu te ține, nu fă!

    • Bataia e rupta din rai, ia zi! Eu te-am facut, eu te omor, nu ? Cam asa ai crescut tu, si acuma ai frustrari…?