G4Media.ro

VIDEO Andrea Bocelli a cântat de Paştele catolic în Domul din Milano,…

epa08359713 Italian singer Andrea Bocelli performs a concert in an due to the coronavirus crisis empty Duomo cathedral in Milan, Italy 12 April 2012. EPA/LUCA ROSSETTI / COURTESY SUGAR PRESS EDITORIAL USE ONLY/NO SALES

VIDEO Andrea Bocelli a cântat de Paştele catolic în Domul din Milano, fără spectatori

Vocea tenorului italian Andrea Bocelli a răsunat duminică, cu ocazia Paştelui catolic, în interiorul Domului din Milano, complet gol, pentru un concert unic gândit ca „o rugăciune” în faţa coronavirusului, transmite AFP, preluată de Agerpres.

Concertul tenorului italian a început la orele 19.00 (17.00 GMT) în catedrala goală şi a fost difuzat în direct prin internet pe YouTube.

Andrea Bocelli a interpretat mai multe piese de muzică religioasă, printre care Ave Maria de Charles Gounod ori Santa Maria de Pietro Mascagni, şi a încheiat cu imnul bisericesc Amazing Grace.

Înainte de concert, Andrea Bocelli a făcut câteva vocalize în piaţa Domului, simbol al oraşului Milano, de asemenea complet goală.

„Să ne rugăm, în casa Domnului şi în ziua celei mai importante sărbători creştine, ca să putem depăşi cât mai repede posibil această perioadă dramatică şi să pornim cu o nouă conştiinţă pentru a ajunge la un nou mod de a avea grijă de aproapele şi de planeta noastră”, a spus tenorul italian pentru a-şi explica proiectul.

Lombardia, a cărei capitală este Milano, rămâne regiunea din Italia cea mai grav afectată de coronavirus, cu peste 10.600 de morţi din cele aproximativ 20.000 înregistrate în ţară.

Andrea Bocelli este unul dintre artiştii italieni cei mai cunoscuţi în lume.

Sursa foro: AGERPRES / EPA / Autor: LUCA ROSSETTI COURTESY SUGAR PRESS

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...