G4Media.ro

VIDEO Ambasada Suediei, după maneaua de la Neversea: Așa sunt zilele mele,…

VIDEO Ambasada Suediei, după maneaua de la Neversea: Așa sunt zilele mele, una bună, zece în care nu îi desconsider pe ceilalți

Ambasada Suediei în România a reacționat la maneaua pe care DJ-ul Salvatore Ganacci a mixat-o pe scena festivalului Neversea printr-un mesaj pe Facebook prin care face apel la acceptarea oamenilor așa cum sunt.

”Așa sunt zilele mele, / Una bună, / Zece în care nu îi desconsider pe ceilalți în funcție de cine sunt, pe cine iubesc sau ce fel de muzică ascultă”, a scris reprezentanța diplomatică a Suediei, parafrazând versurile manelei interpretate de Adrian Minune și mixate de DJ-ul suedez Salvatore Ganacci la Nerversea.

Zeci de mii de tineri au participat la ediția 2019 a festivalului Neversea, care s-a încheiat luni dimineața, pe Plaja Modern a municipiului Constanţa.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Problema cu maneaua, cel puțin pentru mine, nu este muzica în sine, ci faptul că o asociez cu toate scârbele și gibonii patriei.
  Dacă dl. Ambasador,in loc să stea în Kiseleff, s-ar trezi în Berceni, la 7 dimineața cu această muzică divină în creieri, cred că s-ar gândi de două ori înainte să posteze

  • ci pe litoral, intr-o zona de party, unde mergi sa te distrezi… si chiar sa te autoironizezi, daca te tine umorul.

 2. Deja nu mai conteaza ce crede unul sau altul despre manele: ne reprezinta pana si in ochii strainilor, tinerii se entuziasmeaza cand le aud.

 3. Da? Pai sa-i ia ca refugiati la ei acolo. Si mai propun ceva: manele la vioara si la festivalul Enescu.

  Cicalakacichicea!

 4. Cred ca toata lumea tre sa se calmeze oleaca. Mare branza nationala ce s-a intamplat. Si se distrau niste tineri, oo nu. Eventual sa facem un referendum sa se interzica casatoriile intre manelisti.

 5. Ia ziceti-mi tovarasi comentatori. Cum nu sunteti rasisti, dar…

 6. Ei, aveti impresia ca nu puteti primi si voi rezervare la cateva placute, d’alea suedeze ? Asta pentru ca toti putem deveni cel putin toleranti cu orice manea , dar , in conditiile noastre, adica ale fiecaruia dintre noi !!!!! Conditii pe care nu le stabileste nenea ala si mai ales matale bre !!!

 7. Ei, dupa commenturile astea, am iar confirmarea ca suntem un popor inteligent. De unde naiba au iesit cei ce ne conduc?