G4Media.ro

VIDEO Ambiția lui David Popovici: „O să vin eu însumi din urma…

Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

VIDEO Ambiția lui David Popovici: „O să vin eu însumi din urma mea și o să-mi bat recordul”

”O să vin eu însumi din urmă mea și o să-mi bat recordul”. Această este ambiția lui David Popovici, reîntors în țară, de la Roma, ca dublu campion european, dar și cu un record mondial la proba de 100 de metri liber, relatează tvr.ro

Sportivul român de 17 ani care a uimit o lume cu performanțele lui vrea să se odihnească acum, să iasă pentru o vreme din atenția presei, până la viitoarele competiții.

David Popovici a povestit cum a sărbătorit victoriile de la Roma

”În seara cu recordul mondial am comandat niște pizza la hotel, am pus masa de masaj pe hol și am întins… pizzele alea, acolo, pe masă. Am băut niște apă, niște suc și… cam asta a fost!

Am fost foarte puțini oameni: eu și echipa mea, și părinții mei. Și cam asta a fost… așa am sărbătorit noi”, a declarat David Popovici, în primul interviu după întoatrcerea de la Campionatele Europene de la Roma.

”Nu știu dacă o să mi se spună arogant, dar cel mai mult m-a emoționat rcordul meu mondial și cum m-am simțit, îmediat după ce am reușit perfoamanța asta… când ieșeam din apă, când mă apaludau absolut toate tribunele, lumea era în delir.

Cred că voi reuși să nu mă las copleșit de succes, prin a le lua pas cu pas – toate lucrurile astea noi care mi se întâmplă, toate felicitările și, practic, tot ce mi se întâmplă nou în viața mea, datorită acestei performanțe – și e un lucru bun să stau depatrte, cât de cât, de toată atenția pe care o primesc, pentru că… prea multă poate strică!”, a mai spus campionul nostru.

”În timpul competiției, nu am stat deloc pe internet, nu am citit nimic despre mine sau ce-și doreau alții pentru mine în finale ș.a.m.d. Am stat departe. Doar acum, după ce am terminat cu acest concurs, m-am mai uitat puțin pe internet, dar puțin, și nu pot să zic că am reținut niciun titlu care să-mi placă, pentru că nu am acordat atenție”, a încheiat David Popovici, interviul pentru presa românească, conform tvr.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

 1. 👏👏👏👏👏👏👏 copil ambițios!!!!

 2. Sper sa se tina de cuvant politicienii si sa imbunatateasca bazinul Lia Manoliu asa cum i-au promis. Nu numai pentru el!! Cu o floare nu se face primavara. Unde sunt fetele? Unde se antreneaza copiii de mici?

  • Foarte corecta observația !
   Dlor politicieni și guvernanți ! Furați mai puțin !
   Că deloc , nu sunteți în stare ! Năravul din fire…
   Dați sportului de masa o șansă . Redați copiilor dragostea de mișcare și de ce nu, de performanță . Nu este de dorit excepția !
   Regula trebuie sa primeze .